PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Sung wrote:kup folian Solgara. I tak methyle lepsze niż syntetyczny kwas foliowy. Tylko zacznij od małej dawki, 1/4 może, albo 1/2.
Ja 19 dc i wzrost temperatury. Nie tracę nadziei, że to owu była. Jutro się okaże czy nadal wysoko czy kicha.
Dzięki!💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
Niedograna witaj:) Wpisana jesteś Kciuki za II:)
niedograna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynaacia wrote:Cześć, wrześniowy cykl poszedł na straty, więc przeskakuję na październik. Termin testowania podam dopiero jak @ przyjdzie. Mam nadzieję, że październik będzie inny niż wrzesień. Powodzenia :*
Same + mają byc w październikuMagda - mbc, naacia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda - mbc wrote:Dzięki!
Immunolog przepisał mi Femibion Natal 1 + Folian Solgara właśnie https://solgar.pl/produkty/witaminy/folian (nie jest dostępny w każdej aptece, ale na stronie Solgar jest lista aptek).
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Marta witaj:) Wpisana jesteś Kciuki za II:)
-
Hej. C czekam na Panią od malin dorobię jeszcze soków właśnie wróciłam z basenu z młodą i jestem nastawiona pozytywnie. Dziś śluz płodny choć to dopiero 12dc więc wczoraj serduszkowaliśmy i zastanawiam się czy lepiej dziś wieczorem czy jutro rano hmmm później M jedzie na delegacje i wraca w piątek i w niedziele znowu wyjeżdża do wtorku i we środę do niedzieli... Więc muszę wykorzystać przerwy między delegacjami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2017, 18:27
Akceptacja! -
KAL wrote:Hej. C czekam na Panią od malin dorobię jeszcze soków właśnie wróciłam z basenu z młodą i jestem nastawiona pozytywnie. Dziś śluz płodny choć to dopiero 12dc więc wczoraj serduszkowaliśmy i zastanawiam się czy lepiej dziś wieczorem czy jutro rano hmmm później M jedzie na delegacje i wraca w piątek i w niedziele znowu wyjeżdża do wtorku i we środę do niedzieli... Więc muszę wykorzystać przerwy między delegacjami
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ineczka, też właśnie słyszałam że rano lepiej;)
-
KAL - skoro M wyjeżdza, to chyba lepiej żeby była jak najmniejsza przerwa, więc chyba lepiej jutro - środa i wtedy jak wróci w piatek zeby plemniki krążyły
Ja jestem jeszcze w wątku wrześniowym, jestem w 19 dc, ale już powoli was tu podczytuję żeby być później ogarniać co u Was i co pisałyście...
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
KAL tez slyszalam ze najlepiej co dwa dni:D wtedy jest zmiana warty i nowe plemniczki mogą poszaleć!
Ja mam jutro 14dc i z samego rana usg - i monitoring:-) ciekawa jestem co i jak bo test dzis jeszcze negatywny sle juz czuje bóle podbrzusza, zawsze tak mam blisko owulki... mam nadzieje ze jakis ladny pecherzyk Na mnie czeka albo i dwa musimy sie wyrobic przed niedziela bo mąż wyjeżdza na 4 dni.
Dobrej nocy!
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało