plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySandraa wrote:Taki kawosz to może nie ... czasami tylko A co do wiedzy ... to ja podobnie, bo jestem na 3 roku RATOWNICTWA MEDYCZNEGO
Ja jestem m.in terapeuta i bardziej w kierunku psychiatrii poszłam;-)Teraz się udziela. Sama mam wrażenie, że coś z główką czasem nie tak;-) he heklamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to prawda klamko a ode mnie taka wredota :D:D sesesese ;P Czasem mam wrazenie, że jestem zbyt zawistnym człowiekiem... ale wiecie co? to zazwyczaj w myślach a jak przychodzi co do czego to już niekoniecznie No chyba, ze mi ktoś nadepnie na odcisk jak moja teściowa i jej córki :] tak mnie denerwowały (tyle, ze tu już nie moja wredota a ich patologiczne życie... chciała teściowa o alimenty podać męża) że w końcu kazałam mężowi wybierać :] od tamtej pory nie ma praktycznie żadnych kontaktów z tymi wariatkami.
-
nick nieaktualnyhej kochane jestem:)juz po monitoringu:)mam pęcherzyk na prawym jajniku :)15 mm :)ale też sie trochę zmartwiłam bo poprzedni cykl prawdopodobnie miałam nieprawidłowy:(:(mam jakaś pozostałość na lewym jajniku z jajeczka z tamtego cyklu..i cos było nie tak.albo nie pękło do konca albo ciałko żółte było złe:(zobaczymy czy się wchłonie...i pokazałam tez ginowi wykres..i własnie mu sie temp przy skoku nie podobała..za mało poszła w góre..powinna byc mniej wiecej taka jak mi na te 37 skoczyła..:(załamałam sie bo ja przeciez w kadzym cyklu tak mam:(a może moje jajeczka są niezdolne do zapłodnienia..już sama niewiem:(i uwaga...według niego tą owu miałam 12 dc ..a nie 13...jak mi ovu wyznaczył...zawsze przy tym spadku jest..a potem musi wzrośnac minimum 0,5 stopnia..niby uznał że u mnie to było..ale cos musiało źle pójść po drodze:(dlatego tez mogłam przez ta mieć słabszą @ niż zwykle...teraz mam przyjśc we wtorek..i zobaczymy czy będzie po owu...niby według niego to własnie w ten dzień ma byc licząc że pęcherzyk rośnie 1mm do 1,5 m na dobe...więs strania beda w poniedziałek:)
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyklameczko też myślę ze dobzre zrobiłam teaz jeszcze sie gina zapytam czy takie jajeczko jest niezdolne do zapłodninia....kurde martwi mnie to...ale niby @ zawsze miałam normalne...tyko ta jedna taka była..no ale nie ma się co chyba martwić na zapas
Plemniczko a cena to już od gina zalezy i od ilości wizyt u mnie zwykle sa 3 wizyty i płace ok 100 zł za całośc pierwsza wizyta 50 zł. a kolejne 20 bądź 30 zł ale z tego co wiem to niektórzy nawet po 100 biorą za jedna....ale z regułu to do 150 zł kosztuje taki monitoring a mój lekarz jest naprawde tani :)widać ze rozumny człowiek:)i super mi to wszystko dziś wytłumaczyłWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2012, 17:49
-
bella ja też zawistna i zazdrosna jestem, dlatego nie widuję się z córką męża.. ona jeździ do babci - matki męża..
muzarcia przysięgam jak tu siedzę że starałam się polubić tą dziewczynkę.. ale ona patrzy na mnie jakbym miała być zabita jej wzrokiem zaraz.. no i jej matka ją buntuje..
znam męża od 3.5 roku, małżeństwem jesteśmy kilka miesięcy.. więc wiele czasu przede mną żeby się "dotrzeć"..
nie mówię że bym nie chciała żeby było wszystko ok i żebyśmy się wszyscy pięknie dogadywali, jednak na tym etapie, w obecnej chwili nie jestem na to gotowa.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
monisia24 wrote:no i gin mówi ze nie wygląda to na zdrowy pęcherzyk...wiec to musi być pozostałośc po ostatnim jajeczkowaniu....bo ten na prawym jajniku jest bardzo ładny
p[owiem ci że ja zupełnie nie wiem co o tym myśleć.. niezdrowy? od czego? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzeca ja wiem dziewczynko kochana jak to jest gdy młoda Ci wilkiem...po mamusi pewnie...tylko nie rozumiem dlaczego dojrzała kobieta nie może się pogodzić z faktem dokonanym i dlaczego sama Ci nie wygarnie co jej na wątrobie leży tylko dziecko buntuje przeciwko Wam...nie martw się....wszystko młoda kiedyś zrozumie...bądź dzielna i nie daj się ponieść emocjom...dorosłej córce później inteligentnie dopieczesz i albo zatrybi, że nie ma co fikać albo nie...ze spotkaniami u babci to dobry pomysł ale tylko na chwilę...co Twój m na to? Słyszy jak się wobec Ciebie jego dziewczynka odnosi?