Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Styczniowa, a czemu mu zaczęłaś tak wcześnie dietę rozszerzać? Karmisz na żądanie?
Moje okresy są też skąpe i krótkie, zupełnie inne niż przed ciążą. Ale czy owu mam to nie wiem, musiałabym sikać na testy, ale to musiałabym najpierw zakupić i w październiku sikać. Na razie mi się nie chce, a potem pewnie na gwałt będę je kupowała
Co do żłobka, to nie chodzi mi o to, że Tadek nie jest otwarty. On kocha obcych ludzi i nie ma problemu, żeby go z kimś zostawić Ale ja sobie dalej nie umiem wyobrazić, jak można się zajmować kilkoma takimi maluchami na raz i umieć im poświęcić czas. Jakbym miała wracać do roboty, to pewnie z nianią by był, ale do żłobka bym nie posłała.
edka, udostępnij wykres, popatrzymy i powróżymy -
Hey, pakuję manatki z wrześniowego wątku i przechodzę do was.
Niestety mój wyjeżdzą w tym cyklu, więc modlę się o owulację w normalnym terminie, a nie spóźnioną.
To będzie mój pierwszy cykl z clo, więc pokładam w niego duże nadzieje.. właśnie robię napada na aptekę.
Zamiast płakać nad kolejnym nieudanym cyklem zaczęłam tworzyć plan bojowy.
Wreszcie musi się udać, co nie ?
Testowanie mam 06.10
W październiku mam urodziny, fajnie byłoby obchodzić je w 302.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Hey, pakuję manatki z wrześniowego wątku i przechodzę do was.
Niestety mój wyjeżdzą w tym cyklu, więc modlę się o owulację w normalnym terminie, a nie spóźnioną.
To będzie mój pierwszy cykl z clo, więc pokładam w niego duże nadzieje.. właśnie robię napada na aptekę.
Zamiast płakać nad kolejnym nieudanym cyklem zaczęłam tworzyć plan bojowy.
Wreszcie musi się udać, co nie ?
Testowanie mam 06.10
W październiku mam urodziny, fajnie byłoby obchodzić je w 3
P.S. Idę do fryzjera na poprawienie humoru
Miłego dnia życzę :*Pozytywne nastawienie -
najmłodsza, barbarah, dopisane
najmłodsza, a którego masz urodziny? Nasz syn też w październiku obchodzi swoje. I trzymam mocno kciuki za październikowy cykl! Chciałabym już we czwórkę wtedy być, ale we wrześniowym cyklu, to nie ma szans..
cookie, a co za badania?
barbarah, witamy który to twój cs? -
zakocona wrote:najmłodsza, barbarah, dopisane
najmłodsza, a którego masz urodziny? Nasz syn też w październiku obchodzi swoje. I trzymam mocno kciuki za październikowy cykl! Chciałabym już we czwórkę wtedy być, ale we wrześniowym cyklu, to nie ma szans..
cookie, a co za badania?
barbarah, witamy który to twój cs?
27.10
Musk się udać. No po prostu musi.02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
zakocona wrote:najmłodsza, barbarah, dopisane
cookie, a co za badania?
barbarah, witamy który to twój cs?
Wiraminy B12, D3, ft3, ft4, anty tpo i anty tg. Wyniki rozwleczone w czasie najpóźniej prawdopodobnie w piątek.Pozytywne nastawienie -
Pianistka wrote:ja też 27.10
I testujesz dzień przede mna
Pianistka lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Złapałam dola. Umowilam się do swojego lekarza na monitoring w 14dc. I w razie czego na NFZ w 9dc, żeby zobaczyć co się dzieje po tym clo. Boje się, że owulacja będzie jak moj wyjedzie a jest to bardzo prawdopodobne, chyba że po clo będzie szybciej jakimś cudem. Bardzo liczyłam na ten cykl.. Byl ladny progesteron, temperatura, przytulanie w idealnym czasie.. A tu psikus i w czasie robienia testu dostalam okres02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Pianistka, ania122, dopisane
no proszę, będziemy świętować podwójne urodziny w wątku Oby zadwukreskowane!
ania, który to twój cs?
najmłodsza, a jak twój się zapatruje na te wszystkie badania + monitoringi? Zajrzałam do ciebie na wykres, czemu tak późno miałaby owu ci wypaść? Ilu dniowe masz cykle?
Już zapomniałam na co clo jest szczerze mówiąc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 21:56
-
zakocona wrote:
najmłodsza, a jak twój się zapatruje na te wszystkie badania + monitoringi? Zajrzałam do ciebie na wykres, czemu tak późno miałaby owu ci wypaść? Ilu dniowe masz cykle?
Już zapomniałam na co clo jest szczerze mówiąc.
Moj się zaopatruje ostatnio tak, że mam ostatnio ochotę tym wszystkim rzucić i iść po tabletki antykoncepcyjne. Na moje marudzenie, że wyjeżdża w do dupy terminie usłyszałam "boże wyluzuj". Ja wiem, że on jechać musi, ale kurde.. chociaż trochę zrozumienia.. Pierwszy stymulowany cykl, poumawiane wizyty u lekarzy ,kupione leki, zjedzone nerwy.. A jedyne co on ma do powiedzenia to "wyluzuj".
Cykle mam ok 33-35 i w poprzednim owulacje mialam w 23 dc.. W tym cyklu większość programów wyznacza mi owulacje właśnie w czasie wyjazdu Damiana.
Clo stymuluje pęcherzyki, żeby rosyly. Ja niestety mam pcos i owulacje raz na sto lat. Dostanę pewnie też pregnyl na pęknięcie. A zapłodnienia sie chyba sama, haha.
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
kochana czasami trzeba wyluzować moj mi zawsze mówi że jak ja bede chciała serduszkowat tylko dlatego że jest sluz że testy wychodza to nic z tego nie bedzie bo z jego strony nie ma seksu z miłości z czułościa tylko po to by był i by zapłodnić i twierdzi ze jak on jest brany na chama bo to ten dzień to nic z tego nie bedzie i chyba cos w tym jest bo córcie zrobilismy jak był jeden seksik w cyklu z miłością i chcielismy tego oboje gdy rok temu zaczelismy sie starac o 2 babla i ja wyznaczałąm terminy seksu to nic z tego nie było a jak w styczniu był seksik raptem 2 razy i to jeszcze po tym jak zwolniłam się z pracy no bo jak może nam się udac skoro pół roku nie wychodziło to teraz tez nie wyjdzie i co udało się no nie do końca bo stracilismy maluszka w 14 tc ale w ciąze zaszłam teraz w tym cyklu tez odpuszczam mam dość nie kupiłam juz testów ovu nie sprawdzam śluzu seksik był dawno oboje mamy już ochote oj w sobote bedzie sie działo co ma byc to bedzie i tyle czasami i faceci mają rację wyluzuj
-
najmłodsza, bo faceci przeważnie tak tego, jak kobiety, nie przeżywają. Z tego powodu w sporej ilości przypadków po wielu próbach okazuje się, że czynnikiem "przeszkadzającym" w zajściu, był czynnik męski, a kobieta latała się badać co msc na niewiadomo co, testowała, monitorowała itd itp
-
zakocona wrote:najmłodsza, bo faceci przeważnie tak tego, jak kobiety, nie przeżywają. Z tego powodu w sporej ilości przypadków po wielu próbach okazuje się, że czynnikiem "przeszkadzającym" w zajściu, był czynnik męski, a kobieta latała się badać co msc na niewiadomo co, testowała, monitorowała itd itp
U nas niestety problem leży we mnie. Damian ma uroczego, kochanego synka.02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2