X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pęcherzyk a Endometrium
Odpowiedz

Pęcherzyk a Endometrium

Oceń ten wątek:
  • Mamuśka8 Znajoma

Wysłany: 22 grudnia 2023, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wczoraj plamienie lekko brązowe, dziś lekko czerwone

• MagdaRG Znajoma

Wysłany: 23 grudnia 2023, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie cisza...

• Mamuśka8 Znajoma

Wysłany: 23 grudnia 2023, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie okres się rozkręcił

• MagdaRG Znajoma

Wysłany: 25 grudnia 2023, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie czekam aż mąż wroci z testem

• MagdaRG Znajoma

Wysłany: 25 grudnia 2023, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam test,odłożyłam bo nic nie było widać. Wróciłam do domu,a tam druga blada kreska 🤯 jutro powtórzę

• MagdaRG Znajoma

Wysłany: 27 grudnia 2023, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 testy pozytywne,dziś beta negatywn. Chyba zwariuje. Czy to możliwe że ktoś się rypnął w laboratorium?

• Mamuśka8 Znajoma

Wysłany: 27 grudnia 2023, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta powinna już wyjść na wysokim poziomie skoro testy są pozytywne. Odczekaj dwa dni i powtórz betę:)

• Mamuśka8 Znajoma

Wysłany: 29 grudnia 2023, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagdaRG wrote:
    2 testy pozytywne,dziś beta negatywn. Chyba zwariuje. Czy to możliwe że ktoś się rypnął w laboratorium?
    I jak u Ciebie?

• MagdaRG Znajoma

Wysłany: 29 grudnia 2023, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam dziś u gina,mówi że musiał być błąd testu. Ciąży brak 🤷‍♀️ dostałam duphaston na wywołanie i coś na owulację

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ