plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.
Miały być fasolki a nie czerwone potopyNa mazowszu też sypnęło śniegiem, ślizgawica jak cholera, mąż mi samochód zabrał, bo on nie ma zimówek w swoim samochodzie, i znowu jak za dawnych czasów nogi mnie noszą
zosia-ktosia, mauysia, gadgeta lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
Aguś trzymam kciuki za nowy cykl!
Wosebko przykra ta wasza historia ale wierzę w to,że wam się udaJesteś naprawdę silną babką! W końcu najważniejsze,że masz m przy sobie,że się kochacie i chcecie dziecka razem. Na pewno się uda. Może jest więcej przeszkód ale z pewnością zostaniecie rodzicami. Trzymam za was kciuki!
Woseba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDZIEŃ DOBRY DZIEWCZYNY!
Blondi- ...u Ciebie jajnik swoje a tempka swoje...
Woseba- wygląda na to, że będziecie musieli podjąć radykalne kroki...jeśli chcecie oboje tego samego...a pomysł ze skarbonką boski...co do witamin, to ja też słyszałam, że pewien lek, to psychoterapia dla rodziców a jednak tak nie było...
She- kochana przyszedł czas, że musisz bardziej uważać...czytałam swój pamiętnik wczoraj późno wieczorem z czasów ciąży i porodu...teraz widzę, to wszystko inaczej he he
Libra- spadek jest ale póki @ nie ma to jest nadzieja...jednak jeśli @ przyjdzie, to rzecz jasna trzeba ugościć...nie ma wyjścia...i poprosić żeby dała sobie spokój z wizytami w następnym miesiącu z powodu innych gości w tym terminie...co do remontów w pracy, to się nie wypowiadam, bo szkodliwego i tak nie wypłacają w tym czasie remontowym, to szkoda jęzor strzępić...
Aga- co mam napisać...poproś o zmianę terminu przyjazdu @ na za np. 12 miesięcy...to najwcześniej, bo podpisujesz kontrakt i będziesz miała lokatorka...
Zosia-Ktosia- ciesz się ciesz Zosiula z tej suchości...oby dłużej...
Mauysia -u nas też zima ale już plucha się zaczyna powoli...a wczoraj tak pięknie było...póki co jeszcze jest całkiem biało...jeno drogi zczerniały..
Rucia- odsuń te smętne myśli kochana...
ciekawe jak Święta u Kiti?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2013, 07:51
Woseba, zosia-ktosia, Blondi22, gadgeta lubią tę wiadomość
-
dziewczynki zmienię na chwilę temat bo właśnie w radio usłyszałam o eutanazji..
i tak chciałabym się Was spytac czy jesteście za czy przeciw?
ja jestem za. uważam że prawo do "godnej" śmierci powinno być udostępnione. myla się ludzie co myślą że to zabijanie na siłę starszych.. g***o prawda. nie znaja sie widocznie w temacie i gadaja głupoty..
w innych krajach eutanazja fukncjonuje i ma sie dobrze. nie słyszałam o naduzyciach. wręcz przeciwnie. wtedy jak wiadomo że mozna pozwolic na zakończenie żywota chorej osobie, rodzina jeszcze bardziej tego nie chce.. taka niby paranoja..
ale jakby sie zastanowić.. gdyby moja śp babica miała do wyboru smierć naturalna albo eutanazję.. i tak wybralibyśmy naturalną. męczyła się biedaczka trochę ale mimo wszystko był z nia kontakt.. wzrokowy, słuchowy, dotykowy..
niemniej jednak uważam że w pewnych przypadkach powinno sie dopuszczać tej formy "sztucznej śmierci".
jak chcecie, to mnie zlinczujcie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2013, 07:55
Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziekuje wam:)jestescie kochane:)dzieki wam i mojemu m wracaja mi siły do walki o to szczescie:)musimy się ostro za to wziac zeby sie wkoncu uadało:)niby tym sposobem którym teraz sie stramy średnia starań wynosi 21 miesiecy..u nas bedzie teraz 14 cykl...jak w ciagu tych 7 sie nie uda to decydujemy sie na inseminacje:)mam nadzieje ze nasza skarbonka zapełni sie odpowiednią kwotądo tego czasu:)
zosia-ktosia, Libra, mauysia, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzłowiek powinien mieć prawo wyboru. Jeżeli jest w stanie agonii, bez szans na normalne życie, cierpi z bólu, powinien sam zdecydować czy chce żyć w cierpieniu, czy sobie ulżyć. To samo z aborcją. Jeżeli kobieta zaszła w ciąże, i tej ciaży nie chce, to też powinna mieć prawo wyboru czy chce urodzić czy ciaże usunąć. Uniknelibyśmy sytuacji typu wyrzucanie dzieci na śmietnik. Byłoby też mniej dzieci w domach dziecka.
-
Witajcie
Wychodzi na to,że żadnej fasolkie nie było w tym "sorcie"? kurczę..no..
Woseba trzymam za Was kciuki, najważniejsze,że oboje chcecie tego samego, macie wspólny cel i wspólnie go osiągniecie, a którą drogą?!- nie ma znaczenia!
Co do eutanazji.. uważam,że są takie choroby, przy których człowiek powiniem mieć prawo do samodzielnego decydowana o swoim życiu. Straszne są niektore choroby na prawdę, sam ból i cierpienie... szczególnie u dzieci, nie mogę na to patrzeć... wiec wg mnie, niektóre dzieci nie powinny się rodzić, po to aby potem umierać w mękach przed 10 r.z.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2013, 08:09
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:DZIEŃ DOBRY DZIEWCZYNY!
Blondi- ...u Ciebie jajnik swoje a tempka swoje...
Woseba- wygląda na to, że będziecie musieli podjąć radykalne kroki...jeśli chcecie oboje tego samego...a pomysł ze skarbonką boski...co do witamin, to ja też słyszałam, że pewien lek, to psychoterapia dla rodziców a jednak tak nie było...
She- kochana przyszedł czas, że musisz bardziej uważać...czytałam swój pamiętnik wczoraj późno wieczorem z czasów ciąży i porodu...teraz widzę, to wszystko inaczej he he
Libra- spadek jest ale póki @ nie ma to jest nadzieja...jednak jeśli @ przyjdzie, to rzecz jasna trzeba ugościć...nie ma wyjścia...i poprosić żeby dała sobie spokój z wizytami w następnym miesiącu z powodu innych gości w tym terminie...co do remontów w pracy, to się nie wypowiadam, bo szkodliwego i tak nie wypłacają w tym czasie remontowym, to szkoda jęzor strzępić...
Aga- co mam napisać...poproś o zmianę terminu przyjazdu @ na za np. 12 miesięcy...to najwcześniej, bo podpisujesz kontrakt i będziesz miała lokatorka...
Zosia-Ktosia- ciesz się ciesz Zosiula z tej suchości...oby dłużej...
Mauysia -u nas też zima ale już plucha się zaczyna powoli...a wczoraj tak pięknie było...póki co jeszcze jest całkiem biało...jeno drogi zczerniały..
Rucia- odsuń te smętne myśli kochana...
ciekawe jak Święta u Kiti?
no własnie u mnie jak zawsze zero zgrania hehe;) brak wspólpracy -
Rucia wrote:Człowiek powinien mieć prawo wyboru. Jeżeli jest w stanie agonii, bez szans na normalne życie, cierpi z bólu, powinien sam zdecydować czy chce żyć w cierpieniu, czy sobie ulżyć. To samo z aborcją. Jeżeli kobieta zaszła w ciąże, i tej ciaży nie chce, to też powinna mieć prawo wyboru czy chce urodzić czy ciaże usunąć. Uniknelibyśmy sytuacji typu wyrzucanie dzieci na śmietnik. Byłoby też mniej dzieci w domach dziecka.
dokładnie, jakbym siebie słyszała.
Nie wiem czy donisiłabym dziecko z gwałtu.. -
Ja w kwestii eutanazji i aborcji jestem tego zdania co Woseba...
A skąd pewność, że dane nienarodzone dziecko matka wyrzuciłaby na śmietnik? A może kochałaby je najmocniej na świecie?
Jeśli w tej kwestii istnieje choć jedna niewiadoma (a jest tu ich cała masa), to ja zawsze jestem za życiem.
Woseba, Amicizia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:Och Wosebko.. dopiero pamiętam jak dostałaś premie a tu kolejna:) dobrze masz w tej pracy:)
no my tu co kwartał mamy premie:)a jej ilosc zalezy od sprzedaży :)a pod koniec roku jest zawsze dobra:)zosia-ktosia lubi tę wiadomość