Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrzesyłam wiruski!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Wróciłam właśnie z bety, wynik jutro po 15.
Chyba będę tu częściej zaglądać niż na fioletową stronę, czuję od Was większe wsparcie i lepsze wibracje :*asiorekk, Bąbelek, zwei_kresken, monia91, Daisy, Lena83, mana lubią tę wiadomość
-
A ja na dokładkę dosypuję aby wasze wykresy były mocno zielone &&&&&&&&&&&&
Lena83 lubi tę wiadomość
[*] 6.06.2014 Aniołek
[*] 25.10.2014 kolejny Aniołek
Boże proszę Cię o Cud i o kolejną ciążę, tym razem szczęśliwą i o zdrowe dzieciątko, proszę. -
Marteczka91 wrote:magdalena88:)! dajesz nadzieje.
Masz gdzies fotke swojego testu z rossmana?
Mam w domu jeszcze bobo test bodajze... moze jutro spróbuje:)
Kochane ja o Was ciągle pamiętam a to, że jest mnie tutaj mniej nie znaczy, że swoje "życie" przeniosłam na fiolet tam wcale nie jest fajnie.. mam nadzieję, że dziewczyny, które tam są jak to przeczytają się nie obrażą :x ale tam to jest takie nakręcanie się wzajemne jeśli chodzi o zagrożenia ciąży, nic tylko każda ma plamienia ja wiem jaki to jest stres i strach a już wgl, jak się jest po stracie ale takie ciągłe pisanie o tym i wgl...zniechęca by czytać bo i innym się udziela. A poza tym jestem bardzo mało przy kompie bo się szybko przy nim męczę. Ogólnie czujemy się dobrze. Objawy raz mam raz nie. Dziś np. bardzo mnie męczą zawroty głowy a do tego przeziębienie ból gardła i katar. Ale dajmy radę.
Jutro idę podglądnąć Nasz Skarb mam nadzieję, że już z serduszkiem i w końcu będziemy mogli w pełni się cieszyć a wg. pierwszego USG dziś zaczynamy 7 tc czyli 6t+0dz
Kochane ciągle o Was pamiętam i wspieram WasDaisy, mana, Nieukowa, november123 lubią tę wiadomość
-
asiorekk wrote:Dziewczyny jak ustawić sobie ten suwaczek?? Bo próbuję ale mi nie wychodzi
-
Marteczka91 wrote:magdalena88:)! dajesz nadzieje.
Masz gdzies fotke swojego testu z rossmana?
Mam w domu jeszcze bobo test bodajze... moze jutro spróbuje:)
Tutaj foto (kiepsko widać) u góry pepino na dole ten faccella..
Daisy lubi tę wiadomość
-
Alicja92 – to skoro skok zaczął się wczoraj (19dc) i tempka dziś dalej rośnie (20dc), to możliwe, że owulacja była w 18dc? Czyli już na pewno po?
Jak mogę wam tutaj wkleić mój wykres?
-
Eeee Magdalenka to moj przy twoim to cień cienia:P
-
Skok tempki moze byc zarowno do 3 dni przed owu i do 3 dni po owu. Takze skok temperatury nie swiadczy o tym, ze owu juz byla..
Przy pcos i luf tez tempka skacze wskazujac na niby owu, a owulacji nie ma.
Takze owulacje na 100% potwierdza ciaza -
Zbieram wirusyMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
No jak sie nie da z plemnikami to moze z wirusami
mana lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W takim razie wiruski dla Was na dokładkę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ŚWIEŻE
Lena83, mana, Mimi86 lubią tę wiadomość
[*] 6.06.2014 Aniołek
[*] 25.10.2014 kolejny Aniołek
Boże proszę Cię o Cud i o kolejną ciążę, tym razem szczęśliwą i o zdrowe dzieciątko, proszę. -
nick nieaktualnyDokładnie na fioletowej stronie niestety nieraz jak czytam to się dołuję, dziewczyny się trochę nakręcają, doszukują czegoś złego, zamiast myśleć pozytywnie i się cieszyć... Mam nadzieję, że mnie nic złego nie spotka i mnie stąd nie wyrzucicie
Buziulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny