X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2012, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:
    Taki kawosz to może nie ... czasami tylko :) A co do wiedzy ... to ja podobnie, bo jestem na 3 roku RATOWNICTWA MEDYCZNEGO :)

Ja jestem m.in terapeuta i bardziej w kierunku psychiatrii poszłam;-)Teraz się udziela. Sama mam wrażenie, że coś z główką czasem nie tak;-) he he

klamka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2012, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama zostałam to zmykam. Pa. Ja to się naskrobię...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2012, 15:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2012, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarcia usmiecham sie do ciebie. Fajnie to napisalas:-) takie cieplo od ciebie bije.

muzarcia lubi tę wiadomość

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 19 października 2012, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to prawda klamko :D a ode mnie taka wredota :D:D:D sesesese ;P Czasem mam wrazenie, że jestem zbyt zawistnym człowiekiem... ale wiecie co? to zazwyczaj w myślach a jak przychodzi co do czego to już niekoniecznie :D No chyba, ze mi ktoś nadepnie na odcisk jak moja teściowa i jej córki :] tak mnie denerwowały (tyle, ze tu już nie moja wredota a ich patologiczne życie... chciała teściowa o alimenty podać męża) że w końcu kazałam mężowi wybierać :] od tamtej pory nie ma praktycznie żadnych kontaktów z tymi wariatkami.

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 19 października 2012, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy bym tu nie weszła to nikogo nie ma :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2012, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane jestem:)juz po monitoringu:)mam pęcherzyk na prawym jajniku :)15 mm :)ale też sie trochę zmartwiłam bo poprzedni cykl prawdopodobnie miałam nieprawidłowy:(:(:(mam jakaś pozostałość na lewym jajniku z jajeczka z tamtego cyklu..i cos było nie tak.albo nie pękło do konca albo ciałko żółte było złe:(zobaczymy czy się wchłonie...i pokazałam tez ginowi wykres..i własnie mu sie temp przy skoku nie podobała..za mało poszła w góre..powinna byc mniej wiecej taka jak mi na te 37 skoczyła..:(załamałam sie bo ja przeciez w kadzym cyklu tak mam:(a może moje jajeczka są niezdolne do zapłodnienia..już sama niewiem:(i uwaga...według niego tą owu miałam 12 dc ..a nie 13...jak mi ovu wyznaczył...zawsze przy tym spadku jest..a potem musi wzrośnac minimum 0,5 stopnia..niby uznał że u mnie to było..ale cos musiało źle pójść po drodze:(dlatego tez mogłam przez ta mieć słabszą @ niż zwykle...teraz mam przyjśc we wtorek..i zobaczymy czy będzie po owu...niby według niego to własnie w ten dzień ma byc licząc że pęcherzyk rośnie 1mm do 1,5 m na dobe...więs strania beda w poniedziałek:)

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2012, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monisia, super ze bylas, teraz bedziesz wiedziala co i jak. A w razie dziwnosci dostaniesz pomoc. Mysle, ze super, ze poszlas.

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 19 października 2012, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajnie Monia, kurde fajny taki monitoring:) z pewnoscią sama skorzystam jak mi sie nie uda szybko... to w takim razie musicie ładnie serduszkowac w poniedzialek:)
    A mozesz napisac ile kosztuje taki monitoring?

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2012, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klameczko też myślę ze dobzre zrobiłam :) teaz jeszcze sie gina zapytam czy takie jajeczko jest niezdolne do zapłodninia....kurde martwi mnie to...ale niby @ zawsze miałam normalne...tyko ta jedna taka była..no ale nie ma się co chyba martwić na zapas :)
    Plemniczko a cena to już od gina zalezy i od ilości wizyt :) u mnie zwykle sa 3 wizyty i płace ok 100 zł za całośc :) pierwsza wizyta 50 zł. a kolejne 20 bądź 30 zł :) ale z tego co wiem to niektórzy nawet po 100 biorą za jedna....ale z regułu to do 150 zł kosztuje taki monitoring :) a mój lekarz jest naprawde tani :)widać ze rozumny człowiek:)i super mi to wszystko dziś wytłumaczył :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2012, 17:49

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 19 października 2012, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella ja też zawistna i zazdrosna jestem, dlatego nie widuję się z córką męża.. ona jeździ do babci - matki męża..
    muzarcia przysięgam jak tu siedzę że starałam się polubić tą dziewczynkę.. ale ona patrzy na mnie jakbym miała być zabita jej wzrokiem zaraz.. no i jej matka ją buntuje..

znam męża od 3.5 roku, małżeństwem jesteśmy kilka miesięcy.. więc wiele czasu przede mną żeby się "dotrzeć"..

nie mówię że bym nie chciała żeby było wszystko ok i żebyśmy się wszyscy pięknie dogadywali, jednak na tym etapie, w obecnej chwili nie jestem na to gotowa..

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 19 października 2012, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia cieszę się że jajeczko jest..
    ciekawe co z tamtym wcześniejszym cyklem..
    to w poniedziałek działajcie koniecznie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2012, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no też jestem ciekawa tyśka..na kartce z usg mam o nim napisane ze jest pdwójny..i ma 14 mm..kurna a jak sie nie wchłonie to mi sie torbiel zrobi czy jak :(

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 19 października 2012, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no a co gin powiedział? że jak zostanie tamten to co?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2012, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i gin mówi ze nie wygląda to na zdrowy pęcherzyk...wiec to musi być pozostałośc po ostatnim jajeczkowaniu....bo ten na prawym jajniku jest bardzo ładny :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2012, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no powiedział ze powinien się wchlonąć...

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 19 października 2012, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monisia24 wrote:
    no i gin mówi ze nie wygląda to na zdrowy pęcherzyk...wiec to musi być pozostałośc po ostatnim jajeczkowaniu....bo ten na prawym jajniku jest bardzo ładny :)

p[owiem ci że ja zupełnie nie wiem co o tym myśleć.. niezdrowy? od czego?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2012, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no że ostatnio musiał nie pęknac i coś z ciałkiem zółtym...pytał własnie czy okres miałam normalny..a miałam słabszy niz zwykle..wieć raczej coś było nieprawidłowo :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2012, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to chyba chodzi o to że pęcherzyk był albo przerośnięty..albo pękl za wczesnie..tak mi sie wydaje......

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2012, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok ja uciekam bo m woła :) zaplanował fajny wieczór dla nas : ) no to po kochane do juterka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2012, 18:05

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2012, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeca ja wiem dziewczynko kochana jak to jest gdy młoda Ci wilkiem...po mamusi pewnie...tylko nie rozumiem dlaczego dojrzała kobieta nie może się pogodzić z faktem dokonanym i dlaczego sama Ci nie wygarnie co jej na wątrobie leży tylko dziecko buntuje przeciwko Wam...nie martw się....wszystko młoda kiedyś zrozumie...bądź dzielna i nie daj się ponieść emocjom...dorosłej córce później inteligentnie dopieczesz i albo zatrybi, że nie ma co fikać albo nie...ze spotkaniami u babci to dobry pomysł ale tylko na chwilę...co Twój m na to? Słyszy jak się wobec Ciebie jego dziewczynka odnosi?

‹‹ 107 108 109 110 111 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ