Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOktawka wrote:Susanna nie bedzie mnie na Ovu przez weekend ale będę trzymała kciuki z domku
Kopnijcie mnie w dupę, zrobiłam nie z pierwszego moczu w 9 dpo oczekiwałam chyba cudu, szkoda 8 zł. Buuuuuuuuuu za dużo stresu w zwiazku ze śmiercią babci i pogrzebem i mi wali na dekiel. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
https://ovufriend.pl/graph/73aaa06d7e348968807e14efb90a8071
Dzień dobry,
jestem tutaj nowa i chciałabym się ze wszystkimi przywitać!
Zamieściłam powyżej link do mojego wykresu. Czy któraś z Pań mogłaby mi napisać, kiedy mogę wykonać test, ile jeszcze mam czekać, by mieć mieć miarodajny wynik?
Pozdrawiam i życzę miłego dnia!IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest
mam Córeczkę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję za szybki odzew!
Normalnie miałam cykle 30-dniowe, ale bieżący cykl jest pierwszym z bromergonem (pierwszy raz też mierzę temperaturę), więc w zasadzie, to nie wiem, ile będzie trwał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 13:22
IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest
mam Córeczkę -
nick nieaktualnyKlara Wysocka wrote:Dziękuję za szybki odzew!
Normalnie miałam cykle 30-dniowe, ale bieżący cykl jest pierwszym, pierwszym z bromergonem (pierwszy raz też mierzę temperaturę), więc w zasadzie, to nie wiem, ile będzie trwał.
To poczekaj do wtorku srody. wrazie negatywu powtórz po 2 dniach. chyba ze będziesz robic betę to co innego. beta na początku tyg da Ci juz 100% czy jest ciaza czy nieKlara Wysocka lubi tę wiadomość