Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzastina89 wrote:Dziewczyny dzisiaj mocniejsza krecha i to nie na teście O czułości 10
https://zapodaj.net/742c4c05c445c.jpg.html
3mam kciuki za każdą żeby zobaczyła upragnione dwie kreseczkikarolka22, zakocona, Najmłodsza_staraczka, SusannaDean, Marmurkowa, She86, Aga_502, BitterSweetSymphony, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Gratuluję kochane! Rosnijcie!
Jajnik rzeczywiście przestał bolec.. Ale temperatura poszybowała w dół, więc to raczej nie był pękający pęcherzyk02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualnys1985 wrote:pięknie gratuluję to jestes wrześnióweczką ;], a mnie możecie wypisać z pazdziernika bo jednak udało się we wrześniu mimo słów lekarza przy engo 6 wczoraj juz było 8 czyli jednak coś jest na rzeczy, a beta z wczoraj 79,10
3mam kciuki za każdą żeby zobaczyła upragnione dwie kreseczki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny,jako,że prawie październik chciałabym się dopisać.Proszę o wpisanie na 28go.To będzie miesiąc urlopowy,więc nie będę aktywna,ale jak się uda to zmajstrujemy dziedzica między Macedonią a Grecją ,tak gdzieś po trasie Powodzenia i trzymam kciuki
-
Cześć , jednak zawitałam , bo dzisiaj w pracy ale tylko 4 godzinki
Jedne pazurki do wykonania mnie czekają
Dziś miałam pogaduchy z moim lubym wspaniałym na temat wspaniałego miesiąca października - rano kazał mi sikać !!! NEGATYW... no wiedziałam..
ale,ale,ale KUPIŁ MI SPECJALNY TERMOMETR hahahah i sam mi rano zmierzył tempke
Czuje że październik będzie piękny Trzymam kciuki za każdą bo już od jutra tyle testowanek codziennieInBlue lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka gratulacje zaciazonym !
U mnie okresu brak cyce bola dzis rano mdlilo mnie jak cholera jest mi zimno nic mi sie nie chce kawa dzis byla kwasna hmm zobaczymy czekam do przyszlego tyg jak nie bedzie to we wyorek lub srode yestShe86 lubi tę wiadomość
-
_Abby_ wrote:Izabela i jak dziś test?Izabelka
13.07.16 Moj Aniołek 12tc
01.02.06 Synek
27.03.04 Coreczka
http://ovufriend.pl/graph/ad7343147f960b116d46dd8878cab63c][/url]