Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa ostatecznie możesz robić z telefonu wifi i korzystać na tablecie z internetu.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Morwa wrote:A ja to zrobiłam interes życia ostatnio co do tabletu kupiłam taki, który nie ma wejścia na karty sim i teraz leży i się kurzy . Oddam go chyba młodszemu bratu i kupię sobie nowy żeby być z wami na bieżąco , bo pisanie z telefonu to już nie to samo;p
Albo go sprzedaj
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane
Ja tez nie czuje sie w ogole @ piersi nie bola,tylko gardlo
tradziku niemam !!! a zawsze przed @ mam . . . Nie rozumiem juz tego cyklu
Niech lepiej przyjdzie juz ta @ bo objawow mam az nadto
Chce spokojnie zaczac leczenie tabletkami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygosia86 wrote:Znalazłam dla Was Mamusię z 1.10
https://ovufriend.pl/wykres,13642d706fd4d0b3d6f23313c5b0101d.html
Ustalane bylo na samym poczatku jak tylko watek powstal ze nie ma zadnego dopisywania mamus ktore sie same na liste nie wpisaly
Miesieczne listy to nie wyscigi jaki miesiac bedzie mial wiecej zafasolkowanych. Jak ktos sie jie wpisal na liste to widocznie nie chcial
Nie rozumiem takiego doszukiwaniana sileWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 22:40
Anastazjaaa, mana, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNona ciałko żółte produkuje progesteron który jest niezbędny zapłodnionemu zarodkowi do zagnieżdżenia się w macicy. Jeśli do tego nie dojdzie ciałko żółte kończy produkować progesteron, zanika i zaczyna się nowy cykl i krwawienie.
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymana trzymam kciuki by to było to
JusWik, Amerie, Pysia, Kitaja, Morwa przykro mi, tulę :*
Cholera, co się dzieje początek października był cudowny a teraz same smutne wieści
Ja wróciłam dopiero z pracy, jestem wykończona
Zdecydowałam nie robić progesteronu w tym cyklu, jakby nie daj Boże wyszedł niski to martwiłabym się znowu tym, że nic z tego w tym cyklu.
Dobranoc !! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Toxey wrote:wykryło mi owulacje!! ale i tak już chyba odpuszczam ten miesiąc, na następny muszę zrobić coś ze śluzem, bo jego totalny brak tylko mnie dołuje...
Czarnula87, pirelka lubią tę wiadomość