X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    mauysia wrote:
    AGA 30 wrote:
    Zosia ja w telefonie mam AAAAMarcin zapisane jako mój M!!
    A może masz zły okres i wydaję ci się wszystko bezsensu poczekaj trochę i napewno się ułoży wszystko!!!
    A co do mojej przyszłej teściowej to mówi mi że jak mi Marcin pyskować będzię to mam walić od razu mu w pysk he he!!!:-)

AGA, mój M to też Marcin! I też gra w piłkę nożną! Może to ten sam???? O skubany...

a mój to Paweł (w telefonie mam go zapisanego jako Miś) kiedyś grał w piłkę i to nawet troche zawodowo ale po kontuzji musiał zrezygnować :)

Pawły to fajne chłopaki :D

zosia-ktosia, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia Waflica dlatego bo za pierwszym razem powiedziałam Marcinowi Kocham Cie Wafelku i to było pierwsze wyznanie miłości z moich ust i tak Marcinowi ten wafelek został!!!:-) Wszyscy się śmieją z tego jak przy kimś powie do mnie wafelku itp.:-)

zosia-ktosia, Fedra, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zapraszam do siebie na zlot !!! Tylko szkoda że nas tak mało z mazowieckiego :(

• zosia-ktosia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Zosia Waflica dlatego bo za pierwszym razem powiedziałam Marcinowi Kocham Cie Wafelku i to było pierwsze wyznanie miłości z moich ust i tak Marcinowi ten wafelek został!!!:-) Wszyscy się śmieją z tego jak przy kimś powie do mnie wafelku itp.:-)

jakie to romantyczne. rzadko zdarza się y facet pamiętał takie rzeczy... rozmarzyłam się:)

AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś się Aga spotkamy...co mylisz? Nie dziś, nie jutro ale kiedyś na pewno;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:

Muzarcia mam nadzieję że kiegyś się uda jakąś kawkę wypić!!!! Jak już brzuchy po nosy będziemy miały he he!!:-)

Fedra, Beata lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Kochane moje dziewczynki...jestem i mam już dość dzisiejszego dnia....egzamin z religii sprawdzający się szykuje mojemu Dominikowi. Pani z religii nie ma dla niego programu nauczania ( powinien mieć dostosowane wymagania programowe do ilości godzin),twierdzi, że on nie potrafi na więcej niż 3 i, że go prosi o zaliczanie o on nic nie umie...( ale nie stawia mu żadnej jedynki)jak zapytałam czy sprawdziła mu zeszyt, czy sprawdziła mu ćwiczenia, to stwierdziła, że nie, bo nie będzie za nim chodzić...no to się wkurzyłam...jak ona nie może mu sprawdzić zeszytu czy ćwiczeń kiedy on jest w klasie...no jak?! dostał 3 na równi z gnojkami co to w klasie rzucają krzesłami...ale kiedy dzieją się takie rzeczy, to katechetka ogląda katalog Avonu na lekcji. To karygodne. Nie rozumiem tego...mój młody jest chory, białaczka to poważna choroba niestety ale żeby nauczycielka od religii nie miała za grosz dobrej woli, by mu pomóc ,by go zmotywować, robi mu pod górkę i nie dba o to by miał oceny...z dwóch ocen wystawia ocenę uczniowi...? Mało tego jak pisze sprawdziany to się tłuką koło niego, krzyczą i do tego muzykę włącza pani katechetka...przykro mi, że nie daje rady ale poza tym nie mam już dla niej litości...Bardzo mi przykro ale syn jest na jednej religii a klasa ma dwie...jak on ma się nauczyć na sprawdzian bez zagadnień albo jak robi sprawdzian z całego materiału a nie jest na wszystkich lekcjach(bo ma w czasie drugiej religii inną lekcję? Więc pani dyrektor jest za egzaminem komisyjnym, sprawdzającym, ksiądz z parafii jest po stronie Dominika, też będzie w komisji i pani dyrektor, mogę być ja obecna ale bez prawa głosu oraz wychowawca również bez prawa głosu. Normalnie nie mogę się uspokoić. Nie chcę żeby miał piątkę wymarudzoną albo wybłaganą....mają go sprawdzić czy umie. Ot co...kropka.

Co Wy na to?
    Tylko szkoda stresu u dzieciaka.

ja cię chrzanie to w której on jest klasie że katechetka robi takie sprawdziany i przy okazji takie problemy????

Kochana nie dziwie się ze jesteś zła nauczyciele wymagają od uczniów nie wiadomo czego ale sami nie robią nic aby ten uczeń miał szansę te wymogi spełnić...

Twój synek na pewno jest dzielnym chłopcem ja za niego trzymam kciuki i niech się nie daje tej wrednej katechetce... a Ty się Kochana nie poddawaj ...
    szkoda steru u dziecka ale niestety życie takie jest i on też musi się nauczyć z tym steresm jakoś żyć...

ja trzymam kciuki na pewno będzie dobrze wierzę w to :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:

Ja proponuję centrum Polski, wtedy będzie w miarę sprawiedliwie :)
    To byłaby Łódź :) Albo Kutno, żeby było jeszcze bardziej w centrum :)

PS) Bo mi oczywiście chodzi o spotkanie CAŁEJ naszej ekipy :) Zosia nas przenocuje...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2013, 12:04

zosia-ktosia, AGA 30, Beata, natusia, gadgeta lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    AGA 30 wrote:

jakie to romantyczne. rzadko zdarza się y facet pamiętał takie rzeczy... rozmarzyłam się:)

Marcin pamięta bo śmiał się z tego wafelka jak cholera he he!!!
    no i tak wafelkiem zostałam hi hi!!!:-)

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O właśnie !! W kwietniu jedziemy z rodzinką w góry tylko nie wiem jeszcze gdzie, więc mogę o którąś zahaczyć :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    muzarcia wrote:

PS) Bo mi oczywiście chodzi o spotkanie CAŁEJ naszej ekipy :) Zosia nas przenocuje...

Mayuś do Łodzi A2 mam godzinkę jazdy więc może być Łódź :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem motylkiem a m. tygryskiem...kiedyś też z początków znajomości zostało he he...jeszcze z miłosnych sms-ów ale ja...no cóż motylem byłem ale utyłem he he a tygrysek się nie zmienił...bryka i bryka he he

U nas tradycyjnie...aaaKOCHANIE- u niego ja wpisana
    aaaSkarbek- a on u mnie tak

Imię ma bardzo takie...no nie wiem wzniosłe...trudno to zdrabniać i generalnie mówimy: kochanie to, kochanie tamto i wszyscy dziwnie na nas patrzą...bo na śląskiej ziemi się gołda chłop i baba, a na laskę , dziewczynę np. fejna frelka;-)

AGA 30, Rucia, Fedra, gadgeta, Amicizia, Libra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam mojego jako "ICE Marcinek". ICE = In case of emergency. W razie wypadku pogotowie będzie wiedzieć do kogo najpierw dzwonić, choć mam nadzieję, że nie będzie nigdy takiej potrzeby ;)

PS) Też możecie sobie dać "ICE" przed najbliższą osobą w książce tel., to jest powszechna (i bardzo przydatna) praktyka.

PS2) http://pl.wikipedia.org/wiki/In_Case_of_Emergency

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2013, 12:09

Rucia, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    mauysia wrote:
    muzarcia wrote:

Mayuś do Łodzi A2 mam godzinkę jazdy więc może być Łódź :)

no to luz..

w lipcu w mieszkaniu robiłam pożegnanie z grupą uczelnianą, yło nas z 15 osób i było ok. co prawda nie spali ale dobrze się bawiliśmy. dla mnie bomba !!!

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja na mojego przeważnie majsterku albo prezesie mówię !!!!!!:-)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My przez Aleksandrów Łódzki czasem jeździmy ale połączenia pociągiem nie mamy dobrego...autem...autostradą...kawał drogi mamy ale cóż...może w Koluszkach he he

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja proponuję spotkanie u Mnie :) Męża wygonię z domu, zrobimy imprezę, popluskamy się w basenie, zrobimy ognisko co wy na to?

AGA 30, zosia-ktosia, Beata, gocha04, Woseba, gadgeta, Amicizia, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    To ja proponuję spotkanie u Mnie :) Męża wygonię z domu, zrobimy imprezę, popluskamy się w basenie, zrobimy ognisko co wy na to?

Jestem za!!!!:-)

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga normalnie ślicznie tak....wafelku...tak bardzo przyjemnie...strasznie mi się podoba;-)

• Fedra Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    muzarcia wrote:

w sumie to mnie wszystko jedno bo i tak mnie będzie małżonek musiał zawieść :)
    chyba że się odważe jechać sama samochodem do Łodzi może i bym jakoś zajechała mogłabym Ami wziaść ze sobą bo ona z mojego "rewiru" ;)

Amicizia lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 1080 1081 1082 1083 1084 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ