Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kicirozek gratulacje
Dziewczyny, to ze komuś test wychodzi 9-10 dpo to raczej cos niesamowitego niz przeciętnego
Wiec naprawde wyluzujcie
Ja sobie sikam na testy bo 1. Lubię 2. Mam duzo 3. Nie stresuje mnie to wcale
Ale powiem wam, siknelam dzis znowu, a co! Kreska wyszła ale tak blada ze to az żal! Ale o ile wczoraj miałam watpliwości czy jest tam czy nie, tak dzis wiem ze jest. Wyszła po 3-5 min i widziałam ją ale dopiero jak test wysechł to naprawde ją widzę
Także oficjalne testowanie myśle poniedziałek- wtorek... dzisiaj 8 dpo wiec no nie szalejemy
aaandzia, Kicirożek, Marcjanna, ktosiowa, kaka470, Agula92, zakocona, melmarmis lubią tę wiadomość
-
Żeby Was nadrobić to bym musiała nie chodzić do pracy by być na bieżąco...
Sandri nie testuje bo nie ma sensu... Raczej przyszłam do towarzystwa bo się przez miesiąc zdążyłam natęsknić Będę wspierać dobrym słowem, a jeśli trzeba to i wirtualnym kopniakiem ^^17.11.17-poronienie całkowite -
Pianistka wrote:Kicirozek gratulacje
Dziewczyny, to ze komuś test wychodzi 9-10 dpo to raczej cos niesamowitego niz przeciętnego
Wiec naprawde wyluzujcie
Ja sobie sikam na testy bo 1. Lubię 2. Mam duzo 3. Nie stresuje mnie to wcale
Ale powiem wam, siknelam dzis znowu, a co! Kreska wyszła ale tak blada ze to az żal! Ale o ile wczoraj miałam watpliwości czy jest tam czy nie, tak dzis wiem ze jest. Wyszła po 3-5 min i widziałam ją ale dopiero jak test wysechł to naprawde ją widzę
Także oficjalne testowanie myśle poniedziałek- wtorek... dzisiaj 8 dpo wiec no nie szalejemy
Masz racje testowanie - każdej indywidualna sprawa. Ja sama nie mogłam sie doczekać i zrobiłam dzis o 14.00 i w sumie i tak bede musiała testowanie powtórzyćWartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach ❤️ -
nick nieaktualny
-
Kicirożek, po cichutku Tobie gratuluję
Skrzydlata, 10 dpo test może jeszcze nie wykazać ciąży, także warto poczekać i test powtórzyć
Pianistka, Tobie jeszcze nie gratuluję, choć myślę,że skoro jest druga kreska to i ciąża też W takim razie testujemy razem w pn -
Hej dziewuszki, do mnie dzisiaj małpa niestety przyszła. Jak zawsze niezawodna.. Życzę wam powodzenia w październiku!♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
sandri_1 wrote:Kicirożek wspaniale! Gratuluję!
Paula, jakie masz wyniki tsh i tarczycy?
Aja, nie trać nadziei !
Tsh w czerwcu 2.8 jakoś a dwa dni temu 0.53 ... Tsh to tarczyca🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
Wizyty: 24.10 ginekolog Polska, 25.10 prenatalne II trym, 4.11 scan 20/22 tc, 20.11 (echo), 19.12, 16.01, 13.02 i wywołanie 😳
[/url] -
Hej ponownie. Przepraszam za spam, ale po tych niepowodzeniach zawzięlam się już na wizyte w klinice - klamka zapadła
Jako ze mam problem z wyborem, bede bardzo wdzieczna, żeby dziewczyny które mają opinie na temat placówek tego typu w Warszawie wypowiedziały się w poniższym wątku.
Kliniki leczenia niepłodności Warszawa
Przy okazji - jako ze czeka nas również badanie nasienia bardzo chętnie poczytam opinie nt tego gdzie robić oraz - do kogo pójść po interpretację. (warszawa) Dlatego zapraszam was do wypiedzi na poniższych wątkach. Przy okazji pomogą też innym! Z góry bardzo dziękuję!!!
Badanie nasienia Warszawa
androlog w WarszawieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2016, 18:40
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
sandri_1 wrote:Marcjanna! Wpisz sie na liste! Nie przejmuj sie statystykami. One sa nie ważne. A właściwie zawyżysz statystyki tych zaciażonych!
Ja też bym chciała się wpisać na listę! Miałam podobne dylematy jak Marcjanna, ale zdecydowałam się jednak wpisać i mam nadzieję, że w tym miesiącu nie będę zaniżać statystyk
U mnie testowanie 16 października. Do kogo powinnam się zgłosić? -
nick nieaktualny