Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina ale tu dziewczyny pisza zeby nie ufac takim testą. To facelle rossman... nie wiem czy duzo osób oklamal...
Paulina27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pierwszy:).
Poprzednie miesiące miałam poprostu gładką jedną kreche... a kupowalam juz wiele testów... bobo, amil, check&go... -
nick nieaktualny
-
muszę zajechać do apteki i kupić jeszcze jakis teścik:).
dzięki Nona:) sama trzymam za siebie kciuki:P -
tempki nie mierze bo ciagle jestrm nq dupku albo luteinie wiec chyba to bez sensu:p
-
U mnie dzisiejsza beta 52,02 znaczy się ciąża potwierdzona! Nadal w to nie wierzę
monia91, Buziulka, Katarzyna87, Tysia85, mana, Lena83, tomania2806, karen85, Lena87, Nieukowa, Nona, Toxey, mała.mi, asiorekk, Magda_lena88, Daisy, Nancy87, julita, Ewa99, przedszkolanka:), november123, Sue, Mimi86, Biedroneczka83, M4DZI4 lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
La!!!! aaaaaa! aaaa!!
matko jak jak sie ciesze!!!!
nalezy sie Wam!!!
kochana pielegnuj kropeczke.
To teraz fitnes odwołany na 9 mscy:Pla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
La ! Gratulacje i wszystkiego najlepszego dla Was w dwupaku :*****
la lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny