X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. :)
    Miały być fasolki a nie czerwone potopy ;) Na mazowszu też sypnęło śniegiem, ślizgawica jak cholera, mąż mi samochód zabrał, bo on nie ma zimówek w swoim samochodzie, i znowu jak za dawnych czasów nogi mnie noszą ;)

zosia-ktosia, mauysia, gadgeta lubią tę wiadomość

• natusia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :)
    Aguś trzymam kciuki za nowy cykl!
    Wosebko przykra ta wasza historia ale wierzę w to,że wam się uda :) Jesteś naprawdę silną babką! W końcu najważniejsze,że masz m przy sobie,że się kochacie i chcecie dziecka razem. Na pewno się uda. Może jest więcej przeszkód ale z pewnością zostaniecie rodzicami. Trzymam za was kciuki!

Woseba lubi tę wiadomość

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć Rucia:)

widocznie Nowy Rok nie był taki łaskawy dla staraczek..
    przyjdzie im dłużej poczekać:)

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten Nowy Rok coś czuję, że będzie gorszy od poprzedniego :|

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZIEŃ DOBRY DZIEWCZYNY!

Blondi- ...u Ciebie jajnik swoje a tempka swoje...

Woseba- wygląda na to, że będziecie musieli podjąć radykalne kroki...jeśli chcecie oboje tego samego...a pomysł ze skarbonką boski...co do witamin, to ja też słyszałam, że pewien lek, to psychoterapia dla rodziców a jednak tak nie było...

She- kochana przyszedł czas, że musisz bardziej uważać...czytałam swój pamiętnik wczoraj późno wieczorem z czasów ciąży i porodu...teraz widzę, to wszystko inaczej he he

Libra- spadek jest ale póki @ nie ma to jest nadzieja...jednak jeśli @ przyjdzie, to rzecz jasna trzeba ugościć...nie ma wyjścia...i poprosić żeby dała sobie spokój z wizytami w następnym miesiącu z powodu innych gości w tym terminie...co do remontów w pracy, to się nie wypowiadam, bo szkodliwego i tak nie wypłacają w tym czasie remontowym, to szkoda jęzor strzępić...

Aga- co mam napisać...poproś o zmianę terminu przyjazdu @ na za np. 12 miesięcy...to najwcześniej, bo podpisujesz kontrakt i będziesz miała lokatorka...

Zosia-Ktosia- ciesz się ciesz Zosiula z tej suchości...oby dłużej...

Mauysia -u nas też zima ale już plucha się zaczyna powoli...a wczoraj tak pięknie było...póki co jeszcze jest całkiem biało...jeno drogi zczerniały..

Rucia- odsuń te smętne myśli kochana...

ciekawe jak Święta u Kiti?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2013, 07:51

Woseba, zosia-ktosia, Blondi22, gadgeta lubią tę wiadomość

• natusia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2013, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odezwę się popołudniu,bo teraz m wraca z pracy i muszę mu pyszne śniadanko zrobić :)

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2013, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki zmienię na chwilę temat bo właśnie w radio usłyszałam o eutanazji..

i tak chciałabym się Was spytac czy jesteście za czy przeciw?

ja jestem za. uważam że prawo do "godnej" śmierci powinno być udostępnione. myla się ludzie co myślą że to zabijanie na siłę starszych.. g***o prawda. nie znaja sie widocznie w temacie i gadaja głupoty..
    w innych krajach eutanazja fukncjonuje i ma sie dobrze. nie słyszałam o naduzyciach. wręcz przeciwnie. wtedy jak wiadomo że mozna pozwolic na zakończenie żywota chorej osobie, rodzina jeszcze bardziej tego nie chce.. taka niby paranoja..

ale jakby sie zastanowić.. gdyby moja śp babica miała do wyboru smierć naturalna albo eutanazję.. i tak wybralibyśmy naturalną. męczyła się biedaczka trochę ale mimo wszystko był z nia kontakt.. wzrokowy, słuchowy, dotykowy..

niemniej jednak uważam że w pewnych przypadkach powinno sie dopuszczać tej formy "sztucznej śmierci".

jak chcecie, to mnie zlinczujcie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2013, 07:55

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2013, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje wam:)jestescie kochane:)dzieki wam i mojemu m wracaja mi siły do walki o to szczescie:)musimy się ostro za to wziac zeby sie wkoncu uadało:)niby tym sposobem którym teraz sie stramy średnia starań wynosi 21 miesiecy..u nas bedzie teraz 14 cykl...jak w ciagu tych 7 sie nie uda to decydujemy sie na inseminacje:)mam nadzieje ze nasza skarbonka zapełni sie odpowiednią kwotądo tego czasu:)

zosia-ktosia, Libra, mauysia, gadgeta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2013, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zośka, ja też jestem za eutanazją. Z resztą ja jestem za wszystkim co neguje kościół. Jestem też za aborcją.

zosia-ktosia, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2013, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko trzymam kciuki za was bardzo mocno! Zobaczysz, że będzicie rodzicami, musi być happy end!

zosia-ktosia, Woseba lubią tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2013, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Zośka, ja też jestem za eutanazją. Z resztą ja jestem za wszystkim co neguje kościół. Jestem też za aborcją.

ja również..

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2013, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za eutanazją w naprawde ciężkich przypadkach jestem na tak..ale za aborcją..nigdy nie będę..moim zdaniem żadne dziecko samo na świat się nie pchało..nawet takie z gwałtu..

mauysia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Człowiek powinien mieć prawo wyboru. Jeżeli jest w stanie agonii, bez szans na normalne życie, cierpi z bólu, powinien sam zdecydować czy chce żyć w cierpieniu, czy sobie ulżyć. To samo z aborcją. Jeżeli kobieta zaszła w ciąże, i tej ciaży nie chce, to też powinna mieć prawo wyboru czy chce urodzić czy ciaże usunąć. Uniknelibyśmy sytuacji typu wyrzucanie dzieci na śmietnik. Byłoby też mniej dzieci w domach dziecka.

• Dora Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2013, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    Wychodzi na to,że żadnej fasolkie nie było w tym "sorcie"? kurczę..no..

Woseba trzymam za Was kciuki, najważniejsze,że oboje chcecie tego samego, macie wspólny cel i wspólnie go osiągniecie, a którą drogą?!- nie ma znaczenia!:)

Co do eutanazji.. uważam,że są takie choroby, przy których człowiek powiniem mieć prawo do samodzielnego decydowana o swoim życiu. Straszne są niektore choroby na prawdę, sam ból i cierpienie... szczególnie u dzieci, nie mogę na to patrzeć... wiec wg mnie, niektóre dzieci nie powinny się rodzić, po to aby potem umierać w mękach przed 10 r.z.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2013, 08:09

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to mi sie teraz humor poprawił jak dostalam pasek z wypłaty:)i ta premia:)ehh:)zebym co miesiac takie wypłaty miała:)

Fedra lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    DZIEŃ DOBRY DZIEWCZYNY!

Blondi- ...u Ciebie jajnik swoje a tempka swoje...

Woseba- wygląda na to, że będziecie musieli podjąć radykalne kroki...jeśli chcecie oboje tego samego...a pomysł ze skarbonką boski...co do witamin, to ja też słyszałam, że pewien lek, to psychoterapia dla rodziców a jednak tak nie było...

She- kochana przyszedł czas, że musisz bardziej uważać...czytałam swój pamiętnik wczoraj późno wieczorem z czasów ciąży i porodu...teraz widzę, to wszystko inaczej he he

Libra- spadek jest ale póki @ nie ma to jest nadzieja...jednak jeśli @ przyjdzie, to rzecz jasna trzeba ugościć...nie ma wyjścia...i poprosić żeby dała sobie spokój z wizytami w następnym miesiącu z powodu innych gości w tym terminie...co do remontów w pracy, to się nie wypowiadam, bo szkodliwego i tak nie wypłacają w tym czasie remontowym, to szkoda jęzor strzępić...

Aga- co mam napisać...poproś o zmianę terminu przyjazdu @ na za np. 12 miesięcy...to najwcześniej, bo podpisujesz kontrakt i będziesz miała lokatorka...

Zosia-Ktosia- ciesz się ciesz Zosiula z tej suchości...oby dłużej...

Mauysia -u nas też zima ale już plucha się zaczyna powoli...a wczoraj tak pięknie było...póki co jeszcze jest całkiem biało...jeno drogi zczerniały..

Rucia- odsuń te smętne myśli kochana...

ciekawe jak Święta u Kiti?

no własnie u mnie jak zawsze zero zgrania hehe;) brak wspólpracy

a.png
    a.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Człowiek powinien mieć prawo wyboru. Jeżeli jest w stanie agonii, bez szans na normalne życie, cierpi z bólu, powinien sam zdecydować czy chce żyć w cierpieniu, czy sobie ulżyć. To samo z aborcją. Jeżeli kobieta zaszła w ciąże, i tej ciaży nie chce, to też powinna mieć prawo wyboru czy chce urodzić czy ciaże usunąć. Uniknelibyśmy sytuacji typu wyrzucanie dzieci na śmietnik. Byłoby też mniej dzieci w domach dziecka.

dokładnie, jakbym siebie słyszała.

Nie wiem czy donisiłabym dziecko z gwałtu..

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2013, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och Wosebko.. dopiero pamiętam jak dostałaś premie a tu kolejna:) dobrze masz w tej pracy:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2013, 08:11

• mauysia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2013, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w kwestii eutanazji i aborcji jestem tego zdania co Woseba...

A skąd pewność, że dane nienarodzone dziecko matka wyrzuciłaby na śmietnik? A może kochałaby je najmocniej na świecie?

Jeśli w tej kwestii istnieje choć jedna niewiadoma (a jest tu ich cała masa), to ja zawsze jestem za życiem.

Woseba, Amicizia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2013, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    Och Wosebko.. dopiero pamiętam jak dostałaś premie a tu kolejna:) dobrze masz w tej pracy:)

no my tu co kwartał mamy premie:)a jej ilosc zalezy od sprzedaży :)a pod koniec roku jest zawsze dobra:)

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

‹‹ 1002 1003 1004 1005 1006 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ