plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:dobranoc...Paulinko nie zamartwiaj się, bo może lekarz zbyt dokładny...jak ginekolog mojej koleżanki...ale to całkiem inna historia...będzie dobrze...Ściskam i tulę wirtualnie...bądź dzielna i nie daj się emocjom
(wiem, wiem łatwo powiedzieć)...Jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki kochana...buziam i spadam dziewczynki kochane...Aga juro uważaj na drodze,bądź ostrożna proszę, bo fatalnie jest...Mnie też czekają badania...jakie po miesiączce dziewczyny?
Libra dasz mi wykaz badań w pierwszej połowie cyklu?
dzisiaj robiłam wszystkie badania dla kobiet planujących ciążę: różyczka, toxo i inne szmery bajery...
w 3dc robiłam lh, fsh, testosteron, prl, estriadol, progesteron -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:muzarcia wrote:dobranoc...Paulinko nie zamartwiaj się, bo może lekarz zbyt dokładny...jak ginekolog mojej koleżanki...ale to całkiem inna historia...będzie dobrze...Ściskam i tulę wirtualnie...bądź dzielna i nie daj się emocjom
(wiem, wiem łatwo powiedzieć)...Jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki kochana...buziam i spadam dziewczynki kochane...Aga juro uważaj na drodze,bądź ostrożna proszę, bo fatalnie jest...Mnie też czekają badania...jakie po miesiączce dziewczyny?
Libra dasz mi wykaz badań w pierwszej połowie cyklu?
dzisiaj robiłam wszystkie badania dla kobiet planujących ciążę: różyczka, toxo i inne szmery bajery...
w 3dc robiłam lh, fsh, testosteron, prl, estriadol, progesteron
libra kochana a ile kosztują takie badania u Ciebie(bo rozumiem ,że robiłaś je wszystkie prywatnie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Jak nie w tym cyklu to w następnym zrobię...
DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY...ZAPISUJĘ DO KALENDARZA I ZROBIĘ ZA OK. MIESIĄC JAK DOBRZE PÓJDZIE...
DZIĘKUJĘ LIBRA!!!!Za cenne informacje...
proszę...
ciekawe co powie gin na moja morfologię, ale chyba wychodzi mi niedobór witaminy b12 lub kwasu foliowego:/ -
nick nieaktualny