PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Sanka kciuki
Sanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny wracam z nowymi nadziejami możecie wpisać mnie na 20 października wrzesień juz sobie odpuscilam ale dzisiaj w końcu (po 11 dniach) mój M przypomniał sobie o mnie i zamiast przytulać tel to przytulił mnie
Mam nadzieję, że w końcu będzie juz ok i tym razem nie stracimy cyklu tak jak tego.
Buziole :-*mi88, Ellka, Paulinaaa lubią tę wiadomość
-
O, znaki zodiaku Też się tym bawiłam, jak jeszcze nie miałam chłopaka - a pierwszego miałam po drugim roku studiów (swoją drogą leży właśnie obok mnie), więc trochę czasu na to miałam
Jak zaszłam w biochemiczną, to sobie sprawdzałam, kim będzie dzidziuś
Jako waga zawsze dobrze dogadywałam się z baranami - moja dawna przyjaciółka, bardzo bliski kolega ze studiów, mój mąż. Z drugiej strony teraz mój przyjaciel to rak - podobno zupełnie nie dla wagi, więc trzeba to traktować z przymrużeniem okastaraczka24 lubi tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
HopeandFaith dopisana do listy
U mnie dziś jeszcze wyraźniejsza kreska, zaczynam się denerwować żebyśmy zdążyli z przytulankami bo w poprzednim cyklu nie miałam aż tak wyražnych kresek na owutestach. Ech ale tak to jest z nieregularnymi cyklami i jak się pojedzie w odwiedziny do prababci...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/17afeb24e2d3.jpg -
nick nieaktualny
-
mi88 wrote:Staraczka24, czeeść Ostatnio o Tobie myślałam, jak tam?Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
mi88 wrote:O, znaki zodiaku Też się tym bawiłam, jak jeszcze nie miałam chłopaka - a pierwszego miałam po drugim roku studiów (swoją drogą leży właśnie obok mnie), więc trochę czasu na to miałam
Jak zaszłam w biochemiczną, to sobie sprawdzałam, kim będzie dzidziuś
Jako waga zawsze dobrze dogadywałam się z baranami - moja dawna przyjaciółka, bardzo bliski kolega ze studiów, mój mąż. Z drugiej strony teraz mój przyjaciel to rak - podobno zupełnie nie dla wagi, więc trzeba to traktować z przymrużeniem oka
Mój pierwszy chłopak był właśnie baranem i było całkiem okej- to była ostatnia klasa liceum i 1 rok studiów więc inaczej życie wyglądało Ciężko w sumie powiedzieć, czy są jakieś znaki z którymi dogaduje się bardziej. Mąż jest wagą, moje przyjaciółki, to ryby i lew Rodzice to panna i byk i z tatą, czyli panną łatwiej mi było rozmawiać o poważnych sprawach. Ale wydaję mi się, że na konkec dnia charakter i tak zależy od wychowania Tak czy owak, mogę rodzić kiedykolwiek ale przynajmniej na razie ryb będę się wystrzegać - jest to bardzo depresyjny znak, a u mnke w rodzinie od strony taty przewija się depresja, więc tak sobie wymyśliłam, że ryby odpadająmi88 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:Tak czy owak, mogę rodzić kiedykolwiek ale przynajmniej na razie ryb będę się wystrzegać - jest to bardzo depresyjny znak, a u mnke w rodzinie od strony taty przewija się depresja, więc tak sobie wymyśliłam, że ryby odpadają
Haha depresyjne. Ryby są po prostu bardzo wrazliwe to dlategoMagda - mbc lubi tę wiadomość
-
Staraczka, wow, ile komórek!! Też tak chcę! Nie wiedziałam, że z jednego jajnika mogą być dwie i więcej Jakoś tak miałam w głowie, że jak bliźniaki dwujajowe, to że dwa jajniki muszą zadziałać.
U mnie walka trwa - w sierpniu była biochemiczna, cieszyłam się dwa dni, a potem prawie dwa tygodnie czekałam, aż się skończy. Bałam się pozamacicznej, bo nic nie było widać na usg.
A specjalnie testowałam dwa dni po terminie @, żeby nie zobaczyć biochemicznej
Też jestem pełna nadziei na ten cykl... jeszcze nie wiem, czy testowanie mi wypadnie we wrześniu, czy w październiku, więc chcę być na bieżąco w obu wątkach
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Staraczka24 potwierdzam to co piszesz o skorpionie w 100proc. !!! Ja tez jester skorpionem i wspolczuje ludziom ktorzy musza ze mną koegzystowac haha:D
Ryby są bardzo depresyjne.
Byki są materialistami.
Rak to dla mnie partner marzenie ( mimo ze mój nie jest rakiem )
Za to związek Lew-Skorpion to związek porażka. Dwa bardzo podobne pod względem charakteru znaki, bardzo dominujące.
Ale ludzie spod znaku raka to dla mnie anioły, serio mówię. Życzliwi, serdeczni i ciepli.
To tyle co wiem o znakach zodiaku.
staraczka24, Magda - mbc lubią tę wiadomość
18cs
Niedoczynność tarczycy ( TSH unormowane na 1,5)
Hormony-ok, AMH-2,6, HOMA IR-2,06 ( bez leków)
Diagnoza: cykle bezowulacyjne:/