X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie głupio mogłyście odebrać to " niekoniecznie z Waszym mężem" chodziło mi o poprzednie związki, nie o zdrady...ojej ale gafę strzeliłam...dlaczego nikt się nie przyczepił, co? Wysypisko też ciekawa lokalizacja;-) To nie jesteśmy sami he he

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2013, 11:58

Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2013, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    W sumie głupio mogłyście odebrać to " niekoniecznie z Waszym mężem" chodziło mi o poprzednie związki, nie o zdrady...ojej ale gafę strzeliłam...dlaczego nikt się nie przyczepił, co? Wysypisko też ciekawa lokalizacja;-) To nie jesteśmy sami he he

Bo głupio nie odebrałyśmy :D
    Tak czy inaczej, to nie do mnie pytanie, bo mój M jest moim pierwszym :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2013, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm. ... pomysły... to my mamy a raczej inicjatywe ale ja raczej z tych co mało o tych rzeczach mówia, dla mnie to trochę nienaturalne :)

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Glazik, może napisz który to Twój cykl, datę @ i lokalizację, a my Cię wpiszemy :)

glazik22,dopiero bedziemy w tym miesiacu sie starac ,22 lata,okres dostałam 3 stycznia koniec 8 mam co jakies 31-32 dni ,woj.Podkarpackie

• mauysia Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2013, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa.........1......................24lata.......FASOLINKA......Lubelskie.......(2.07.2013)
    she...................6......................35lat.........FASOLINKA......pomorskie .....(27.06.2013)
    Paulina1986.....4......................26lat.........FASOLINKA......wielkopolska...(26/30.07.2013)
    gadgeta...........13.....................32lata.......FASOLINKA......kuj-pom..........(4.08.2013)
    Mona................5......................29lat.........FASOLINKA......malopolska
    Mamuśka..........5......................27lat.........FASOLINKA......podkarpacki....(3.08.2013)
    agga84a ...........1.....................28 lat........FASOLINKA......śląskie
    Kasiulek215........5...................25lat..........FASOLINKA......małopolskie (09.09.2013)
    Dora...................2...................30lat...........FASOLINKA.............pomorskie
    Mała29.............89...................29lat.......17.01................Wielka Brytania
    samira.............17...................37lat.........19.01..............śląskie
    anna_w...............9...................30lat.......20.01................lubelskie
    Malvinka.............4.....................25lat.......23.01...............dolnośląskie
    blondi22.............2....................22lata......25.01................mazowieckie
    Kleopatra............6...................29lat.......25.01..............pomorskie
    Nina82...............9...................30lat.......25.01..............śląskie
    natusia...............3.....................27lat.......26.01................kuj-pom
    Rucia ..............15....................26lat........30.01................mazowieckie
    kopciuszek126....14..................29lat........31.01...........łódzkie
    Shagga_80........3.....................32lat...... .31.01.................łódzkie
    иιєиσямαℓиα.... 4(po poronieniu)... 31lat.... 31.01.......dolnośląskie
    mauysia.............5.....................31lat.......31.01.................wielkopolskie
    LuSiA:)...............4.....................22lata......??.01...............Niemcy
    Wsk...................8....................23lata......??.01.................
    Woseba...............13(odwołane)......24lata......02.02................południe Polski
    anusia84.............8...................29lat........02.02................dolnośląskie
    Amicizia ......4 ODWOŁANE……….26 lat.......03.02................małopolskie
    Sandraa.............8.....................22lata.....04.02...............wielkopolska
    Libra...................4...................30lat........04.02.................łódzkie
    muzarcia............1.....................30lat.......4.02................opolskie
    glazik22..............1...................22 lata......04.02.............podkarpackie
    ewela84..............7...................28lat........06.02................świętokrzyskie
    AGA30...............26..................30lat.......7.02.................opolskie
    Beata.................7...................29lat.......12.02.................mazowieckie
    gocha04.............8....................27lat.......13.02.................mazowieckie
    zosia-ktosia........7..ODWOŁANE......30lat.......14.02...........łódzkie
    Fedra..................54.................28lat......16.02.................małopolskie
    patik....................2...................24lata......?????................śląskie.
    kiti..........................5................24lata.....?????................małopolskie
    Effcia........................5.............28lat........??.04.........wielkopolskie
    klamka...................4................35lat........????................mazowieckie
    aneczkaaa1985...31................27 lat......?????................warm-mazurskie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2013, 12:04

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2013, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    muzarcia wrote:

Bo głupio nie odebrałyśmy :D
    Tak czy inaczej, to nie do mnie pytanie, bo mój M jest moim pierwszym :)

hmm to jest nas dwie :)

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ami wpadnę może później to coś napiszę , bo teraz już naprawdę nie dam rady....mam nadzieję, że uda mi się znaleźć jeszcze chwilkę...dziś jestem nad aktywna tymczasowo, za wczoraj...wiem, że o mnie myślałyście mauysiu, Beaciu...czytałam...później napiszę tak poważniej trochę...bo teraz to tak na luzie za bardzo...pewnie myślicie o mnie, że jestem wariatką ale nawet jak tak myślicie to ja Was dalej lubię a wariatką wiem, że jestem he he

Amicizia, Libra, Beata, gadgeta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unas raczej nie ma tak kosmetyczki na telefon tylko w salonach są w miescie ja teraz aktualnie jestem za granica w szwajcari ale mysle jakbym zaszła w ciaze to po porodzie jakis rok to wtedy załozyc taki biznes

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    heheh Ami rozwaliłas mnie tym... ze mamusia mu wmawia ż enie wolno inaczej...

bo wiesz Baetko ona juz mu takie rzeczy wmawia i to bez ogródek przy obcych ludziach to kto wie moze o tym jak serduszkowac tez mu mowi ;D

dzisja bylz tesciowa w katowicach a teraz jedzie przywiezc mi moja mame do mnie haha

Mazurcia ja tez tego zle nie odebralam domyslilam sie o co chodzilo ci bo sie tu juz znamy jak yse konie wiec wiesz, a poza tym moj M tez jest moim pierwszym i mam nadzieje ze pozostanie jedynym, ale to juz zalezy od tesciówki...

a tak sobie mysle ze moze ta abstynencja dobrze na niego wpłynie i w koncu zaczenie potem sie jakas innowacja w naszym zwiakzu...

a wogole tozauwazylam ze 2 rzeczy najbardziej go ubodly w tej sytuacji ze nie chce teraz dziecka i ze nie ma przez to seksu ale dobrze musi wiedziec ze to nie jest tak ze mnie przeporis i juz bedzie super inech troszke pocierpi to moze zobaczy i zrozumie co zle robi :) testuje na nim moje pedagogiczne wykształcenie własnie :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    BellaRosa.........1......................24lata.......FASOLINKA......Lubelskie.......(2.07.2013)
    she...................6......................35lat.........FASOLINKA......pomorskie .....(27.06.2013)
    Paulina1986.....4......................26lat.........FASOLINKA......wielkopolska...(26/30.07.2013)
    gadgeta...........13.....................32lata.......FASOLINKA......kuj-pom..........(4.08.2013)
    Mona................5......................29lat.........FASOLINKA......malopolska
    Mamuśka..........5......................27lat.........FASOLINKA......podkarpacki....(3.08.2013)
    agga84a ...........1.....................28 lat........FASOLINKA......śląskie
    Kasiulek215........5...................25lat..........FASOLINKA......małopolskie (09.09.2013)
    Dora...................2...................30lat...........FASOLINKA.............pomorskie
    Mała29.............89...................29lat.......17.01................Wielka Brytania
    samira.............17...................37lat.........19.01..............śląskie
    anna_w...............9...................30lat.......20.01................lubelskie
    Malvinka.............4.....................25lat.......23.01...............dolnośląskie
    blondi22.............2....................22lata......25.01................mazowieckie
    Kleopatra............6...................29lat.......25.01..............pomorskie
    Nina82...............9...................30lat.......25.01..............śląskie
    natusia...............3.....................27lat.......26.01................kuj-pom
    Rucia ..............15....................26lat........30.01................mazowieckie
    kopciuszek126....14..................29lat........31.01...........łódzkie
    Shagga_80........3.....................32lat...... .31.01.................łódzkie
    иιєиσямαℓиα.... 4(po poronieniu)... 31lat.... 31.01.......dolnośląskie
    mauysia.............5.....................31lat.......31.01.................wielkopolskie
    LuSiA:)...............4.....................22lata......??.01...............Niemcy
    Wsk...................8....................23lata......??.01.................
    Woseba...............13(odwołane)......24lata......02.02................południe Polski
    anusia84.............8...................29lat........02.02................dolnośląskie
    Amicizia ......4 ODWOŁANE……….26 lat.......03.02................małopolskie
    Sandraa.............8.....................22lata.....04.02...............wielkopolska
    Libra...................4...................30lat........04.02.................łódzkie
    muzarcia............1.....................30lat.......4.02................opolskie
    glazik22..............1...................22 lata......04.02.............podkarpackie
    ewela84..............7...................28lat........06.02................świętokrzyskie
    AGA30...............26..................30lat.......7.02.................opolskie
    Beata.................7...................29lat.......12.02.................mazowieckie
    gocha04.............8....................27lat.......13.02.................mazowieckie
    zosia-ktosia........7..ODWOŁANE......30lat.......14.02...........łódzkie
    Fedra..................54.................28lat......16.02.................małopolskie
    patik....................2...................24lata......?????................śląskie.
    kiti..........................5................24lata.....?????................małopolskie
    Effcia........................5.............28lat........??.04.........wielkopolskie
    klamka...................4................35lat........????................mazowieckie
    aneczkaaa1985...31................27 lat......?????................warm-mazurskie

co to jest 4.02 ?

• mauysia Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glazik, to szacowana data przyszłej @ - zakładając, że będziesz miała 32-dniowy cykl.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pisałam, niekoniecznie z Waszym M., bo jak macie inne wspomnienia z przeszłości może a akurat z M. nie to o to mi chodziło...miałam na myśli sytuację jak u Agi, że M. raczej taki nie do rozruszania a poprzedni partner bardziej twórczy..ale mi się głupio zrobiło...ja mam same wspomnienia z moim M. ale dziwnie mi teraz...idę...
    Macie szczęście, że Wasi mężowie są tymi pierwszymi... ;-( idę...bez urazy...

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glazik wyliczona skrupulatnie przez Mauysie według podanych przez ciebie danych spodziewny termin @ :)

mauysia lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha no tak :)

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Dziewczyny pisałam, niekoniecznie z Waszym M., bo jak macie inne wspomnienia z przeszłości może a akurat z M. nie to o to mi chodziło...miałam na myśli sytuację jak u Agi, że M. raczej taki nie do rozruszania a poprzedni partner bardziej twórczy..ale mi się głupio zrobiło...ja mam same wspomnienia z moim M. ale dziwnie mi teraz...idę...

Mazurcia co my bysmy tu bez ciebie zrobilyu wrpowadzasz tyle humoru i radosci i potrafisz rozbroic w kazdej sytuacji :) uwielbiam Cie kochana :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    No to Libra byle do wiosny...mauysia ma zbliżeniowy pasek i możemy podglądać ile czasu zostało...

my się raz w zimę na śniegu kochaliśmy... i powiem wam, że wcale nie zmarzłam:D

Rucia, Beata, Shagga_80, Nina82, Fedra, natusia lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:

MUZARCIU, co Ty tu pier@#%&@.. ten tego?!?!?! :D :D :D
    Nigdzie nie idź! :)

Rucia lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    glazik22 wrote:
    unas raczej nie ma tak kosmetyczki na telefon tylko w salonach są w miescie ja teraz aktualnie jestem za granica w szwajcari ale mysle jakbym zaszła w ciaze to po porodzie jakis rok to wtedy załozyc taki biznes

musisz sienajpier rozejrzeć w okolicy w której chcesz działać bo tak to możemy sobie tylko gdybyac...

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:

ja tego źle nie odebrałam... przecież niektóre z nas są np. w drugim związku... nie przejmuj się:*

• Beata Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    Beata wrote:
    heheh Ami rozwaliłas mnie tym... ze mamusia mu wmawia ż enie wolno inaczej...

bo wiesz Baetko ona juz mu takie rzeczy wmawia i to bez ogródek przy obcych ludziach to kto wie moze o tym jak serduszkowac tez mu mowi ;D

dzisja bylz tesciowa w katowicach a teraz jedzie przywiezc mi moja mame do mnie haha

Mazurcia ja tez tego zle nie odebralam domyslilam sie o co chodzilo ci bo sie tu juz znamy jak yse konie wiec wiesz, a poza tym moj M tez jest moim pierwszym i mam nadzieje ze pozostanie jedynym, ale to juz zalezy od tesciówki...

a tak sobie mysle ze moze ta abstynencja dobrze na niego wpłynie i w koncu zaczenie potem sie jakas innowacja w naszym zwiakzu...

a wogole tozauwazylam ze 2 rzeczy najbardziej go ubodly w tej sytuacji ze nie chce teraz dziecka i ze nie ma przez to seksu ale dobrze musi wiedziec ze to nie jest tak ze mnie przeporis i juz bedzie super inech troszke pocierpi to moze zobaczy i zrozumie co zle robi :) testuje na nim moje pedagogiczne wykształcenie własnie :)

hmm ale uważaj żebyś nie przesadziła... bo tym bardziej poczuje sie tylko jako narzędzie... bo skoro nie chcesz dziecka to seksu brak..?
    a teściową olej i czesem coś jej powiedz o tym jak sie kochacie hehehe

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 1119 1120 1121 1122 1123 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ