PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A u mnie luz wczoraj sie troszke uczylam dzis tez taki mam plan, choc dzis przyjemnie sloneczko wyszlo az cos sie chce, natomiast tez budzilam sie troszke w nocy no i strasznie mnie boli krzyz, mam znow ten dziwny bialy niby kremowy sluz a za razem troche sie rozciaga, czyli ciagle jakies zawirowania - nic nowego hahah
Trzymam kciuki za Was wszystkieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2017, 09:39
-
Niestety zaczynamy smutno październik, testować miałam jutro ale się nie powstrzymałam, bo kiedy łatwiej jak w weekend
Wynik negatywny. czekam na @ wg. ovu powinna przyjść we wtorek wg. mnie dzisiaj. Pozostaje czekać i przemyślany 2cs mogę uznać za rozpoczęty.
Edit.
Wszystkim staraczkom nie polecam filmu Botoks, ze względu na poruszaną tematykę i sceny. Nie radzę dać się naciągnąć na wyjście do kina. Mnie mąż zabrał, i i ja i on żałuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2017, 09:46
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualny
-
Hej poproszę o wpisanie na 28.10 chociaż nie wiem czy będzie sens na testowanie bo mąż wróci z pracy prawdopodobnie już po owulce:( mam takie pytanie czy dobrze będzie wykonanie badań hormonalnych w 8dc? Czytałam ze 4-5 Ale nie mogłam wtedy wyrwać się z pracy. Zrobiabym jutro ale to będzie 8dc
-
nick nieaktualny
-
marta..a tez bylam na tym filmie. bez szalu film sceny falt pokazuja wszystko jak jest. ja sie pozbierac nie moge od piatku. zalowalam ze poszlam ze wzgledu na to ze loszmar powrocil te liczenie minut i sekund od cc przerabialam dwa lata temu w szpitalu..Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co? Dopiero zajrzałam na tę listę To jest niesamowite - jak wszystkie się pilnujemy (pozwalam sobie napisać "my", bo już się szczęśliwie zaliczam do Waszego grona ), a najbardziej podobają mi się wyniki pozytywne Jesteście boskiePola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
dziewczyny ja wariuje . w tym cyklu odpuscilam mierzenie tempki i calej reszty , jednoco robie to testy owu . w poprzednich cyklach zawsze owu byla w 15 dniu .. wczoraj test okazalslaba druga kreske .. a dzis biel wizira ! myslicie ze mimo brania clo mozne nie wystapic owu ? poźniej zrobie jeszcze raz chyba test owu , dla potwierdzenia , bo ten robilam z porannego moczu .. wiec moze to dlatego . justro ide do gina ..mam nadzieje , ze tym razem potraktuje sprawe jeszcze bardziej na serio ! i w koncu zgodzi sie na monitorowanie i zleci badania .. jakies badania z krwi robil mi na pierwszej wizycie ale nawet nie mowil jakie .. wiem tylko ze prolaktyna w dalszym ciagu byla lekko podwyzszona.
starania od 07.2017 ,
5 lat cykle bezowulacyjne,
hiperprolaktynemia, bromergon,
podejrzenie PCOS , podejrzenie IO,
badanie nasienia 1.02
21.01 - test ciążowy pozytywny ❤️ -
Grzybek wrote:dziewczyny ja wariuje . w tym cyklu odpuscilam mierzenie tempki i calej reszty , jednoco robie to testy owu . w poprzednich cyklach zawsze owu byla w 15 dniu .. wczoraj test okazalslaba druga kreske .. a dzis biel wizira ! myslicie ze mimo brania clo mozne nie wystapic owu ? poźniej zrobie jeszcze raz chyba test owu , dla potwierdzenia , bo ten robilam z porannego moczu .. wiec moze to dlatego . justro ide do gina ..mam nadzieje , ze tym razem potraktuje sprawe jeszcze bardziej na serio ! i w koncu zgodzi sie na monitorowanie i zleci badania .. jakies badania z krwi robil mi na pierwszej wizycie ale nawet nie mowil jakie .. wiem tylko ze prolaktyna w dalszym ciagu byla lekko podwyzszona.
Testy nie powinno się robić rano ja robiłam koło 13 a najczęściej koło 22 -
Marta..a wrote:Niestety zaczynamy smutno październik, testować miałam jutro ale się nie powstrzymałam, bo kiedy łatwiej jak w weekend
Wynik negatywny. czekam na @ wg. ovu powinna przyjść we wtorek wg. mnie dzisiaj. Pozostaje czekać i przemyślany 2cs mogę uznać za rozpoczęty.
Edit.
Wszystkim staraczkom nie polecam filmu Botoks, ze względu na poruszaną tematykę i sceny. Nie radzę dać się naciągnąć na wyjście do kina. Mnie mąż zabrał, i i ja i on żałuje. -
grzybek testy owu robi sie wieczore. najlepiej jesli chodzi o clo to uwierz mi ono samo moze nie dzialac. ja jestem na wtapie clo 4 dziennie plus dwa razy dziennie zastrzyki w brzuch zeby pecherzyki moje ruszyly. a itak nie zawsze jest owulacjaNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
ewi racja sceny jak sceny jesli kogos brzydzi widok rozcinanej slury i rodzacego sie dziecka to nie powinien tego ogladac. przekaz moim zfaniem iest. pokazuje zyciowe sytuacje i rzeczywistosc i tu sie zgodze iest grono lekarzy w deche i nie wolno wszystkich wrzucac do jednego woraNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
ja testy ovu robilam w poludnie po 2godz niepicia. wieczorem mocz moze byc za bardzo rozcienczony po calym dniu. wiekszosc stron w internecie i ovufriend mowi o poludniowym testowaniu bo jrst wtedy najwyzsze stezenie hormonu i sie z tym zgadzam.
-
Ewi28 wrote:Ja byłam z siostra.sa sceny które niektórzy nie sa w stanie oglądać.na mnie wrażenia takie sceny nie robią bo raz rodziłam a tez swoje przelezalm w szpitalach i sa lekarze jak w filmie ale jest gro lekarzy w deche
Sceny mnie nie raziły, tylko ilość aborcji, to jak traktowane są płody/dzieci. Czekam na @ po nieudanym cyklu więc brałam to bardzo emocjonalnie.
Widok porodów, krwi itp. mnie nie rusza.6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualny