plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Librus ja też nie za bardzo wiem ale moim zdaniem to chyba najlepiej jest wieczorem ją badać. Ja mam taki program w telefonie i jak tam sobie wpisze wcześniej jaka mam szyjkę to wyskakuje mi informacja że powinno się badać wieczorem. Tylko nie wiem ile z tego prawdy było by się spytać jakiegoś ginekologa.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:Librus ja też nie za bardzo wiem ale moim zdaniem to chyba najlepiej jest wieczorem ją badać. Ja mam taki program w telefonie i jak tam sobie wpisze wcześniej jaka mam szyjkę to wyskakuje mi informacja że powinno się badać wieczorem. Tylko nie wiem ile z tego prawdy było by się spytać jakiegoś ginekologa.
może podpytam się mojego na następnej wizycie, jak się odważę -
Libra wrote:mala29_ wrote:Librus ja też nie za bardzo wiem ale moim zdaniem to chyba najlepiej jest wieczorem ją badać. Ja mam taki program w telefonie i jak tam sobie wpisze wcześniej jaka mam szyjkę to wyskakuje mi informacja że powinno się badać wieczorem. Tylko nie wiem ile z tego prawdy było by się spytać jakiegoś ginekologa.
może podpytam się mojego na następnej wizycie, jak się odważę
librus to jak się dowiesz to daj nam znać.
dobra kobitki ja zmykam na jakieś 20 minut muszę szybko polecieć za telewizje zapłacić bo znów zapomniałam i nam zaraz odetną hi hi hiW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Ja nie muszę latać już płacić ostatnio wszystko przez internet płacę i spokój mam!!!
ja tez:)
ja dzisiaj badania odebrałam... i chyba wszystko ok... muszę poszukać co oznaczają dwa wyniki, bo nie mam pojęcia a są lekuchno podwyższoneWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2013, 20:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no wreszcie was nadrobilam
niestey ominelo mnie siwetowanie 1000 stronki
a tyle was czytalam z enawet moj M narzeka ze co ja tyle przed lapotpem siedze, ale to dobrze bo zwykle to on ciagle w komputerze a ja w koncu caly dzien musialam nadrobic
ale cosik dzisiaj padam oczy mi sie same zamykaja wiec bede chyba zmykac do lózeczka... -
nick nieaktualnydobranoc...Paulinko nie zamartwiaj się, bo może lekarz zbyt dokładny...jak ginekolog mojej koleżanki...ale to całkiem inna historia...będzie dobrze...Ściskam i tulę wirtualnie...bądź dzielna i nie daj się emocjom
(wiem, wiem łatwo powiedzieć)...Jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki kochana...buziam i spadam dziewczynki kochane...Aga juro uważaj na drodze,bądź ostrożna proszę, bo fatalnie jest...Mnie też czekają badania...jakie po miesiączce dziewczyny?
Libra dasz mi wykaz badań w pierwszej połowie cyklu?Paulina1986 lubi tę wiadomość
-
aha no i po rozmowie z doradca kredytowym dowiedzialam sie ciekawej rzeczy, moze sie wam tez przyda
ze jak sie kupuje mieszkanie z rynku wtornego to trzeba zaplacic podatek od wzbogacenia 2% a jak sie kupuje z rynku pierwotnego to juz sie go nie placi
no i jeszcze ze samochod jest doliczany ale na podtsawie tego ze jak placisz karta za paliwo itd to oni to widza i wtedy ci doliczaja wiec jak sie chce wziac kredyt to nie wolno placic za paliwo karta
dobra zmykam sie polozyc