Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Planujące starania na 2018 rok...
Odpowiedz

Planujące starania na 2018 rok...

Oceń ten wątek:
  • MMT Koleżanka

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj byłam u ginekologa na usg, potwierdziła ciążę 6 tydzień ( wg. ostatniej miesiączki wychodzi tak samo ).Widziałam na usg maluszka i bijące serduszko :) Mam późniejsze owulacje, więc myślałam, że serduszka jeszcze nie zobaczę a tu taka niespodzianka. Beta robiona w poniedziałek przed wizytą 13500 z groszem.

Marza89 lubi tę wiadomość

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MMT wrote:
    Dzisiaj byłam u ginekologa na usg, potwierdziła ciążę 6 tydzień ( wg. ostatniej miesiączki wychodzi tak samo ).Widziałam na usg maluszka i bijące serduszko :) Mam późniejsze owulacje, więc myślałam, że serduszka jeszcze nie zobaczę a tu taka niespodzianka. Beta robiona w poniedziałek przed wizytą 13500 z groszem.

GRATULACJE!!!! :) :)

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png
  • kaskanowak Nowa

Wysłany: 22 czerwca 2018, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- reklama.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 14:35 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 5 września 2018, 23:31

‹‹ 28 29 30 31 32
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ