PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Klaudia, wpisana:) Kciuki:) Oda_33 lubi tę wiadomość Oda_33 lubi tę wiadomość
- 

Kal, miłego:) Ja się w nocy obudziłam z bólem głowy.
- 

KAL wrote:Dzień dobry w nowym tygodniu!!! Trzymam kciuki za owulki Ja dziś wstałam z bólem głowy ot taki poniedziałeczek Ja dziś wstałam z bólem głowy ot taki poniedziałeczek czas się wziąć do roboty czas się wziąć do roboty 
 No hejka 
 Ja dziś 15 dc, także od 13 dc działania są i potrwają pewnie tak do weekendu w razie by się miało coś poprzesuwać.
 Ellka wrote:Ja się w nocy obudziłam z bólem głowy.
 Ellka, jak się czujesz, jak dzidzia w brzuchu?💙11.06.2019
 💙 05.08.2021
- 

Magda, kciuki żeby działania były bardzo efektywne:* 

A ogólnie w porządku:) tylko szybciej się męczę Na razie nie daje jeszcze znać o sobie (poza zachciankami żywieniowymi:P) 28.09 mam kolejną wizytę dopiero Na razie nie daje jeszcze znać o sobie (poza zachciankami żywieniowymi:P) 28.09 mam kolejną wizytę dopiero
- 

Ech ja się strasznie denerwuję że było za mało przytulania i do tego zbyt późno moje obserwacje sa bardzo ubogie, nie umiem jeszcze tak wszystkiego zapisywac ale owu wyznaczył mi że owulacja była w sobote. Będę sobie teraz pluła w brodę że się zdecydowałam na ten wyjazd i nie wykorzystaliśmy dobrze czasu moje obserwacje sa bardzo ubogie, nie umiem jeszcze tak wszystkiego zapisywac ale owu wyznaczył mi że owulacja była w sobote. Będę sobie teraz pluła w brodę że się zdecydowałam na ten wyjazd i nie wykorzystaliśmy dobrze czasu  
- 

Sanka, spokojnie kochana:) były chyba, prawda? Jeśli się miało udać to się udało:) były chyba, prawda? Jeśli się miało udać to się udało:)
 Teraz najgorsze czekanie;) mi88, Magda - mbc lubią tę wiadomość mi88, Magda - mbc lubią tę wiadomość
- 

Staraczka, kciuki mocno:*
- 

Staraczka trzymam mocno kciuki! Idziesz je podejrzeć czy pękły? 

Były ❤️ w sobote wieczorem i w niedziele w południe (nawet dwa razy pod rząd ). Jakoś chyba w tym cyklu wytrzymam, aż tak mi się nie spieszy bo dokładnie za dwa tygodnie idę do pracy a malutka do żłobka, więc cieszę się jeszcze z każdego wolnego dnia razem ). Jakoś chyba w tym cyklu wytrzymam, aż tak mi się nie spieszy bo dokładnie za dwa tygodnie idę do pracy a malutka do żłobka, więc cieszę się jeszcze z każdego wolnego dnia razem  
- 

Ja w ogóle ten cykl starań w końcu siedzę w domu na tyłku i może, mimo choroby, to wszystko będzie miało ręce i nogi. Bo mamy czas na serduszkowanie, w domu, w naszym łóżku, a nie na łapu capu, gdzieś pomiędzy jednym weselnym tańcem a drugim, jak było ostatnio :DD

Staraczka i Sanka, kciuki &&&   malinek 91, Paulinaaa lubią tę wiadomość
                                💙11.06.2019 malinek 91, Paulinaaa lubią tę wiadomość
                                💙11.06.2019
 💙 05.08.2021
- 

Czy któraś z Was brała Bromergon ? Dostałam dziś na zbicie prolaktyny, pol tabletki na noc ale jak czytam komenatarza o skutkach uboczny to strach to brać   

7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje 

1cs z Lametta - cb 02.2018
 2 cs z Lametta - Chyba się udało 

- 
                        nick nieaktualny
- 

Mi moja gin z racji tego, że pracowałam wtedy w przedszkolu nie dała bromergonu bo bym nie mogła normalnie funkcjonować jak to nazwała Dostałam Norplorac75 cala tabletka na noc żeby przespać skutki uboczne gdyby się pojawiły na szczęście od początku takich nie było i nic się nye dzieje minus cena za opakowanie a biorę od stycznia no i nie polecam łączyć nawet z lampka wina bo kończy się to w moi wypadku przytulaniem porcelanyAlmond wrote:Czy któraś z Was brała Bromergon ? Dostałam dziś na zbicie prolaktyny, pol tabletki na noc ale jak czytam komenatarza o skutkach uboczny to strach to brać    
 30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
 https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
 beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615