PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Heh podobnie,oczy jak pięć złoty,czerwony na twarzy,tak mnie ściskał ze pewno gdybym nie była w ciąży to zaszlabym wtedy heh
Masz rację,nie da się tego z niczym porównać,i pomyśleć że jeszcze niedawno robiliśmy separacjępatuniek86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykashanti wrote:Moze po prostu taki masz charakter trzeba byc niezwykle zadufanym w sobie zeby tylko po subiektywnej obserwacji własnego ciała ( bez żadnej grupy kontrolnej, w niekontrolowanych warunkach i bez obiektywnego obserwatora ) napisać, ze powszechnie przyjęte normy medyczne to bzdury.
A i owszem - jesli piszesz, ze twoja ciaza była pozamaciczna to do zagnieżdżenia jak najbardziej doszło tylko, ze poza macica.
„Ciąża ektopowa, ciąża pozamaciczna (łac. graviditas extrauterina) – ciąża, w której zapłodnione jajo płodowe ulega implantacji poza błoną śluzową jamy macicy.”
Nie dość, że bzdury piszesz to jeszcze ludzi obrażasz. Cóż, może taki masz charakter -
nick nieaktualnyKochamSłońce wrote:Robiłam już dwa testy i wyszły mi blade drugie kreseczki. Ostatni wczoraj. Czyli coś jest na rzeczy, ale niskie temperatury wskazują na niski poziom progesteronu. I tu właśnie mam zagadkę... Czy ciąża się utrzyma to jest loteria prawda? Czy słyszałyście o przypadku zajścia w ciążę z niskim poziomem progesteronu?
a jaki masz poziom? Ja miałam 6, ale to była cp, więc nie wiem jakie byłyby jej losy. -
nick nieaktualny
-
Sung wrote:a jaki masz poziom? Ja miałam 6, ale to była cp, więc nie wiem jakie byłyby jej losy.
-
dzień dobry! a ja wystrzeliłam jak z procy do wc z założeniem że pewnie już @ jest. I narazie nie ma. Zakładam że przyjdzie bo raz mam takie bóle na @ a raz nie. To samo z humorem. Raz wkurzam się na wszystko a dziś wstałam taka szczęśliwa że mąż nadal zdziwiony i pyta czy już mam @ bo mnie nie poznaje hihi07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
nie wiem jak u Was ale u nas we Wrocku mgła że nic nie widać za oknem heh masakra:)
Magda - mbc lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
U mnie dzis z rana negatyw w 11 dpo. Test super czuły płytkowy pink wiec gdyby miało cos byc to raczej by juz pokazał. Dół na maksa. Jeszcze sobie narobiłam nadziei tym skokiem temperatury... ale to najwyrazniej objaw tego ze zle sypiam, a nie ciąży.
-
a ja stwierdziłam że jeśli sie teraz nie uda to w następnym cyklu robię badania u siebie i mój mąż obiecał też sie przebadać. I chyba wrócę na jeden cykl do mierzenia temp bo te dwa ostatnie cykle nie jestem pewna kiedy była owu dokładnie. Bo jajniki bolą co jakiś czas a śluzu tego śliskego miałam cały jeden tydzień heh:) stąd czekam jak się potoczą sprawy i postaram się jak mogę chociaż nie wiem już co robimy źle ehhh...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2017, 07:45
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
Pati88 wrote:dzień dobry! a ja wystrzeliłam jak z procy do wc z założeniem że pewnie już @ jest. I narazie nie ma. Zakładam że przyjdzie bo raz mam takie bóle na @ a raz nie. To samo z humorem. Raz wkurzam się na wszystko a dziś wstałam taka szczęśliwa że mąż nadal zdziwiony i pyta czy już mam @ bo mnie nie poznaje hihi
ja to samo, rano do łazienki a tu ciągle nic. 30 dc i zwykle już był okres. no nic, czekamrocznik '85. AMH 1,3. Starania od 06.2017.Czynnik męski. Asthenozoospermia. Morfologia 3%, FDNA 8%. Invicta Gdańsk. Pierwsze ivf: 10.11.2018 - transfer blastki 4AB; 16.11 - bHCG - 46.28; 20.11 - bHCG - 285.81; ❄❄ w zapasie
30.07.2019 - poród SN, dziewczynka
18.07.2023 - kriotransfer 4BB, 24.07. bHCG <0,2
18.08.2023 - kriotransfer ostatniej blastki 2BB na cyklu naturalnym
23.08.2023 - pozytywne testy, bHCG- 29,77
24.08.2023 - bHCG- 63,90
28.08.2023 - bHCG - 571,00 -
cześć ja już w pracy . @ brak . człowiek teraz się głowi i myśli będzie @ czy nie będzie ja robiłam testy z allegro o czułości 10 więc już powinno coś pokazywać . w nocy tak bolala mnie głowa że wzięłam ibuprom bo wydaje mi się że raczej nie jestem ...