X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ami spokojnej nocki...Natalii to powodzenia, maleństwo witaj kochana;-)

Amicizia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    dobranoc...Paulinko nie zamartwiaj się, bo może lekarz zbyt dokładny...jak ginekolog mojej koleżanki...ale to całkiem inna historia...będzie dobrze...Ściskam i tulę wirtualnie...bądź dzielna i nie daj się emocjom
    (wiem, wiem łatwo powiedzieć)...Jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki kochana...buziam i spadam dziewczynki kochane...Aga juro uważaj na drodze,bądź ostrożna proszę, bo fatalnie jest...Mnie też czekają badania...jakie po miesiączce dziewczyny?

Libra dasz mi wykaz badań w pierwszej połowie cyklu?

dzisiaj robiłam wszystkie badania dla kobiet planujących ciążę: różyczka, toxo i inne szmery bajery...
    w 3dc robiłam lh, fsh, testosteron, prl, estriadol, progesteron

• natusia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o troche sie tu ruszyło :)

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to dupa...jutro 5 dc mam chyba

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam muzarcia co tam u ciebie widzę ze w końcu 2 wredna przylazła do ciebie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    to dupa...jutro 5 dc mam chyba

gin mi powiedział, że mam je zrobić 3-5dc

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tak samo miałam w 2-5 dc wiec jeszcze zdążysz muzarcia :)

• natusia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę spać dziewczynki. Do jutra! Buziaki!

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    muzarcia wrote:
    dobranoc...Paulinko nie zamartwiaj się, bo może lekarz zbyt dokładny...jak ginekolog mojej koleżanki...ale to całkiem inna historia...będzie dobrze...Ściskam i tulę wirtualnie...bądź dzielna i nie daj się emocjom
    (wiem, wiem łatwo powiedzieć)...Jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki kochana...buziam i spadam dziewczynki kochane...Aga juro uważaj na drodze,bądź ostrożna proszę, bo fatalnie jest...Mnie też czekają badania...jakie po miesiączce dziewczyny?

Libra dasz mi wykaz badań w pierwszej połowie cyklu?

dzisiaj robiłam wszystkie badania dla kobiet planujących ciążę: różyczka, toxo i inne szmery bajery...
    w 3dc robiłam lh, fsh, testosteron, prl, estriadol, progesteron

libra kochana a ile kosztują takie badania u Ciebie(bo rozumiem ,że robiłaś je wszystkie prywatnie?

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z morfologią i badaniem moczu zapłaciłam 175 zł plus tsh, ft3 i ft4 za 75 zł

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro 6 dzień ale pierwszy to plamienie bardziej...hmm... lh, fsh, testosteron, prl, estriadol, progesteron

a dlaczego progesteron w pierwszej połowie cyklu a nie późńiej, i prl tak samo?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie normy są dla trzech faz cyklu więc zrobię później...trudno.....

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    witam muzarcia co tam u ciebie widzę ze w końcu 2 wredna przylazła do ciebie :)

Kochana @ maleńka;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taki zestaw dostała też moja koleżanka z kliniki leczenia niepłodności, prl tez na poczatku... po owulacji badała tylko progesteron

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak nie w tym cyklu to w następnym zrobię...

DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY...ZAPISUJĘ DO KALENDARZA I ZROBIĘ ZA OK. MIESIĄC JAK DOBRZE PÓJDZIE...

DZIĘKUJĘ LIBRA!!!!Za cenne informacje...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2013, 22:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm... ona ma badać przyrost progesteronu, bo po owulacji ma na wysokości 3ng/ml... czyli nie dochodzi u niej do owulacji... ma pcos

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wszystkie badania mam już zrobione ale ile się nabiegałam teraz czekam na @ a potem będę miała drożność jajowodów robioną.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy...muszę jeszcze trochę wytrzymać...zobaczymy nowy cykl jak będzie wyglądał...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Jak nie w tym cyklu to w następnym zrobię...

DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY...ZAPISUJĘ DO KALENDARZA I ZROBIĘ ZA OK. MIESIĄC JAK DOBRZE PÓJDZIE...

DZIĘKUJĘ LIBRA!!!!Za cenne informacje...

proszę...:)

ciekawe co powie gin na moja morfologię, ale chyba wychodzi mi niedobór witaminy b12 lub kwasu foliowego:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Ja wszystkie badania mam już zrobione ale ile się nabiegałam teraz czekam na @ a potem będę miała drożność jajowodów robioną.

a jakie miałaś robione? to co ja? i cosik z nich wyszło?

‹‹ 999 1000 1001 1002 1003 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ