Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia, 7 dpo xD no debilizm ^^ z córką wyszło mi 10 dpo na teście 25... teraz zrobiłam czul 10...
no szaleństwo...
też zawsze myślę że nie kupię testów, ale zamawiam przez neta hurtem z owulacyjnymi więc.....
no ale weź... serio nic tu nie ma??
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
Ja używam cyfrowych testów owulacyjnych Clearblue. Nie musze sie domyslac czy jest kreska czy nie, na wyświetlaczu pojawia sie kółko- brak owu, migająca byuźka-blisko do owulacji, buźka niemigająca - pik owulacji. Polecam,chociaż mogą byc dość drogie. Ja mieszkam za granicą i płacę około $40 za 10 testów.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
InBlue, marta95, dopisane
AJA_S, zapraszamy
Pianistka, sama jestem ciekawa kiedy ta krowa zechce przyjść. Wy tu już testujecie i sikacie II a ja nadal czekam ..
PS. Ja nie widzę żadnej drugiej kreski na focie
marta95 lubi tę wiadomość
-
aaandzia wrote:od jutra zaczynamy nasz październik!
Pianistka, a który jesteś dpo? Ja to sama z siebie nie mogę jak sikam na testy i jest biel, a i tak stoje w przy oknie o oglądam pod każdym kątem test;D nie mogę się doczekać jak siknę na test i wyjdą normalnie 2 różowe krechy żeby nie musiała mojego wzrok nadwyrężać
w tym cyklu obiecałam sobie, że nie kupuje testów chociaż w poprzednim nie wytryzmałam zbyt długo....
Abby co do moich testów owu to ja mam z niebieską końcówką i one się chyba trochę powgniatały w paczce bo niektóre w ogole testowej dobrze nie pokazują....trudno najwyżej nie będę ich robiła w tym cyklu.....
skąd ja to znam wpatrywanie się przy oknie na test i wciskanie sobie że coś widzę , na ten cykl mam już 9 kupionych ciekawe co z tego wyjdzieaaandzia lubi tę wiadomość
-
No i ja dołączam do tych które z uporem maniaka wypatrują kreski
Ale gdy jej nie ma to nie ma... a tu ją naprawde widzę :o
Jutro chyba odpuszczę. Nie chce znowu sie zastanawiać czy widzę czy nie. W niedziele juz powinno byc czytelniej:)kaka470 lubi tę wiadomość