X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    To ja proponuję spotkanie u Mnie :) Męża wygonię z domu, zrobimy imprezę, popluskamy się w basenie, zrobimy ognisko co wy na to?

A gdzie w ogóle mieszkasz, Ruciu?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Klasa też twierdzi, że robi im sprawdziany z innego materiału niż zapowiada, że nie daje sobie rady z utrzymaniem dyscypliny i popłakała się ostatnio na lekcji u nich, bo gadali...nie rozumiem tego...

mazurciu to walcz o swoje dziecko , widze że nie będzie źle skoro inni widza jak jest

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia chcesz się wody z basenu pozbyć jak same ciężarówki przyjadą...jak zaczniemy hurtem wymiotować, mieć zgagę i w ogóle stękać he he To byłby widok...same ciężarówki na leżakach...mam rodzinkę w Wawie i by się dało tam zanocować...ale to dalekosiężne plany, bo kontakt mi się urwał...

AGA 30, mauysia, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w Wawie mam siostry cioteczne, dokładnie w Ząbkach mieszkają, mają swoje domy.. a one pierwsze do imprez mimo że jedna 35 druga 38 i dzieci i mężowie:)

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Aga normalnie ślicznie tak....wafelku...tak bardzo przyjemnie...strasznie mi się podoba;-)

Muzarcia mi też cię podoba ten wafelek!!!! A jak zły na mnie jest to waflico woła he he!!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę walczyć, będę Beatka....to już postanowione...wychowawczyni Dominika tę sprawę postawiła na ostrzu noża...powiedziało się A trzeba powiedzieć B. Ona jest rzecznikiem praw ucznia.

Dobrze wiedzieć Mauysiu...a wiecie, co mi się powiększył gul na szyi...no wiem, że to tarczyca, że wole ale co to może być? Czasem zdarzają mi się kłopoty z przełykaniem ale zwalałam to na nerwicę...
    jaja...no po prostu jaja...i ta waga tak do góry szła i nie spadała a jak już to leniwie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2013, 12:17

Beata lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ja mam mojego jako "ICE Marcinek". ICE = In case of emergency. W razie wypadku pogotowie będzie wiedzieć do kogo najpierw dzwonić, choć mam nadzieję, że nie będzie nigdy takiej potrzeby ;)

PS) Też możecie sobie dać "ICE" przed najbliższą osobą w książce tel., to jest powszechna (i bardzo przydatna) praktyka.

PS2) http://pl.wikipedia.org/wiki/In_Case_of_Emergency

ja już dodałam :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Rucia wrote:
    To ja proponuję spotkanie u Mnie :) Męża wygonię z domu, zrobimy imprezę, popluskamy się w basenie, zrobimy ognisko co wy na to?

A gdzie w ogóle mieszkasz, Ruciu?

Powiedzmy że Pruszków, ten od mafii.

• Beata Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

DLA MNIE SUPER!
    chyba najlepsze rozwiązanie :)
    rucius masz basen kochana?

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Rucia chcesz się wody z basenu pozbyć jak same ciężarówki przyjadą...jak zaczniemy hurtem wymiotować, mieć zgagę i w ogóle stękać he he To byłby widok...same ciężarówki na leżakach...mam rodzinkę w Wawie i by się dało tam zanocować...ale to dalekosiężne plany, bo kontakt mi się urwał...

Muzarciu kochana ale u mnie jest gdzie spać :) Także jakoś was bym poupychała i dałybyśmy radę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Rucia wrote:

DLA MNIE SUPER!

A no mam :) duży nawet :)

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój ma Przemek na imie he a mowie do niego robaczku ;)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    ja w Wawie mam siostry cioteczne, dokładnie w Ząbkach mieszkają, mają swoje domy.. a one pierwsze do imprez mimo że jedna 35 druga 38 i dzieci i mężowie:)

Zośka ja też nie stronię od imprez, ale tylko tych które odbywają się u mnie, bo jak sobie popiję to później mam blisko do domu :P

mauysia, Fedra, zosia-ktosia, Beata, gadgeta, Amicizia lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ja zapraszam do siebie na zlot !!! Tylko szkoda że nas tak mało z mazowieckiego :(

ja jestem chetna;)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zajadam się właśnie fasolką po bretońsku !!!!!:-)

Fedra, zosia-ktosia lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Będę walczyć, będę Beatka....to już postanowione...wychowawczyni Dominika tę sprawę postawiła na ostrzu noża...powiedziało się A trzeba powiedzieć B. Ona jest rzecznikiem praw ucznia.

Dobrze wiedzieć Mauysiu...a wiecie, co mi się powiększył gul na szyi...no wiem, że to tarczyca, że wole ale co to może być? Czasem zdarzają mi się kłopoty z przełykaniem ale zwalałam to na nerwicę...
    jaja...no po prostu jaja...i ta waga tak do góry szła i nie spadała a jak już to leniwie...

Mazurciu myśle ze to zdecydowanie może być nerwica, mi tez często sie tak robiło, że zaciskało mnie całkiem w gardle, byłam pewna ze mam juz wysoko rozwinięta tarczyće heheh, ale przebadałam sie i nic nie wysżło a pani doktor stwierdzika że takie rzeczy moga byc na tle nerwowym ...choc niby ja nie wyglądam na taką hehehe ale sama stwierdziłam że to to...

teraz sobie wszystko przewartościowałam inaczej podchodzę do życia i nie przejmuję się (tzn. stram się) rzeczami na które i tak nie mam wpywu :) i pomaga póki co!

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ja mam mojego jako "ICE Marcinek". ICE = In case of emergency. W razie wypadku pogotowie będzie wiedzieć do kogo najpierw dzwonić, choć mam nadzieję, że nie będzie nigdy takiej potrzeby ;)

PS) Też możecie sobie dać "ICE" przed najbliższą osobą w książce tel., to jest powszechna (i bardzo przydatna) praktyka.

PS2) http://pl.wikipedia.org/wiki/In_Case_of_Emergency

moj tez ma te ICE przed moim imieniem wpisane

a.png
    a.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Beata wrote:
    Rucia wrote:

DLA MNIE SUPER!

A no mam :) duży nawet :)

eh no to super będzie impreza! kiedy możemy Ci się zwalić? :) :)

Rucia ale nie mamy czego sie obawiać?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    a mój ma Przemek na imie he a mowie do niego robaczku ;)

heheh my na naszą Liske mówimy nieraz robaczku..

do siebie przejanjrózniejsze zdrobnienia już sie przewineły hhehe

a w telefonach on :AAAA Beatka
    a ja: Mariuszek :)

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam do Was pytanie z innej beczki:

czy któraś z Was szyje na maszynie?

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 1081 1082 1083 1084 1085 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ