Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny - cudnie piekne suwaczki
Moze i ja sie kiedys doczekam takiego
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Sigma, myślę, że u mnie owulacja była dużo później. W tamtym czasie coś mnie łapało i to przez to temperatura skoczyła.
Marteczka zrób test z apteki, ja tym z Rosmanna nie ufam, ale widzę bladziocha. Ja dziś z fitnessu rezygnuję.
Toxey ja na fioletową na razie nie wchodzę
Bety już nie robię, idę do lekarza w przyszłym tygodniu i tyle. Na plamienia kazał mi brać nospę, magnez i lutkę i kazał pojawić się za tydzień, bo teraz nawet jakby chciał to nic nie zobaczy. Dziś kreska na teście jeszcze mocniejsza jak tylko będę miała dostęp do kompa wrzucę zdjęcie. Z objawów mam tylko wieczorne mdłości, ból piersi i lekkie kłucie po lewej jakby obok jajnika, czasami mnie wezdmie i to tyle.asiorekk lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
La ide dzis na betę.
Mam w domu jeszcze bobo test chyba to jutro rano siknę... -
nick nieaktualny
-
mnie nie bola piersi i nic mi nie jest ogolnie. Bola jajniki... jestem wzdęta i do tego caly czaas glodna
-
cześć
podczytuję Was codziennie i zerkam jak tam kropki gratuluję tym co się udało i wiruskuję te co się nam tu jeszcze obijają :* &&&&&&&&&&&
piszę, bo mnie tu wiadomość Toxey ruszyła, kochana co do fioletowej to najlepiej nie wchodzić fakt, rady później są fajne- najlepiej tak po 14-15 tygodniu wejść
a co nakręcania i szukania czegoś... tak będzie cały czas, najpierw by skończyć 12 tydzień, później ruchy, śluz, bóle różnorakie itp.itd. no taki nasz los hehe
wiruski dla każdej &&&&&&&&&&&&&&asiorekk, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marteczka91 wrote:mnie nie bola piersi i nic mi nie jest ogolnie. Bola jajniki... jestem wzdęta i do tego caly czaas glodna
-
Marteczko ja jak byłam w ciązy z pierwszym dzieckiem to zrobilam test w dzien okresu i wyszla mi wlasnie taka bardzo a to bardzo blada kreska ze moj mąż nawte stwierdzil ze nic tam nie ma na następne dni byla cooooraz to mocniejsza i tez mnie nic nie bolalo mialam tylko zachcianki jak na okres ale co najwazniejsze ja widzialam tą kreske choc nic nie wskazywalo na ciąże!!!!! także gratuluje!!!
Idziesz dzisiaj na tą bete??? -
Tak się optymistycznie zrobiło, że aż się nakręcać zaczęłam... I nawet powody ku temu się znajdują
Nigdy przed okresem nie bolały mnie piersi, a tu 5 dni przed i zaczęły dziś pobolewać.... Więc test kupiony i czeka, ile wytrwam
Marteczka trzymam kciuki za pozytywną betę :* -
Paulina ja wpisałam się na 27.10 - poniedziałek, ale niestety w tym miesiącu nie obserwowałam się zbyt dokładnie, więc @ może być między piątkiem a poniedziałkiem.... ciężko powiedzieć pewnie nie wytrwam do poniedziałku i zatestuję wcześniej, może w pt.... no chyba że piersi jeszcze bardziej zaczną doskwierać to może wcześniej
A Ty kiedy planujesz testować? -
nie wiem w sumie czy owu wyznaczylo dobrze owulacje okres mniej wiecej mam co 30 dni to powinnam kolo niedzieli poniedziałku jezeli wytrzymam chyba ze dostane okres to wszystko bedzie wiadomo takze mamy podobny czas testowanie...hmmm czekamy
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a687099c5b76.jpg
cień po całkowitym wyschnięciuDaisy, asiorekk, Ewa99 lubią tę wiadomość