Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
She, dziękuję za wsparcie
Susanna, chciałabym Ciebie jakoś pocieszyć, ale mam świadomość, że to wszystko jest z du*y.
Wiecie co sobie myślę, po długich staraniach wszyscy naokoło każą zresetować głowę, wyluzować się, przestać myśleć, a najlepiej, to wyjechać na wakacje z mężem i wtedy w chwili uniesienia, w trakcie beztroskiej sielanki zajść w ciążę. Tak jakby to była moja wina, że za bardzo mi zależy. Serio, mogę winić siebie za chęć posiadania dziecka, bo nie mogę się wyluzować? No kur**a.
To taka moja mała dygresja a propo wczorajszej sytuacji przy kawie.AJA_S, Bobby29 lubią tę wiadomość
IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest
mam Córeczkę -
nick nieaktualnyKlara Wysocka wrote:She, dziękuję za wsparcie
Susanna, chciałabym Ciebie jakoś pocieszyć, ale mam świadomość, że to wszystko jest z du*y.
Wiecie co sobie myślę, po długich staraniach wszyscy naokoło każą zresetować głowę, wyluzować się, przestać myśleć, a najlepiej, to wyjechać na wakacje z mężem i wtedy w chwili uniesienia, w trakcie beztroskiej sielanki zajść w ciążę. Tak jakby to była moja wina, że za bardzo mi zależy. Serio, mogę winić siebie za chęć posiadania dziecka, bo nie mogę się wyluzować? No kur**a.
To taka moja mała dygresja a propo wczorajszej sytuacji przy kawie.
Ja już mam predyspozycję do depresji, w zeszłym roku leczyłam się u psychologa i psychiatry z innych przyczyn ale teraz widzę dochodzą kolejne problemy....mam dość pracy a jestem między młotem a kowadłem, mam umowę do początku nastepneo roku kij wie czy dostanę stałą chciałabym już być w ciąży aby odejść stamtąd bez wyrzutów sumienia (moich, że przez brak kasy utkniemy w wielkim szambie) i poradźcie mi....
dziś jestem tak chora, gorączka, katar i kaszel i muszę iść....AJA_S lubi tę wiadomość
-
Pianistka wrote:Bobas, o córkę walczyliśmy 3 lata, 4 straty, hektolitry łez... a tu co, tak od razu? :o
A krecha nie jest mocna, tam chodzi o ten pionowy cień
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Dziewczyny! Ile po odstawieniu luteiny moze przyjsc
Okres? Ostatnio dostalam po 2 dniach teraz sie 3 zaczac i nic beta i testy dodam
negatywna i to dwa razy ale za to potwierdzone przez ginegkologa w
Sobote ze owulka byla torbieli nie ma pecherzyk pekl Endometrium mega grube...bardzo czuje sie na @....czy jest minimalna sznasa 1% na ciaze? Tylko nawet jesli to czemu beta nie przyrata i pewnie odstawienie luteiny spadek progesteronu i tak
Wszystko popsuje takze dwa pytania kochane 1 ile najdluzej czekalyscie po odstawieniu LUteiny na @? I 2. CZy ktoras miala ujemna bete 12 i14 dpo a jednak zdrowa ciaze? Dziekuje i 3mam kciuki za wszystkoe a zafasolkowanym gratulacje poeknego rozpoczecia pazdziernika -
Susanna, trudno się wypowiadać, bo nie wiem jaka jest Twoja sytuacja finansowa, ale może po prostu zmień pracę.
Nawet jak będziesz na okresie próbnym i zajdziesz w ciążę, to pracodawca ma obowiązek do dnia porodu przedłużyć Tobie umowę. Później dostaniesz 1 tys. zł od państwa, czyli tyle, ile byś dostała będąc na macierzyńskim pracując na pełnym etacie za najniższą krajową.
Pewnie to marne pocieszenie, ale zawsze jakaś propozycja rozwiązania patowej sytuacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 09:23
IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest
mam Córeczkę -
nick nieaktualnyStyczniowa gratulacje! Piękna kreska, wyłapałam wiruski
Pianistka ja też widzę cień, teraz nie masz wyboru jak codziennie testować aż będzie ciemnieć
Susanna a teraz L4 nie wchodzi w grę? Jak możesz to weż na tydzień, zresetuj trochę umysł, odpocznij. A staraj się cały czas, w pracy nic nie mów i jak zaciążysz jeszcze przed końcem umowy to zwolnionko na biurko położysz i niech Cię cmokną Do roboty już nie wrócisz skoro piszesz, że masz jej dość, a wszystkie świadczenia będą Ci przysługiwały Nie praca jest w życiu najważniejsza, nie myśl tak, że będzie brak kasy, ale że będziesz szczęśliwą matką i spełnioną żoną
Któraś z Was polecała film dokumentalny Sekret. Wczoraj obejrzałam i postanowiłam zmienić myślenie, będę przyciągać same pozytywne rzeczy Wydrukowałam już zdjęcie maluszka i będę codziennie wizualizować, że jestem matką, pomyślicie że mi na banie padło ale w to wierzę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 09:28
-
SusannaDean wrote:No nie ma już co ściemniać ale te 12 dni po owu to już cień cienia mógłby być, skoro nie ma to lipa.
Teraz trochę szkoda, że po dupku nie wiadomo kiedy okres bo bym chciała juz zacząć clo brać. No ale...
Przyznam wam , że mam dość poszłabym na l4 jestem chora....ale muszę zapierdzielać jeszcze zapalenia płuc dostanę....t jest jakaś tragedia wszystkiego się odechciewa i to dobija...
Ale dlaczego ściemniać? Ja w 12dpo nie miałam nic, ani cienia, dopiero w 14dpo byl cień dosłownieKlara Wysocka lubi tę wiadomość
Natalia 27.03.2016
-
kaka470, Kasiula09, dopisane
Marteczka93, przepisane
Bardzo dziękuję za życzenia dla Tadka !!
Pianistka, ja dopiero na kompie zobaczyłam cień cienia cieniowego (i po sprawdzeniu na google jak ma wyglądać w ogóle test pozytywny tej firmy ), ale cośtam chyba jest Po cichu gratuluję
Styczniowa, gratulacje !!! Krecha taka, że nie można nic podważać -
zFolwarku, kiedyś już pisałam o tym gdybym była w Pl to już dawno bym była po becie... ale tu, muszę isc do mojego lekarza rodzinnego, prosić o skierowanie na betę, potem jechać do labu z tym, a wyniki dostanę po 3 dniach. pomijając fakt, że nikt mi skierowania nie da z powodu mojej "sraczki' ^^ także szybciej się dowiem co i jak z testu jak powtórzę
-
nick nieaktualnyroslinka wrote:Styczniowa gratulacje! Piękna kreska, wyłapałam wiruski
Pianistka ja też widzę cień, teraz nie masz wyboru jak codziennie testować aż będzie ciemnieć
Susanna a teraz L4 nie wchodzi w grę? Jak możesz to weż na tydzień, zresetuj trochę umysł, odpocznij. A staraj się cały czas, w pracy nic nie mów i jak zaciążysz jeszcze przed końcem umowy to zwolnionko na biurko położysz i niech Cię cmokną Do roboty już nie wrócisz skoro piszesz, że masz jej dość, a wszystkie świadczenia będą Ci przysługiwały Nie praca jest w życiu najważniejsza, nie myśl tak, że będzie brak kasy, ale że będziesz szczęśliwą matką i spełnioną żoną -
nick nieaktualnySusanna sama sobie odpowiedziałaś ;P Zapitalaj do lekarza po zwolnienie A może te objawy są ciążowe? Spotkałam się z tym, że kobiety na początku ciąży mają takie objawy jak Twoje. To 12dpo, @ nie ma więc nie trać nadziei
Klara nadzieja jest zawsze, trzeba wierzyćWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 09:38
Klara Wysocka lubi tę wiadomość
-
Pianistka wrote:zFolwarku, kiedyś już pisałam o tym gdybym była w Pl to już dawno bym była po becie... ale tu, muszę isc do mojego lekarza rodzinnego, prosić o skierowanie na betę, potem jechać do labu z tym, a wyniki dostanę po 3 dniach. pomijając fakt, że nikt mi skierowania nie da z powodu mojej "sraczki' ^^ także szybciej się dowiem co i jak z testu jak powtórzę
Shit. Faktycznie teraz pamiętam ze pisałaś. Kochana musisz być cierpliwa. Życzę Ci by to była kreska!
-
Pianistka wrote:opierdzielcie mnie... postanowiłam wykończyć testy co by mnie już nie kusiło
dzisiaj clearblue... wczoraj żadna nic nie widziała... a dziś?
na szczęście je wykończyłam i jeśli @ nie będzie to środa / czwartek powtórze dopiero
Widziałam już wczoraj ale się nie wypowiadałam dziś widać troszkę lepiej , powodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 10:04