X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Planujące starania na 2018 rok...
Odpowiedz

Planujące starania na 2018 rok...

Oceń ten wątek:
  • MMT Koleżanka

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj byłam u ginekologa na usg, potwierdziła ciążę 6 tydzień ( wg. ostatniej miesiączki wychodzi tak samo ).Widziałam na usg maluszka i bijące serduszko :) Mam późniejsze owulacje, więc myślałam, że serduszka jeszcze nie zobaczę a tu taka niespodzianka. Beta robiona w poniedziałek przed wizytą 13500 z groszem.

Marza89 lubi tę wiadomość

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MMT wrote:
    Dzisiaj byłam u ginekologa na usg, potwierdziła ciążę 6 tydzień ( wg. ostatniej miesiączki wychodzi tak samo ).Widziałam na usg maluszka i bijące serduszko :) Mam późniejsze owulacje, więc myślałam, że serduszka jeszcze nie zobaczę a tu taka niespodzianka. Beta robiona w poniedziałek przed wizytą 13500 z groszem.

GRATULACJE!!!! :) :)

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png
  • kaskanowak Nowa

Wysłany: 22 czerwca 2018, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- reklama.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 14:35 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 5 września 2018, 23:31

‹‹ 28 29 30 31 32
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ