PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej! Prosze wpisac mnie na 17.10
rocznik '85. AMH 1,3. Starania od 06.2017.Czynnik męski. Asthenozoospermia. Morfologia 3%, FDNA 8%. Invicta Gdańsk. Pierwsze ivf: 10.11.2018 - transfer blastki 4AB; 16.11 - bHCG - 46.28; 20.11 - bHCG - 285.81; ❄❄ w zapasie
30.07.2019 - poród SN, dziewczynka
18.07.2023 - kriotransfer 4BB, 24.07. bHCG <0,2
18.08.2023 - kriotransfer ostatniej blastki 2BB na cyklu naturalnym
23.08.2023 - pozytywne testy, bHCG- 29,77
24.08.2023 - bHCG- 63,90
28.08.2023 - bHCG - 571,00 -
mi88 wrote:Sung ma rację. Ja się dziś dowiedziałam, że Inofolic wcale nie ma zmetylowanego kwasu foliowego
Immunolog przepisał mi Femibion Natal 1 + Folian Solgara właśnie https://solgar.pl/produkty/witaminy/folian (nie jest dostępny w każdej aptece, ale na stronie Solgar jest lista aptek).
Pilik, a myślisz że jeśli nie ma się stwierdzonych mutacji (nie robiłam badań) to można ten folian solgara łykać?21-07-2017 [*] 9 tc -
nick nieaktualny
-
Nacia usunęła konto
Szkoda.
Ja dziś, jutro i pojutrze robię zmasowany atak serduszek
Musze powiedzieć, że w tym cyklu wzięliśmy się do roboty, aż jestem zmęczona tym wszystkim Ale może dzięki temu się uda!
Miłego dnia dziewczyny :*lamka, Kitkat, Ha, Paulinaaa, Angie38 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Dzień dobry dziewczyny!
Magda powodzenia, trzymam kciuki! Korzystajcie i cieszcie sie ze staranek
Ja dziś zaprowadziłam córeczkę do żłobka, zaczynamy adaptację bo od 2 października idę do pracy. Trochę się stresuję, ale chyba niepotrzebnie - Ala poszła do dzieci i nawet się na mnie nie obejrzała zaraz się zbieram żeby ją odebrać.
Owu przestawił mi datę owulacji na niedzielę, byłoby super gdyby tak rzeczywiscie bylo bo denerwowałam się że za późno zaczęliśmy serduszkować. No cóż, co ma być to będzie, teraz i tak już nie mam na nic wpływu -
staraczka24 wrote:a mnie stres dopada zd nic z tego nie bedzie
staraczka24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngie, jak najbardziej metylowany kwas foliowy to forma najłatwiej przyswajalna, a zwykły kwas Twój organizm musi sam przetworzyć. Biorąc pod uwagę ogrom osób z mutacją, uważam, że każda kobieta profilaktycznie powinna się przerzucić na methyle.
Ja drugi dzień temperatura wysoko, więc poproszę mnie wpisać na 2.10
Obym dobrze rozpoczęła watek
lamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry:)
Sanka, może dodasz link do tabelki w poście początkowym? Żeby dziewczyny nie musiały szukać, jakby nas chwilowo nie było?Sanka lubi tę wiadomość
-
Sanka, a leci dzień po dniu ale coraz lepiej, mdłości coraz rzadziej, tylko zmęczenie szybko łapie
Kolejna wizyta za tydzień w czwartek i wtedy się dowiem co i jak A w poniedziałek muszę iść badania porobić. Będzie stresik.
A u Ciebie jak tam kochana? -
nick nieaktualny
-
Hej, po dzisiejszym usg trochę się podłamałam. Dzis moj 14dc i brak pecherzyka dominujacego moze jeden w prawym cos ruszy bo ma 1.30 ale malutki i tak.. choc endometrium wyglada jakby sie do owulacji dopiero przygotowywalo moze mi sie cos w cyklu poprzestawialo bo paski owulacyjne tez negatywne!
Boje się ze owulki w ogole nie ma...
Ale co gorsze mam strukture jajnikow drobnopecherzykowo.. wygladaja jak podziurawiony ser jestem zalamana
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Almond a zwykle kiedy masz owu?
Ja w 12 dc nie miałam dominującego, gin mnie postraszył, że jajnik wygląda na policystyczny i w ogóle a jednak się udało
Może będzie troszkę później?Almond lubi tę wiadomość
-
Za tydzien w czwartek to ja już będę walczyć ze sobą żeby jeszcze nie zatestować
Ja w tym cyklu jakaś spokojniejsza jestem, chciałabym żeby się udało ale już się tak nie nakręcam. Poprzednio bardzo się stresowałam i wmawiałam sobie objawy no i tym razem nie odliczam już tak dni bo im bliżej października tym bliżej pracy, a trpchę się jej obawiam.
To cieszę się że już coraz lepiej się czujesz będzie dobrze, jestem tego pewnaEllka lubi tę wiadomość
-
Sanka, a ile w czwartek dpo będzie?
Dalej mierzysz temp? Mnie to dopiero stresowalo
Wierzę że będzie dobrze jestem jakoś o to spokojna
Jak Ci mija wieczór? -
almond spokojnie moze pozniejbedzie owulavja albo akurat cykl bezowulacyjny. takie sie zdarzaja. ja mam policystyczne jajniki i one dopiero wygladaja jak podziurawiony ser. mam po kilkanascie kilkadziesiat w jednym jaj iku malych pecherzykow zawsze!Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Hej dziewczyny, możecie mnie skreślić z październikowej listy udało się już w tym miesiącu
W zamian przesyłam Wam swoje wiruski &&&&& i trzymam kciuki za Was :-*Ha, Nikusiia, Magda - mbc, Ellka, Sanka, Almond, Sung, justacz, SylwiaLu, Helenka_mała, Angie38, MałaMi90 lubią tę wiadomość