Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Izabela86 wrote:Nie nastawiam sie na ciaze choc w glowie iskierka jest bardziej boje siebze moge miec znoe problemy hormonalne albo torbirl wrocil no coz musze wyrrzymac do jutra jak nie to czeka mnie lekarz pod innym katem.. a cos mi mowi ze tak bedzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarolka22 wrote:Ja po usg. I wiem że nic nie wiem. Pęcherzyk wygląda na zapadniety i zmalał do 14 mm, w zatoce płyn, ginekolog stwierdziła że najprawdopodniej pęcherzyk pękł, niedawno. Ale coś mam dziwne wrażenie że nie pękł bo nie czułam tego bólu owulacyj ego jak zawsze... chyba w plecy cykl..
-
nick nieaktualnykarolka22 wrote:Ja po usg. I wiem że nic nie wiem. Pęcherzyk wygląda na zapadniety i zmalał do 14 mm, w zatoce płyn, ginekolog stwierdziła że najprawdopodniej pęcherzyk pękł, niedawno. Ale coś mam dziwne wrażenie że nie pękł bo nie czułam tego bólu owulacyj ego jak zawsze... chyba w plecy cykl..
Niekoniecznie bo pęcherzyk zmaleje po owu Więc płyn w zatoce douglasa może oznaczać, że była, także jak bym tam za brak bólu nie panikowała, bo nie każdy cykl jest taki sam i akurat pech chciał, ze nie bolało i nie wiedziałaś
Na te torbiele to może inofem? -
nick nieaktualnyAdry wrote:Dziewczyny.... właśnie odebrałam wynik 8 dpo -> progesteron..26,23 ( zawsze w tym dniu cyklu miałam miedzy 16-18) może jest jakaś iskierka nadziei... co myslicie???
Adry lubi tę wiadomość