PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudia, wpisana:) Kciuki:)
Oda_33 lubi tę wiadomość
-
Kal, miłego:) Ja się w nocy obudziłam z bólem głowy.
-
KAL wrote:Dzień dobry w nowym tygodniu!!! Trzymam kciuki za owulki Ja dziś wstałam z bólem głowy ot taki poniedziałeczek czas się wziąć do roboty
No hejka
Ja dziś 15 dc, także od 13 dc działania są i potrwają pewnie tak do weekendu w razie by się miało coś poprzesuwać.
Ellka wrote:Ja się w nocy obudziłam z bólem głowy.
Ellka, jak się czujesz, jak dzidzia w brzuchu?💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda, kciuki żeby działania były bardzo efektywne:*
A ogólnie w porządku:) tylko szybciej się męczę Na razie nie daje jeszcze znać o sobie (poza zachciankami żywieniowymi:P) 28.09 mam kolejną wizytę dopiero -
Ech ja się strasznie denerwuję że było za mało przytulania i do tego zbyt późno moje obserwacje sa bardzo ubogie, nie umiem jeszcze tak wszystkiego zapisywac ale owu wyznaczył mi że owulacja była w sobote. Będę sobie teraz pluła w brodę że się zdecydowałam na ten wyjazd i nie wykorzystaliśmy dobrze czasu
-
Sanka, spokojnie kochana:) były chyba, prawda? Jeśli się miało udać to się udało:)
Teraz najgorsze czekanie;)mi88, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Staraczka, kciuki mocno:*
-
Staraczka trzymam mocno kciuki! Idziesz je podejrzeć czy pękły?
Były ❤️ w sobote wieczorem i w niedziele w południe (nawet dwa razy pod rząd ). Jakoś chyba w tym cyklu wytrzymam, aż tak mi się nie spieszy bo dokładnie za dwa tygodnie idę do pracy a malutka do żłobka, więc cieszę się jeszcze z każdego wolnego dnia razem -
Ja w ogóle ten cykl starań w końcu siedzę w domu na tyłku i może, mimo choroby, to wszystko będzie miało ręce i nogi. Bo mamy czas na serduszkowanie, w domu, w naszym łóżku, a nie na łapu capu, gdzieś pomiędzy jednym weselnym tańcem a drugim, jak było ostatnio :DD
Staraczka i Sanka, kciuki &&&malinek 91, Paulinaaa lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Czy któraś z Was brała Bromergon ? Dostałam dziś na zbicie prolaktyny, pol tabletki na noc ale jak czytam komenatarza o skutkach uboczny to strach to brać
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
nick nieaktualny
-
Almond wrote:Czy któraś z Was brała Bromergon ? Dostałam dziś na zbicie prolaktyny, pol tabletki na noc ale jak czytam komenatarza o skutkach uboczny to strach to brać
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615