X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2013, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki:)no nie robilismy...chcielismy zrobic ale jest taki mały problem natury technicznej:(na siedziaco m ciezko złapac nasienie do pojemniczka....:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2013, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlatego w naszej sytuacji pobranie nasienia do inseminacji to tylko przy pomocy biopsji...znaleźlismy jedna klinike w pobliżu która to robi..tylko to cholernie drogie..po kosztuje az 1200 zł...ale wczoraj z m postanowilismy ze zakladamy sobie wspólne konto :)i tam co miesiac bedziemy wpłacac jakąś sume:)i moze jeszcze w tym roku pomyślimy o tej inseminacji:)oczywiscie dalej będziemy sie starać:)a jak sie uda to bedzie na wyprawke dla dzidzi:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2013, 06:56

Libra, zosia-ktosia, mauysia, natusia, Rucia, Beata, Fedra, Amicizia, gadgeta lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2013, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba super pomysł z tym odkładaniem;)

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2013, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zerknijcie na mój wykres jak mozecie;)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2013, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    hej dziewczynki:)no nie robilismy...chcielismy zrobic ale jest taki mały problem natury technicznej:(na siedziaco m ciezko złapac nasienie do pojemniczka....:(

a na leżąco;)?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2013, 07:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2013, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!!!
    Wpadłam się przywitać i powiedzieć że niestety zaczynam dziś nowy cykl!!!
    @ przyszła o świcie :-(
    Uciekam popołudniu wpadne!!!
    Miłego dzionka!!;-)

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2013, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga trzymam kciuki za nowy cykl;)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2013, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Cześć dziewczyny!!!
    Miłego dzionka!!;-)

trzymaj się AGA... ja jutro do Ciebie pewnie dołączę...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2013, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczynki!!!
    W tym miesiącu rezygnuje z clo bo i tak cykl na straty pójdzie bo obliczyłam wszystko to chłopa nie będzie he he!!!
    ale zwami będę!!!!
    Papatki!!;-)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2013, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć:)

ej no kochane co wy z tymi @

ja też dołączę co prawda, ale cieszę sie jeszcze póki co czystymi majtasami..

AGA 30, Woseba, Libra, mauysia, Rucia, Effcia28, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2013, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Woseba wrote:

a na leżąco;)?

na lezaco tez próbowalismy..jest jeszce gorzej niz siedzi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2013, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Cześć dziewczyny!!!
    Miłego dzionka!!;-)

aga kochana trzymam mocno kciuki za nowy cykl:)oby ta wredna @ sie wreszcie odczepiła od Ciebie:)i wogóle od nas wszystkich:)

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2013, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u nas w pracy jest remont:(i od rana wiercą i wiercą:(juz mnie głowa boli:(

• mauysia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2013, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Blondi, Wosebko, She i Libra!

W Poznaniu wczoraj tez sypnęło śniegiem, ale że temperatura ok. zera, to wieczorem mieliśmy MEGAŚLIZGAWICĘ! Dawno takiej nie widziałam... Na szczęście dziś rano jest trochę cieplej, więc ślizgawa stopniała... Jest za to błocko :(
    AGA - trzymaj się w nowym cyklu.
    Libra - widzę, że dziś konkretny spadeczek...
    Wosebko - naturze czasem rzeczywiście warto trochę pomóc... Życzę Ci, żeby Wasza inseminacyjna skarbonka szybko się zapełniła i żebyście mogli jak najszybciej podejść do zabiegu :) No chyba, że tak jak mówisz - po drodze zdarzy się niespodzianka :)

zosia-ktosia, Libra, Woseba, Blondi22, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2013, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    a u nas w pracy jest remont:(i od rana wiercą i wiercą:(juz mnie głowa boli:(

u mnie w pracy miał się zacząć od poniedziałku... na razie cisza, ale to kwiestia czasu... cały rok ędzie przechlapany...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2013, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Dzień dobry Blondi, Wosebko, She i Libra!

W Poznaniu wczoraj tez sypnęło śniegiem, ale że temperatura ok. zera, to wieczorem mieliśmy MEGAŚLIZGAWICĘ! Dawno takiej nie widziałam... Na szczęście dziś rano jest trochę cieplej, więc ślizgawa stopniała... Jest za to błocko :(
    AGA - trzymaj się w nowym cyklu.
    Libra - widzę, że dziś konkretny spadeczek...
    Wosebko - naturze czasem rzeczywiście warto trochę pomóc... Życzę Ci, żeby Wasza inseminacyjna skarbonka szybko się zapełniła i żebyście mogli jak najszybciej podejść do zabiegu :) No chyba, że tak jak mówisz - po drodze zdarzy się niespodzianka :)

taki spadek jaki skok był;) wyniki mi ok wychodzą, ciekawe czy nadal będę mieć znów taką ciemną @...

• mauysia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Zosiu :)

Aaa zapomniałam - wczoraj w końcu kupiłam mężowi ten Salfazin. W końcu trzeba zacząć go brać, bo 3 miesiące to sporo czasu, a ponoć dopiero po takim czasie widać ewentualne efekty.

A dla siebie kupiłam nową porcję wiesiołka, o nazwie APTEO. Pierwszy raz się z tym zetknęłam, ale kupiłam (60 kaps. za 13 zł., każda kapsułka zawiera 500 mg oleju z wiesiołka, więc nieźle).

No i zaopatrzyłam się w 3 grejpfruty :D

zosia-ktosia, Woseba, Libra, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2013, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie wczoraj M kupil pomelo.. powiem wam że nie jadłam tego wcześniej:) ale wg mnie to słodka odmiana grejpfruta. był pyszny.

ja z kolei czekam na tabsy.. ale odchudzające, sorka - przyspieszające spalanie tkanki tłuszczpwej podczas ćwiczeń:)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2013, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześc mauysiu:)

karm M witaminkami, napewno mu nie zaszkodzą

• mauysia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2013, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    mnie wczoraj M kupil pomelo.. powiem wam że nie jadłam tego wcześniej:) ale wg mnie to słodka odmiana grejpfruta. był pyszny.

ja z kolei czekam na tabsy.. ale odchudzające, sorka - przyspieszające spalanie tkanki tłuszczpwej podczas ćwiczeń:)

No właśnie ja bym to pomelo kupiła dziś przez przypadek w Biedronce zamiast grejpfrutów, bo wyglądało tak samo, tylko że większe :) Może kiedys spróbuję z ciekawości...

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 1001 1002 1003 1004 1005 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ