PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ellka wrote:Ja się na znakach nie znam;p nie wiem który oznacza jaki charakter;)
Magda, potrafisz tak z pamięci na wyrywki?;>
teraz już mniej, ale jak byłam w liceum i nie miałam chłopaka, a wszystkie koleżanki miały, to czytałam znaki zodiaku i wyobrażałam sobie swojego męża i każdego chłopaka pytałam kiedy się urodził Ale jak poznałam mojego pierwszego chłopaka, takiego na poważnie to mi przeszło :DDEllka lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
A co wywróżysz z bliźniąt i wodnika? ;p
-
Troche prawdt jest w znakach, moja corka jest skorpionem i naprawde ma charakterek, maly uparciuch ja jesten wagą a mąż lew
Magda - mbc lubi tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Blizniak, to fajny znak, pewny siebie, ale czasem arogancki i oceniający ludzi zbyt szybko. Podoba mi się ten znak, bo jest nieoczywisty i trochę trudny, jak skorpion
Jeśli chodzi o wodnika to z blizniakami barodzo mu po drodze!
a kto wodnik i kto blizniak? Ty i mąż?Ellka lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Oooo przypomnialo mi się, jak moja mama opowiadala, ze babcia przed slubem sprawdzała, czy ona jako wodnik moze wyjsc za mojego tate blizniaka. I podobno wyszlo, ze to najlepsze polączenie W sumie są po slubie 36 lat, a razem 38. Moze coś w tym jest.
Magda - mbc, Ellka lubią tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:Blizniak, to fajny znak, pewny siebie, ale czasem arogancki i oceniający ludzi zbyt szybko. Podoba mi się ten znak, bo jest nieoczywisty i trochę trudny, jak skorpion
Jeśli chodzi o wodnika to z blizniakami barodzo mu po drodze!
a kto wodnik i kto blizniak? Ty i mąż?
Ja bliźniak, mąż wodnik a synek panienka -
Edwarda, no ja i mąż się uzupełniamy praktycznie w każdej kwestii;) On lubi to czego ja nie zjem i odwrotnie;p A na sprawy ważne mamy przeważnie takie samo spojrzenie:)
A ile razy nam się zdarzało że jedno coś pomyślało i zanim zdążyło powiedzieć na głos to drugie mówiło praktycznie to samoedwarda20 lubi tę wiadomość
-
Madzia, wpisana:) kciuki za II:)
madziula9022 lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb3688fac535.jpg
Dzięwczęta czy to już pozytywny owu? Mam nadzieję że jeszcze nie bo dopiero jutro wracam do domu i męża a ostatnie przytulanko było w poniedziałek... -
Jestem po badaniu termin podam pewnie jak przyjdzie @ myśle, ze będzie to druga połowa października. U nas ja jestem bliźniakiem chociaż zawsze bardziej było mi do byka zabraklo jednego dnia heh a mąż to waga. Bliźnięta niby są artystyczne, zdolne plastycznie, pewne siebie wygadanie itp u mńie tych cech ńie ma za to z byka mam sporo
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Sanka może być pozytyw. Ja miałam na owu sporo jaśniejszy A następnego dnia bladziutki. Różnie różnym osobom wychodzą
-
justacz wrote:Co do miesiąca narodzin to ja może i kiedyś planowałam, że by trafić w jakiś fajny miesiąc, ale teraz, po roku starań, mam zupełnie inne myślenie. Marzę, żeby w ogóle się udało zostać mamą i najlepiej jakby to było już niedługo:)
Ja m9ge rodzic nawet w wigilię Bożego Narodzenia byle żeby zejść i szczęśliwie urodzić zdrowego bobasami88, justacz lubią tę wiadomość
-
Ellka wrote:Sanka może być pozytyw. Ja miałam na owu sporo jaśniejszy A następnego dnia bladziutki. Różnie różnym osobom wychodzą
Ellka lubi tę wiadomość
-
Dobrze, czyli jak za ok 24-36h bedzie owu to moze sie wstrzelimy z jutrzejszym przytulankiem i będzie chłopaczek (choć mąż wolałby drugą córeczkę ale ja chce synka )