Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lista Testówek w październiku
01 - Kaśka (-), madzianka(-), rudainka @, Werbenka , Magda_lena88
02 - JusWik , november123 (@)
03 - Ania1986(@), Nieukowa , maaadzik1207 (@), fAnusia (@)
04 - Dżejzi (-)
05 - marzen2210 (@), kasika8303 , zonaboba, apaulaa (-),
06 - Kitaja, Morwa (-),
07 - Pysiaaa21 (@),
08 - tomania2806, firanki na duszę, basiulkaa_89, Bąbelek
09 - Alorrene13, mała.mi
10 - renieczka, battinka, Muffinka1019, MagdaH
11 - Drzwiona, agniesja, Daisy, Paulina_2603, Ewa99, kot_bury
12 - Maniuś
13 - Amerie, Aga_502, MagSz, Pati Belgia
14 - Czarnula87, pirelka
15 - sury_cat, Gosiacu
16 - Natka098, lilirose
17 -
18 - Isia93, mimi86, XxMoniaXx
19 - Toxey
20 - asiorekk, Nona, Marteczka91
21 - magda-ck, mana, Magnosia
22 - Lena83, karen85, rybka
23 - Tolcia25, triss
24 - Nancy87, motyl1993
25 - Ania 14, julita
26 - zwei_kresken, Biedroneczka83
27 - sigma, Storczyk3
28 - monia91,
29 - november123,
30 - Anastazjaaa, madzianka, Ania1989
31 - mik82, serena1989
W tym miesiącu jest już 5
-
nick nieaktualnyDziewczyny proszę o radę, na pewno macie więcej doświadczenia...
Bardzo źle dziś spałam, dosłownie co godzinę się budziłam. Przebudziłam sie o 3.00 i zmierzyłam temp 36,76 ( no i nie wiem czy liczyć to jako 3 godziny spoczynku, bo nieprzerwalnego snu nie było) czyli spadek Naryczałam sie, ale usnęłam jeszcze i ok 5.00 ( o tej zawsze mierzę, mino że w programie ustawione jako 7.00) zmierzyłam jeszcze raz i wyszło 36.95. I teraz nie wiem co wpisać w wykres. Obawiam się, że obie są zaburzone. A i brzuch mnie pobolewa, bardziej tak jajniki chyba. I uczucie wilgoci. Szlag, zawsze tak mam przed @ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny mi wpiszczie (-) a najlepiej @ zrobilam test i nadle poczulam silny boj taki jak zawsze mam jak @ jest. Juz nie mam do tego sil jakis brazowy sluz przez 5 dni a potem @ co jest grane jestem taka zla ze nie wiem czy brac CLO bo i tak jest do dupy te wszystkie leki to sciema albo jestem wsciekla i tak do tego podchodze nie wiem ale wiem jedno jestem taka zla ze mam ochote wszystko spuscic w sedesieTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyToxey wrote:renieczka tak jak mówisz, obie są pewnie zaburzone. ale skoro @ dopiero za kilka dni to na spadek chyba jeszcze za wcześnie?
Anastazjaaa wrote:Obie są dość wysokie wiec nie ma stresu
Zapisz temperaturę z drugiego pomiaru, ponieważ to twoja stała pora, i kliknij przy niej ignoruj temperaturę
no właśnie obie są do du*y, więc wpisze tę drugą ale zignoruj,ę ehhh
cud,a wianki na kiju i nic pewnie z tego nie wyjdzie -
nick nieaktualnyzonaboba wrote:Hej dziewczyny mi wpiszczie (-) a najlepiej @ zrobilam test i nadle poczulam silny boj taki jak zawsze mam jak @ jest. Juz nie mam do tego sil jakis brazowy sluz przez 5 dni a potem @ co jest grane jestem taka zla ze nie wiem czy brac CLO bo i tak jest do dupy te wszystkie leki to sciema albo jestem wsciekla i tak do tego podchodze nie wiem ale wiem jedno jestem taka zla ze mam ochote wszystko spuscic w sedesie
Zonaboba porozmawiaj o tych plamieniach z lekarzem, choć w ulotce clo w skutkach ubocznych jest wymienione "nieprawidłowe krwawienie z dróg rodnych" Który to cykl z Clo? -
nick nieaktualny
-
Nono ja mam od wczoraj tumiwisizm totalny gin mnie rozczarował tzn ciesze sie ze jest tam jakiś jeden rosnoący pęcherzyk ale jakoś tak z nismakiem ..
małż poszedł wczoraj spać no dobra niech siły zbiera bo od środy to mu nieodpuszcze
ale jakos nawet nie miałąm siły płakać ze spać poszedł
hmm z Zuzą mielismy moze 5 serduszek w całym cyklu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny