plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydlatego w naszej sytuacji pobranie nasienia do inseminacji to tylko przy pomocy biopsji...znaleźlismy jedna klinike w pobliżu która to robi..tylko to cholernie drogie..po kosztuje az 1200 zł...ale wczoraj z m postanowilismy ze zakladamy sobie wspólne konto :)i tam co miesiac bedziemy wpłacac jakąś sume:)i moze jeszcze w tym roku pomyślimy o tej inseminacji:)oczywiscie dalej będziemy sie starać:)a jak sie uda to bedzie na wyprawke dla dzidzi:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2013, 06:56
Libra, zosia-ktosia, mauysia, natusia, Rucia, Beata, Fedra, Amicizia, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Woseba wrote:hej dziewczynki:)no nie robilismy...chcielismy zrobic ale jest taki mały problem natury technicznej:(na siedziaco m ciezko złapac nasienie do pojemniczka....
a na leżąco;)?
na lezaco tez próbowalismy..jest jeszce gorzej niz siedzi... -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Cześć dziewczyny!!!
Wpadłam się przywitać i powiedzieć że niestety zaczynam dziś nowy cykl!!!
@ przyszła o świcie
Uciekam popołudniu wpadne!!!
Miłego dzionka!!
aga kochana trzymam mocno kciuki za nowy cykl:)oby ta wredna @ sie wreszcie odczepiła od Ciebie:)i wogóle od nas wszystkich:)Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Blondi, Wosebko, She i Libra!
W Poznaniu wczoraj tez sypnęło śniegiem, ale że temperatura ok. zera, to wieczorem mieliśmy MEGAŚLIZGAWICĘ! Dawno takiej nie widziałam... Na szczęście dziś rano jest trochę cieplej, więc ślizgawa stopniała... Jest za to błocko
AGA - trzymaj się w nowym cyklu.
Libra - widzę, że dziś konkretny spadeczek...
Wosebko - naturze czasem rzeczywiście warto trochę pomóc... Życzę Ci, żeby Wasza inseminacyjna skarbonka szybko się zapełniła i żebyście mogli jak najszybciej podejść do zabieguNo chyba, że tak jak mówisz - po drodze zdarzy się niespodzianka
zosia-ktosia, Libra, Woseba, Blondi22, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Dzień dobry Blondi, Wosebko, She i Libra!
W Poznaniu wczoraj tez sypnęło śniegiem, ale że temperatura ok. zera, to wieczorem mieliśmy MEGAŚLIZGAWICĘ! Dawno takiej nie widziałam... Na szczęście dziś rano jest trochę cieplej, więc ślizgawa stopniała... Jest za to błocko
AGA - trzymaj się w nowym cyklu.
Libra - widzę, że dziś konkretny spadeczek...
Wosebko - naturze czasem rzeczywiście warto trochę pomóc... Życzę Ci, żeby Wasza inseminacyjna skarbonka szybko się zapełniła i żebyście mogli jak najszybciej podejść do zabieguNo chyba, że tak jak mówisz - po drodze zdarzy się niespodzianka
taki spadek jaki skok byłwyniki mi ok wychodzą, ciekawe czy nadal będę mieć znów taką ciemną @...
-
Cześć Zosiu
Aaa zapomniałam - wczoraj w końcu kupiłam mężowi ten Salfazin. W końcu trzeba zacząć go brać, bo 3 miesiące to sporo czasu, a ponoć dopiero po takim czasie widać ewentualne efekty.
A dla siebie kupiłam nową porcję wiesiołka, o nazwie APTEO. Pierwszy raz się z tym zetknęłam, ale kupiłam (60 kaps. za 13 zł., każda kapsułka zawiera 500 mg oleju z wiesiołka, więc nieźle).
No i zaopatrzyłam się w 3 grejpfrutyzosia-ktosia, Woseba, Libra, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:mnie wczoraj M kupil pomelo.. powiem wam że nie jadłam tego wcześniej:) ale wg mnie to słodka odmiana grejpfruta. był pyszny.
ja z kolei czekam na tabsy.. ale odchudzające, sorka - przyspieszające spalanie tkanki tłuszczpwej podczas ćwiczeń
No właśnie ja bym to pomelo kupiła dziś przez przypadek w Biedronce zamiast grejpfrutów, bo wyglądało tak samo, tylko że większeMoże kiedys spróbuję z ciekawości...