Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzFolwarku wrote:Jesli 28 lutego ciaza bedzie "starsza" niz 3 miesiace to tak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 11:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStyczniowa gratulacje, piękne kreseczki
Marta trzymam kciuki za bete
Pianistka po cichu gratuluję,bo ja tam widzę jak byk tą kreseczke także trzymam kciuki kochana
Ah....cudowny ten październik normalnie w powietrzu czuć same ciężarówki ha ha -
zakocona wrote:Marta, Susanna, kciuki za betę !
Dziewczyny czy któraś ogarnia co zrobić, żeby mi się na tel wyświetlał bieżący cykl a nie poprzedni, jak wejdę na str główną? -
Dziewczyny, macie jakis sprawdzony sposób żeby przetrwać jakoś czas do testowania i nie myśleć o tym 24 na dobe?02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
Najmłodsza_staraczka , tez sie chętnie dowiem czy jest jakis sposób na wyłączenie myślenia. Nie zrobiłam dzisiaj testu...czekam dalej. Dziś 11 dpo. W środę mam wolne , wiec jeżeli nie przyjdzie @ to wtedy zrobie.12 m-cy starań, 3 cs z pomocą kliniki niepłodności
-
Madziulla wrote:Hobby bieganie, ksiazki, gotowanie robienie biżuterii. To akurat w moim przypadku. Ale i tak myślę pewnie w mniejszym stopniu ale myślę o tym
Ja mam pracę i studia.. I w sumie jestem poza domem od 7/8 do 17/18 . Potem mam naukę.. A i tak mi gdzieś tam myśli uciekają.02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa zanim zaszlam w pierwszą ciążę to ciągle myślałam tylko o zajsciu. To stało się moją obsesją. W pracy trochę zapominalam ale w domu non stop. Teraz jak już mam jedno dziecko to juz inaczej do tego podchodzę. Ale jak sobie pomyślę że zajście w 2 ciążę miałoby mi zająć znów 3 lata to mi słabo
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Hobby bieganie, ksiazki, gotowanie robienie biżuterii. To akurat w moim przypadku. Ale i tak myślę pewnie w mniejszym stopniu ale myślę o tym
-
InBlue, przed 1 ciążą myślałam tylko o dziecku i o ciąży, że bardzo chcę i dlaczego L nadal nie chce się zdecydować. A teraz przy pracy i małym dziecku nie ma tak czasu na myślenie. Szczególnie jak mamy tydzień nawału roboty.
InBlue lubi tę wiadomość