PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda - mbc wrote:ja w sobotę testuję Jutro od 6 rano bede w samolocie wiec słabo z testowaniem
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
A ja się jednak złamałam z ciekawości
U mnie dziś tez negatyw mimo ze temp troszkę w górę ale to jednak nic nie zmienia ze czekam na @ choć dziwnie jest bo mój w Polsce a mnie to nawet niewkurza ze nie mamy kontaktu za bardzo bo ja wieczorami szybko padam a on pisze coś tam w dzień a tak stara się jak najwiecej uwagi poświecić dzieciom -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej.
Mam 28 lat staramy się od stycznia o pierwszego dzidziusia i nadal nic. Cykle miałam zawsze z widocznym skokiem temperatury między 18-21 dniem utrzymuje się on 13-14 dni i okres.... Ten cykl jest inny, 40 dzień a skoku brak, chyba jest to cykl bezowulacyjny :-(od 4 dni plamienia... Byłam dzisiaj u ginekologa zrobił USG, twierdzi że na chwile obecną nic jednoznacznie nie może powiedzieć bo nie widać przejżałego pęcherzyka Graffa,a gdyby nie było owu to on byłby tam aż do okresu, może być to też bardzo wczesna ciąża kazał przyjść za tydzień... żadnych leków na wywołanie okresu mi nie dał, twierdzi, że na badania jakiekolwiek też jest jeszcze za wcześnie... Miałyście może podobną sytuację?Natka
Starania od 12.2016
12.2017- badanie nasienia - morfologia 1%
04.2018- badanie nasienia - morfologia 2%
05.2018- pierwsza wizyta w MedArt
06.2018- sono Hsg -lewy jajnik niedrożny
08.2018- inseminacja (morfologia 4%)
12.2018 - inseminacja (morfologia 4%) zakończona pozytywnym testem -
nick nieaktualny89Natka wrote:Hej.
Mam 28 lat staramy się od stycznia o pierwszego dzidziusia i nadal nic. Cykle miałam zawsze z widocznym skokiem temperatury między 18-21 dniem utrzymuje się on 13-14 dni i okres.... Ten cykl jest inny, 40 dzień a skoku brak, chyba jest to cykl bezowulacyjny :-(od 4 dni plamienia... Byłam dzisiaj u ginekologa zrobił USG, twierdzi że na chwile obecną nic jednoznacznie nie może powiedzieć bo nie widać przejżałego pęcherzyka Graffa,a gdyby nie było owu to on byłby tam aż do okresu, może być to też bardzo wczesna ciąża kazał przyjść za tydzień... żadnych leków na wywołanie okresu mi nie dał, twierdzi, że na badania jakiekolwiek też jest jeszcze za wcześnie... Miałyście może podobną sytuację? -
89Natka wrote:Hej.
Mam 28 lat staramy się od stycznia o pierwszego dzidziusia i nadal nic. Cykle miałam zawsze z widocznym skokiem temperatury między 18-21 dniem utrzymuje się on 13-14 dni i okres.... Ten cykl jest inny, 40 dzień a skoku brak, chyba jest to cykl bezowulacyjny :-(od 4 dni plamienia... Byłam dzisiaj u ginekologa zrobił USG, twierdzi że na chwile obecną nic jednoznacznie nie może powiedzieć bo nie widać przejżałego pęcherzyka Graffa,a gdyby nie było owu to on byłby tam aż do okresu, może być to też bardzo wczesna ciąża kazał przyjść za tydzień... żadnych leków na wywołanie okresu mi nie dał, twierdzi, że na badania jakiekolwiek też jest jeszcze za wcześnie... Miałyście może podobną sytuację? -
Sanka wrote:Uuu Magda to o ile pamiętam termin @ miałaś na czwartek. Trzymam mocno kciuki!!!
Tak, jestem już po terminie @ ale biorę poprawkę na to, że leciałam samolotem 2x w ciągu tygodnia, zmieniłam klimat no i byłam chora. Zobaczymy, jutro zatestuję
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
KAL wrote:Ja po testowaniu i nie zdałam pozytywnie ale dla pewności zrobiłam BHCG bo i tak byłam na badaniach rano ale nie łudzę się na pozytywną. Może będę miała dwójkę dzieci z lipca....
KAL, daj znać jak beta. I pamiętaj póki nie ma @ wszystko może się zdarzyć :*
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
No to wynik bety poniżej 0.1 więc kolejny cykl za nami i przed nami... Niby miałam się nie przejmować a siedzę w kiblu w pracy i płaczę... Do dupy... Jedyny pozytyw to TSH mi się poprawiło z 4.99 do 2.49 przez 6 tyg brania euthyrox 50Akceptacja!
-
nick nieaktualnyKAL wrote:No to wynik bety poniżej 0.1 więc kolejny cykl za nami i przed nami... Niby miałam się nie przejmować a siedzę w kiblu w pracy i płaczę... Do dupy... Jedyny pozytyw to TSH mi się poprawiło z 4.99 do 2.49 przez 6 tyg brania euthyrox 50
Ale nadal TSH zbyt wysokie. -
Magda - mbc wrote:Tak, jestem już po terminie @ ale biorę poprawkę na to, że leciałam samolotem 2x w ciągu tygodnia, zmieniłam klimat no i byłam chora. Zobaczymy, jutro zatestuję
Bardzo mocno trzymam kciuki ☺️13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
KAL wrote:No to wynik bety poniżej 0.1 więc kolejny cykl za nami i przed nami... Niby miałam się nie przejmować a siedzę w kiblu w pracy i płaczę... Do dupy... Jedyny pozytyw to TSH mi się poprawiło z 4.99 do 2.49 przez 6 tyg brania euthyrox 50
KAL, tulę i trzymam kciuki za następny! Nie poddawaj się, jesteśmy z Tobą :*💙11.06.2019
💙 05.08.2021