PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
PLPaulina wrote:Ale nadal TSH zbyt wysokie.
w stosunku do tego co było a jest to jest super. Dalej biorę leki. W poniedziałek idę do endo to zobacyzmy czy zmieni dawkę... wiem że przy ciaży najlepiej poniżej 2.Almond lubi tę wiadomość
Akceptacja! -
Ja dzisiaj odstawiam wiesiołek. Nie mam pojęcia czy owulacje miałam, ale jeśli to nie był cykl bezowulacyjny, to raczej na pewno powinnam być już po albo w trakcie, więc nie chcę ryzykować. Zresztą póki co ten wiesiołek mi kompletnie nie pomógł, no ale stosuje go pierwszy cykl dopiero i to nie od samego początku, więc może to jest powód. Teraz pozostaje mi czekanie, no i od niedzieli luteinę. Dwa dni przed kolejną miesiączką mam usg i nie wiem czy w takim wypadku czekać z testowanie czy zatestować w dzień usg, może powinno już być coś widać?13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
Cześć dziewczyny, coś mnie wczoraj niepotrzebnie podkusiło i zrobiłam test (mimo że nigdy wcześniej nie testowałam, bo właśnie bałam się rozczarowania), wynik negatywny. Dzisiaj z rana już plamienia, także kolejny cykl za nami z którego nic nie wyszło
KAL, bardzo mi przykro, wiem co czujesz...
Trzymam kciuki za resztę testerek -
KAL wrote:w stosunku do tego co było a jest to jest super. Dalej biorę leki. W poniedziałek idę do endo to zobacyzmy czy zmieni dawkę... wiem że przy ciaży najlepiej poniżej 2.
Mój ostatni wynik to też było coś ok 2,25 i moja endo powiedziała, że możemy starać się je zbić jeszcze bardziej ale co do starań o dzidziusia dała nam też zielone światło przy takim tsh.13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
WNK wrote:Cześć dziewczyny, coś mnie wczoraj niepotrzebnie podkusiło i zrobiłam test (mimo że nigdy wcześniej nie testowałam, bo właśnie bałam się rozczarowania), wynik negatywny. Dzisiaj z rana już plamienia, także kolejny cykl za nami z którego nic nie wyszło
KAL, bardzo mi przykro, wiem co czujesz...
Trzymam kciuki za resztę testerek
Jak nie ten cykl to następny. Ja się też na ten nie nastawiam za bardzo, oczywiście nadzieja jest, ale ten brak śluzu mnie troszkę zdołował. Jakaś tam iskierka się nadal tli ale już szukam sposobu na poprawienie i zwiększenie szans w kolejnym cyklu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2017, 11:34
13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
kasiulka1082 wrote:Ja dzisiaj odstawiam wiesiołek. Nie mam pojęcia czy owulacje miałam, ale jeśli to nie był cykl bezowulacyjny, to raczej na pewno powinnam być już po albo w trakcie, więc nie chcę ryzykować. Zresztą póki co ten wiesiołek mi kompletnie nie pomógł, no ale stosuje go pierwszy cykl dopiero i to nie od samego początku, więc może to jest powód. Teraz pozostaje mi czekanie, no i od niedzieli luteinę. Dwa dni przed kolejną miesiączką mam usg i nie wiem czy w takim wypadku czekać z testowanie czy zatestować w dzień usg, może powinno już być coś widać?
Lapcie tutaj wiruski & $@#&$$, wrzesien pod koniec sie rozkrecil wiec w październiku tez bedzie dobrze -
kasiulka1082 wrote:Ja dzisiaj odstawiam wiesiołek. Nie mam pojęcia czy owulacje miałam, ale jeśli to nie był cykl bezowulacyjny, to raczej na pewno powinnam być już po albo w trakcie, więc nie chcę ryzykować. Zresztą póki co ten wiesiołek mi kompletnie nie pomógł, no ale stosuje go pierwszy cykl dopiero i to nie od samego początku, więc może to jest powód. Teraz pozostaje mi czekanie, no i od niedzieli luteinę. Dwa dni przed kolejną miesiączką mam usg i nie wiem czy w takim wypadku czekać z testowanie czy zatestować w dzień usg, może powinno już być coś widać?
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
KAL wrote:w stosunku do tego co było a jest to jest super. Dalej biorę leki. W poniedziałek idę do endo to zobacyzmy czy zmieni dawkę... wiem że przy ciaży najlepiej poniżej 2.
Kasiulka90, Almond lubią tę wiadomość
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
nick nieaktualny
-
Mi gin mówi że jeżeli biorę euthyrox to jak mi skoczy do 2,5 mam się nie przejmować... mam wahania od 1,7 do 2,3 na ten moment przy dawce 50, ale ostatnie badanie w lipcu. Pewnie się wybiorę w listopadzie do endo bo dawno nie byłam to zrobię badanie ... ale moja gin mówi że od pory dnia, dnia cyklu, stresu itp. TSH też może się wahać...
-
KAL przytulam mocno i ciesze sie ze TSH ladnie spada, zobaczysz niedlugo bedzie na idealnym poziomie :**
Magda trzymam kciukasy za testowanie i prosze jutro z rana meldowac II kreski!!
U nad dzis noc fatalna, mloda szczekajacy kaszel, duszenie sie i oczywiscie zapalenie krtani.. witamy w pazdzierniku mam naszieje ze szybko jej przejdzie. Naszczescie bez antybiotyku
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
A ja jeszcze 2 godz pracy i wolny weekend dobrze mam z moim szefem Heheh mam wolne weekendy a jak bardzo będzie mnie potrzebował wie ze przyjdę A tak słuchajcie takie mianu na halii ze aż w szoku jestem hehe pracuje teraz na antresoli i widzę cały magazyn i cała fabrykę ....
Asia....
-
Kasiulka90 wrote:Ineczka, cieszę się, że w końcu nastał dla Ciebie (dla Was!) najlepszy czas Życzę Ci, żebyś się tym nie stresowała i nie przejmowała za bardzo
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
MamaNl wrote:A ja jeszcze 2 godz pracy i wolny weekend dobrze mam z moim szefem Heheh mam wolne weekendy a jak bardzo będzie mnie potrzebował wie ze przyjdę A tak słuchajcie takie mianu na halii ze aż w szoku jestem hehe pracuje teraz na antresoli i widzę cały magazyn i cała fabrykę ....
Asia....
KAL wrote:No to wynik bety poniżej 0.1 więc kolejny cykl za nami i przed nami... Niby miałam się nie przejmować a siedzę w kiblu w pracy i płaczę... Do dupy... Jedyny pozytyw to TSH mi się poprawiło z 4.99 do 2.49 przez 6 tyg brania euthyrox 50
-
My dzisiaj wychodne
Poczytałam sobie różne głupie fora :p i jestem jakaś bardziej pełna nadziei na ten cykl. Do tej pory skupialiśmy się na staraniach w dni płodne ( wyliczane przez program)
A poczytałam dziś te fora i widze, że dziewczyny zachodziły w ciąże w 5,7,9 dniu cyklu itp, więc może jednak trzeba się starań cały cykl, może owu jest czasem dużo wcześniej? i dlatego starając się tylko w te niby płodne nie wychodziło Chcę wierzyć, że to był główny i jedyny powód
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs