Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKlara Wysocka wrote:Witam,
zrobiłam dzisiaj test, lecz był negatywny, trudno.
Czy Któraś mogłaby zerknąć na wykres i napisać o co chodzi?
https://ovufriend.pl/graph/73aaa06d7e348968807e14efb90a8071
Na tyle ile ja sie znam na wykresac to wachania temp (zarowno wzrosty jak i spadki) maja prawo byc do 14 dpo. jesli temp utrzymuje sie po 14 dpo wysoko jest szansa na ciaze. u Ciebie jest 12 dpo wg wykresu. poczeklabym z 2-3 dni jeszcze i zobaczyla co bedzie z tempka.Klara Wysocka lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7e36e9eb1ea3.jpg
Nieostre bo rece mi sie tak strasznie trzęsą że nie było szans na złapanie ostrosci
Dzieki, dla każdej pakiet wirusikówMadziulla, zFolwarku, She86, roslinka, zakocona, Kasiula09, kaka470, AJA_S lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Gratulacje dziewczyny
U mnie lipa oczywiście, odstawiam dupka czekam na @
Przykro mi kochana02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
Pianistka wrote:Pytanie czy to nie ślad fabryczny? Wczoraj tez widziałam ten cień jednak na zdj nic nie było widać... myslalam ze dzis juz bedzie mocna kreska... ale dzis 10 dpo. Ale na logikę... gdyby ślad fabryczny byłby tak wyraźny to przecież test byłby nic nie warty? Powtórzę w środę... o ile @ nie bedzie. Ale gdzieś sie nadzieja tli
Nie możliwe że ślad fabryczny, zbyt mocna ta krechaNatalia 27.03.2016
-
nick nieaktualny
-
Gratuluje dziewczyny !!!
U mnie chyba cykl bez owu ... No ale listopad jest moooj ! -
nick nieaktualny
-
Klara Wysocka wrote:Witam,
zrobiłam dzisiaj test, lecz był negatywny, trudno.
Czy Któraś mogłaby zerknąć na wykres i napisać o co chodzi?
https://ovufriend.pl/graph/73aaa06d7e348968807e14efb90a8071
Może jeszcze za wcześnie na test? Jeszcze są szanseKlara Wysocka lubi tę wiadomość
Natalia 27.03.2016
-
Hej dziewczyny, mam pytanie, może któraś się orientuję staram się zajść w drugą cie od 6 cykli,za kilka dni powinnam dostac @. Myślicie że jak pójdę do gin. i powiem ze staram się, ale póki co nic mi nie wychodzi to da mi skierowanie na jakieś badania, czy to za wcześnie... Na necie wszędzie pisze żeby dopiero po 12miesiącach bezowocnych starań zgłosić się do lekarza..
Nie wiem co robić ;(
-
nick nieaktualnyNo nie ma już co ściemniać ale te 12 dni po owu to już cień cienia mógłby być, skoro nie ma to lipa.
Teraz trochę szkoda, że po dupku nie wiadomo kiedy okres bo bym chciała juz zacząć clo brać. No ale...
Przyznam wam , że mam dość poszłabym na l4 jestem chora....ale muszę zapierdzielać jeszcze zapalenia płuc dostanę....t jest jakaś tragedia wszystkiego się odechciewa i to dobija...