X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Planujące starania na 2018 rok...
Odpowiedz

Planujące starania na 2018 rok...

Oceń ten wątek:
  • MMT Koleżanka

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj byłam u ginekologa na usg, potwierdziła ciążę 6 tydzień ( wg. ostatniej miesiączki wychodzi tak samo ).Widziałam na usg maluszka i bijące serduszko :) Mam późniejsze owulacje, więc myślałam, że serduszka jeszcze nie zobaczę a tu taka niespodzianka. Beta robiona w poniedziałek przed wizytą 13500 z groszem.

Marza89 lubi tę wiadomość

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MMT wrote:
    Dzisiaj byłam u ginekologa na usg, potwierdziła ciążę 6 tydzień ( wg. ostatniej miesiączki wychodzi tak samo ).Widziałam na usg maluszka i bijące serduszko :) Mam późniejsze owulacje, więc myślałam, że serduszka jeszcze nie zobaczę a tu taka niespodzianka. Beta robiona w poniedziałek przed wizytą 13500 z groszem.

GRATULACJE!!!! :) :)

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png
  • kaskanowak Nowa

Wysłany: 22 czerwca 2018, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- reklama.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 14:35 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 5 września 2018, 23:31

‹‹ 28 29 30 31 32
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ