plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ale dziś się "padakowo" czuję... Na duchu podnosi mnie jedynie myśl, że od dziś już jest bliżej końca tygodnia pracy niż dalej.
Taki jakiś zdechły tydzień mam
Ciekawe, czemu nie zameldowały się dziś Zosia, Muzarcia i inne dziewczyny stale się udzielające. Czy cokolwiek mogło być WAŻNIEJSZE OD FORUM???
A jeśli chodzi o dzieje dziewczyn niezaglądających do nas z różnych powodów - Klamka jest już po pierwszej chemii, zrobiła nowy wpis w pamiętniku. Oby szybko zleciały jej te dwa lata terapii!Rucia, Beata, gadgeta, Blondi22, gocha04, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChyba ten cykl pójdzie na straty
Wczoraj jeszcze strasznie pobolewał mnie brzuch, dzisiaj już nic mnie boli, jajniki się nie odzywają... dziwne. Temperatura pozostawia wiele do życzenia. Mam jeszcze 3 testy owu, więc z piątkiem włącznie testuję. A w poniedziałek wizyta u Gina, której nie mogę się doczekać.
-
MAYUŚ a ja mam spko humor , wierzę w ten mój poranny horoskop hhee i to mnie trzyma, także nawet nie wiem czy wymyslać jakies gry walentynkowe hheh no bo w ciązy to tak nie bardzo nie?
Fedra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Rucia wrote:Chyba ten cykl pójdzie na straty
Wczoraj jeszcze strasznie pobolewał mnie brzuch, dzisiaj już nic mnie boli, jajniki się nie odzywają... dziwne. Temperatura pozostawia wiele do życzenia. Mam jeszcze 3 testy owu, więc z piątkiem włącznie testuję. A w poniedziałek wizyta u Gina, której nie mogę się doczekać.
A czemu się wybierasz do gina, Ruciu? -
Beata wrote:MAYUŚ a ja mam spko humor , wierzę w ten mój poranny horoskop hhee i to mnie trzyma, także nawet nie wiem czy wymyslać jakies gry walentynkowe hheh no bo w ciązy to tak nie bardzo nie?
zależy jaki kaliber, jak ma zahaczać o sadomaso, to raczej nieBeata, Fedra lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Chyba ten cykl pójdzie na straty
hmmm ciekawe... śluz ladny, a ile juz stosujesz testy? zawsze Ci wychodziły pozytywne?
to idziemy na wizytę razem hehe na którą masz? ja na 17.30Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
mauysia wrote:Beata wrote:MAYUŚ a ja mam spko humor , wierzę w ten mój poranny horoskop hhee i to mnie trzyma, także nawet nie wiem czy wymyslać jakies gry walentynkowe hheh no bo w ciązy to tak nie bardzo nie?
zależy jaki kaliber, jak ma zahaczać o sadomaso, to raczej nie
heheh no może niesupełnie ale i tak jakos ze świadomościa że tam fasolka... hehehe zaraz sie zniewiściała zrobięOliwka 2006
-
nick nieaktualnyoj mauyska Ty to mnie zawsze wyhaczysz jak ja sie tu skradam i skradam hehe:)
czesc i czolem dziewuszki moje kochane:)
niniejszym aktualizuje tabelke urodzinowa ( Malvinka- zaktualizuj sie w tabeli glownej bo nie mamy terminu twojej @)
Beata -17 lutego 1984
anusia84 - 14 marca 1984r
Effcia28- 20 maja 1984
Natusia - 25 maja 1985r.
Woseba - 27 maja 1988r.
mauysia - 1 czerwca 1981
AGA30 -7 czerwca 1982
anna_w - 20 czerwca 1982
Fedra - 9 lipca 1984
Rucia - 12 lipca 1986r.
gocha04 5 sierpnia 1985
Blondi22 - 9 września 1990r
Malvinka - 12 października 1987r
gadgeta- 24 pazdziernika 1980r.
Libra - 22 października 1982r
Amicizia 7 listopada 1986
ale ze mnie staruszka...hehe...
mauysia, Beata, natusia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Rucia wrote:Chyba ten cykl pójdzie na straty
A czemu się wybierasz do gina, Ruciu?
Miałam iść Mayuś go mojej Gin po wakacjach, o ile w tamtym czasie nie zaszłabym w ciąże. Co chwilę coś mi wypadało, więc musiałam odwoływać spotkania. Mamy zaczać działać w mojej sprawie staranek. Mija 15 miesiąc po poronieniu, ciązy jak nie było tak nie ma, więc coś chyba jednak jest nie tak. Dlatego nie mogę się doczekać poniedziałku. -
Rucia wrote:mauysia wrote:Rucia wrote:Chyba ten cykl pójdzie na straty
A czemu się wybierasz do gina, Ruciu?
Miałam iść Mayuś go mojej Gin po wakacjach, o ile w tamtym czasie nie zaszłabym w ciąże. Co chwilę coś mi wypadało, więc musiałam odwoływać spotkania. Mamy zaczać działać w mojej sprawie staranek. Mija 15 miesiąc po poronieniu, ciązy jak nie było tak nie ma, więc coś chyba jednak jest nie tak. Dlatego nie mogę się doczekać poniedziałku.
ciekawe co gin ci powie -
nick nieaktualny