SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to nie wiem kiedy!!!;-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Librus ja też nie za bardzo wiem ale moim zdaniem to chyba najlepiej jest wieczorem ją badać. Ja mam taki program w telefonie i jak tam sobie wpisze wcześniej jaka mam szyjkę to wyskakuje mi informacja że powinno się badać wieczorem. Tylko nie wiem ile z tego prawdy było by się spytać jakiegoś ginekologa.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Librus ja też nie za bardzo wiem ale moim zdaniem to chyba najlepiej jest wieczorem ją badać. Ja mam taki program w telefonie i jak tam sobie wpisze wcześniej jaka mam szyjkę to wyskakuje mi informacja że powinno się badać wieczorem. Tylko nie wiem ile z tego prawdy było by się spytać jakiegoś ginekologa.

może podpytam się mojego na następnej wizycie, jak się odważę:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mala29_ wrote:

może podpytam się mojego na następnej wizycie, jak się odważę:)

librus to jak się dowiesz to daj nam znać.
    dobra kobitki ja zmykam na jakieś 20 minut muszę szybko polecieć za telewizje zapłacić bo znów zapomniałam i nam zaraz odetną hi hi hi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie muszę latać już płacić ostatnio wszystko przez internet płacę i spokój mam!!!;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Ja nie muszę latać już płacić ostatnio wszystko przez internet płacę i spokój mam!!!;-)

ja tez:)
    ja dzisiaj badania odebrałam... i chyba wszystko ok... muszę poszukać co oznaczają dwa wyniki, bo nie mam pojęcia a są lekuchno podwyższone

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2013, 20:41

• natusia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To wszystko przez to Aga,że nie chcesz odchodzić od komputera za względu na nas :)

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś ja akurat u nas przez neta nie zapłacę telewizji n wiec muszę lecieć do sklepu i robić transfer. A ze kwota po przeliczeniu na funty jest mała to zawsze zapomnę ja zrobić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia wrote:
    To wszystko przez to Aga,że nie chcesz odchodzić od komputera za względu na nas :)

Natusia chociaż na prowizji zaoszczędzę !!!;-)

natusia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadam dziewczynki!!! jutro wpadne chyba popołudniu dopiero bo rano do opola jadę no chyba że wstać mi się będzie chciało wcześniej to wpadne z rana do was!!!
    Miłej nocki życze wam!!!
    Dobranocki!!!;-)

• natusia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Aguś!

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    również Ci życzę Aga miłej nocki :)
    ja tez zmykam ale tylko na kąpiel potem wracam do was :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2013, 20:57

• natusia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka tu dziś cisza...jest tu ktoś?

• natusia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uuuuu...chyba nikogo już nie ma :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem natusia

• natalii Koleżanka

Wysłany: 8 stycznia 2013, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki chwilke mnie nie bylo ale jestem z wami no i rowniez przylączam sie do staran styczniowych

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedy masz termin @ natalii?

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wreszcie was nadrobilam :)
    niestey ominelo mnie siwetowanie 1000 stronki :(
    a tyle was czytalam z enawet moj M narzeka ze co ja tyle przed lapotpem siedze, ale to dobrze bo zwykle to on ciagle w komputerze a ja w koncu caly dzien musialam nadrobic

ale cosik dzisiaj padam oczy mi sie same zamykaja wiec bede chyba zmykac do lózeczka...

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc...Paulinko nie zamartwiaj się, bo może lekarz zbyt dokładny...jak ginekolog mojej koleżanki...ale to całkiem inna historia...będzie dobrze...Ściskam i tulę wirtualnie...bądź dzielna i nie daj się emocjom
    (wiem, wiem łatwo powiedzieć)...Jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki kochana...buziam i spadam dziewczynki kochane...Aga juro uważaj na drodze,bądź ostrożna proszę, bo fatalnie jest...Mnie też czekają badania...jakie po miesiączce dziewczyny?

Libra dasz mi wykaz badań w pierwszej połowie cyklu?

Paulina1986 lubi tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha no i po rozmowie z doradca kredytowym dowiedzialam sie ciekawej rzeczy, moze sie wam tez przyda

ze jak sie kupuje mieszkanie z rynku wtornego to trzeba zaplacic podatek od wzbogacenia 2% a jak sie kupuje z rynku pierwotnego to juz sie go nie placi

no i jeszcze ze samochod jest doliczany ale na podtsawie tego ze jak placisz karta za paliwo itd to oni to widza i wtedy ci doliczaja wiec jak sie chce wziac kredyt to nie wolno placic za paliwo karta :(

dobra zmykam sie polozyc

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
‹‹ 998 999 1000 1001 1002 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ