Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
laski pójde dziś chyba na betę i sprawa się rozwiąże:) pójde po pracy więc pewnie wyniki jutro. Tymczasem chyba zrezygnowac dzis z fittnesu?
Daisy, asiorekk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:łapie koty i serduszka i w piątek zasikam 10 i ma być zielono !!!!!!!!!!!!!!!!
Marteczka91 wrote:laski pójde dziś chyba na betę i sprawa się rozwiąże:) pójde po pracy więc pewnie wyniki jutro. Tymczasem chyba zrezygnowac dzis z fittnesu?
Ja bym nie rezygnowała, tylko się oszczędzałaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 08:57
-
Marteczka91 wrote:laski pójde dziś chyba na betę i sprawa się rozwiąże:) pójde po pracy więc pewnie wyniki jutro. Tymczasem chyba zrezygnowac dzis z fittnesu?
-
Dziewczynki, gratuluję wszystkich teściorów bladziochów
U mnie tempka rośnie, więc wyczekuję kiedy OF wyznaczy mi owulację… I z tego wychodzi, że cykl mi się przesunął, skoro miałaby być w okolicach 20dc Poczekam jak się rozwinie sytuacja, ale nie wiem czy nie będę musiała testować w listopadzie. Po ilu dniach od owulacji beta daje wiarygodny wynik? -
to jest moj trzeci cykl z duphastonem...narazie czekam ale mam cicha nadziej choc czesto się spieszylam i robiłam bete a tam wychodzilo 0,1 i placz takze moze jeszcze poczekm...to czekanie chyba jest najgorsze....
czy dobrze ovu wyznacza wam owulacje????? -
nick nieaktualny
-
Gratuluję nowych bockow ♥♥
Marteczka ja robiłam ten z rossmana właśnie i też po ok 3min miałam kreskę blada ale cenniejsza niż na pepino 10 a hcg z krwi 40 z groszem. Więc trzymam kciuki.
A my jutro mamy wizytę. Mam nadzieję że serduszko już będzie. A dodatkowo coś mnie rozkłada...gardło.katar Ehh. Oby z bobasem było ok.
Ps. Co do fitnessu ja zrezygnowała bo dziudzia ważniejsza. -
nick nieaktualnyPaulina27 wrote:
mnie też kochana brzuch boli jak na @, to jeszcze nic nie znaczy -
magdalena88:)! dajesz nadzieje.
Masz gdzies fotke swojego testu z rossmana?
Mam w domu jeszcze bobo test bodajze... moze jutro spróbuje:) -
No to jak 10 dpo to jeszcze się załapię na październik, czyli tak jak liczyłam - 31.10 będę testować Dziewczyny, a powiedzcie w którym momencie zwykle ta owulacja jest? Od razu jak jest skok temperatury? Spadek przed skokiem? Utrzymujący się skok przed 3 dni? Staram się rozwikłać mój wykres
Na razie nie przestajemy serduszkować -
Ia kochanie niesamowite wiesci z samego rana!! Wspaniale! Gratulacje! :*
Kolejna kolezanka, ktora juz sie poddala, Ia, pamietasz co pisalas jeszcze ze 3 tyg temu? ♡♡♡
Martus trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocno, daruj sobie te cwiczenia dzis, skocz na bete i bedzie wiadomo czy test z rosmana dolaczy do pepino Oby mowil, ze jestes w ciazy! ♡
Julita zmiana fotki Bardzo ladneWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 10:06
julita, la lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Serena, jak jest skok to jest juz PO owulacji niestety. Najlepiej to badac szyjke i sluz. Z szyjka nie mam pojecia a sluzu u mnie brak wiec jedynie intuicja. Ostatnio sie sprawdzila.
Ale dziewczyny, moze macie jakis cudowny sposob badania szyjki? Pozycja, pora itp. Liczy sie kazda rada. Chociaz u mnie ciazy pewnie i tak nie bedzie w najblizszych latach -
nick nieaktualnyja szyjkę sprawdzam rano. kucam, wkładam palec i jak ciężko mam sięgnąć to jest wysoko i wtedy stopniowo idzie w dół. Twardość- jak jest twarda to jak ją dotykasz to jednocześnie dotknij nosa, jest to identyczne w dotyku i powoli mięknie jak jest miękka, to tak, jak byś dotykała policzka językiem a otwrcie hmm u mnie jest otwarta jak mam wgłęciebie ciut większe niż wielkość groszka
Buziulka lubi tę wiadomość
-
La i Marteczka cichutkie gratulacje .La mówiłam Ci że to ciąża , Marteczka u Ciebie też jest to ciąża zobaczysz że z tego cienia zrobi się ładna krecha i ja na Twoim miejscu też pobiegłabym na betę zamiast na fitness.
la lubi tę wiadomość
[*] 6.06.2014 Aniołek
[*] 25.10.2014 kolejny Aniołek
Boże proszę Cię o Cud i o kolejną ciążę, tym razem szczęśliwą i o zdrowe dzieciątko, proszę.