Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Evaa nie fasolki nie fasolki tylko cienie cieni cieniowatych gdzie w moim przypadku to pewnie sciema;P
-
nick nieaktualnyKurka, Ia, Ty to jesteś cudem natury (pozytywnie!) Wykres od dawna ewidentnie ciążowy, beta w 39 dc była negatywna, a teraz testy wychodzą pozytywne. Przecież to niemożliwe, żeby implantacja miała miejsce 30 dni po owulacji - chyba?! Myślę, że musiałaś zaimplantować fasolę wcześniej, tylko z jakiś powodów nie było to widoczne na testach/becie. Niesamowite Gratuluję serrrdecznie i trzymam mocno kciuki!!
mana, julita, la lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
La, Marteczka- gratuluje po cichutku i trzymam kciuki :*Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
o matko boje się laski tak bardzo się boję;( ze się nakręce a tu dupa... ale skad ten cień wyszedl? gołym okiem widoczne bardziej...
Nie wiem czuje ze to sciema:(.
Dzis mam 10dpo choc nie wiem czy nie 9 dpo bo owu mogla byc w niedzielę...
Czy beta wyjdzie jak cos? -
nick nieaktualnyKurcze, mam awarię komputera, nie bylo mnie dzień, a tu takie wspaniale wiadomosci! Dziewczyny kochane, serdecznie gratuluję, zdrowia i radosci z ciąży!
Mam nadzieje, ze wszystkie do końca roku będziemy cieszyc sie rosnącym w nas szczęściem! Buziaki kochane! Czekam na wiecej takich wiadomosci -
nick nieaktualnyMarteczka91 wrote:o matko boje się laski tak bardzo się boję;( ze się nakręce a tu dupa... ale skad ten cień wyszedl? gołym okiem widoczne bardziej...
Czy beta wyjdzie jak cos?Buziulka lubi tę wiadomość
-
Marteczka91 wrote:o matko boje się laski tak bardzo się boję;( ze się nakręce a tu dupa... ale skad ten cień wyszedl? gołym okiem widoczne bardziej...
Czy beta wyjdzie jak cos?
A kiedy mialas miec okres?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Marteczka, w żaden sposób nie chcę odbierać nadziei, ale kiedyś ten test z rossmana wyszedł mi własnie taki... Ciąży niestety nie było.... Pamiętaj jednak, że każda babeczka inna - kiedyś wyraźnie pozytywny wyszedł mi taki z allegro, więc może taka moja uroda po prostu....
Niemniej jednak trzymam kciuki, żeby były II kreseczki.
Aż mnie podkusiło, żeby polecieć po test wpisałam się na testowanie na poniedziałek, ale w tym miesiącu niewiele obserwowałam, więc równie dobrze mogłabym dostać @ sobota/niedziela/poniedziałekmana lubi tę wiadomość
-
okres hmmmm nie wiem bo biore dupka. Mam jeszcze 2 dni go brac i potem jak test negatywny to odstawic...
o matko to mnie pocieszylas:( Czyli pewnie test klamie...ehh -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny