Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny powiedzcie kiedy testować? 18dc test owulacyjny pozytywny, ból jajników itp. 25dc to samo! Też ból jajników, pozytywny test! Zwariuje! Cykle zazwyczaj 33 dni. Nie mierze tempki, ale który dc to owulka? Czy jest sens testować 33dc?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pianistka Ty Wariatko!!! To ja mam dziś juz 11dpo, temp w górę i spokojnie jem sniadanie popijając herbatą nie poprzedzone sikaniem na teściora a Ty takie numery
Jak dziś zobaczyłam moja temperature to iskierka nadzieji zapłoneła, ale za zadne skarby nie zatestuje przed poniedziałkiem!
Susanna zdrowia!
To gdzie te dzisiejsze pozytywy? -
Halo halo, gdzie te pozytywny ?
Czekam i się niecierpliwie kochane !
melmarmis lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
SusannaDean wrote:36,1 takiego wała a nie ciąża
Słońce, jeżeli nie mierzyłaś temperatury przez cały cykl, teraz nie zaczynaj
Nie masz punktu odniesienia, a niepotrzebnie się dołujesz... tym bardziej, że jesteś chora.
Także zdrówka i nie szalej mi tu !02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
ZACZYNAMY OFICJALNIE PAŹDZIERNIK!! SIKAĆ NO MI TUTAJ II !!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e1f13fd9130e.jpg
Ja dzisiaj w końcu po 44 dniach dostałam okres. Przynajmniej będę mogła w końcu rozpocząć nowy cykl Poleciały ze mnie na toalecie, jak siku robiłam, 3 duże skrzepy krwi.. Co prawda, ja się na październik już nie łapię, ale no wątek poprowadzę
karolka22, przepisane
santoocha, dopisane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2016, 08:31
InBlue, AJA_S lubią tę wiadomość
-
Witam, już październik zafasolowany
Sikać i pokazywać i wiruski wysyłać
Zakocona powodzenia w tym cyklu.
Na razie się nie zapisuję, bo nie wiem co i jak będę szła w czwartek do gina może czegoś "ciekawego" się dowiem. Trzymajcie za mnie kciukiPozytywne nastawienie -
nick nieaktualnyNajmłodsza_staraczka wrote:Słońce, jeżeli nie mierzyłaś temperatury przez cały cykl, teraz nie zaczynaj
Nie masz punktu odniesienia, a niepotrzebnie się dołujesz... tym bardziej, że jesteś chora.
Także zdrówka i nie szalej mi tu !