Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFatim wrote:Dziewczyny ile czasu musi minąć od stosunku w okolicy i dniu owulacji by zrobić betę a ile by testy ? Zawsze robiłam testy 6-7dni po stosunku lub gdy okresu nie było długo a teraz się nie mogę doczekać )
najmniej 12dni po owulacji lub w dniu spodziewanego okresubasiulkaa_89, Fatim lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Basiu będę trzymała jutro kciuki ze wszystkich sił!
Ba, już od wczoraj trzymam i nie puszczam!
I tak będzie cały październik, a potem cały listopad...
Za każdą z Was (nas ), bo przecież w końcu nam się musi udać! Każdej!
Głęboko w to wierzę buziaki :*
Julia 07.2015 -
Kochane jestescie niezastapione! Dziekuje Wam z calego serca za wszystkoe zyczenia! Niech sie spelnia w 1/10 a bede najszczesliwsza na swiecie!
Mam nadzieje ze nie ominelam zadnych zyczen i kliknelam kazdej lajka
Jestescie naprawde kochane!
Jestem padnieta woec klade sie juz. Jutro relacja z urodzin
Buziaczki na slodki sen! :*Nona, Lena87, kot_bury, Sue, monia91, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Dzisiaj bylam u ginekologa... HSG bede miec w srode 15.10.2014 na 13:30... dzisiaj wreszcie doprosilam sie wynikow hormonalnych ktore robila w styczniu i nie wiem czy sa dobre doktorka mowi ze sa dobre:
Szczerze nie pamietam ktory to byl dzien cyklu ale chyba 3 albo 4 dc:
LH: 2,0 U/L
FSH: 4,6 U/L
prolaktyna : 349 mU/L przy normie 80-510 wiec chyba ok
testosteron: 1,3 nmol/L przy normie 0,4-2,0
progesteron: 52,2 nmol/L to chyba było w ostatnich dniach cyklu przed miesiaczka
estradiol: 89 pmol/L w 4 dniu cyklu ..... ponownie mialam badany estradiol przed pierwsza IUI to bylo w maju i 8 dni przed inseminacją i owulacja estradiol wynosil 214 pmol/L czy to dobrze?
PORADZCIE CZY TAKIE WYNIKI SA DOBRE?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 23:37
Daisy lubi tę wiadomość
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalna termin 06.12.2022 -
nick nieaktualnyDobranoc
Nona u mnie chyba 7-8 dpo i też cały czas sobie "wmawiam", że inaczej bolą piersi i podbrzusze niż zwykle, a poza tym nic. Ani mnie przeziębienie nie łapie jak co miesiąc, ani ślinianka nie przeszkadza, a zawsze myślałam, że to po dupku.
Brzuch zawsze bolał jak na @ wieczorami, a teraz pobolał od 16 dc przez 3 dni i tyle, teraz tylko jajniki i podbrzusze lekko czuję momentami.
Zobaczymy co się u Nas wykluje
Całuję :* -
nick nieaktualny