plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyW sumie głupio mogłyście odebrać to " niekoniecznie z Waszym mężem" chodziło mi o poprzednie związki, nie o zdrady...ojej ale gafę strzeliłam...dlaczego nikt się nie przyczepił, co? Wysypisko też ciekawa lokalizacja;-) To nie jesteśmy sami he he
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2013, 11:58
Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
-
muzarcia wrote:W sumie głupio mogłyście odebrać to " niekoniecznie z Waszym mężem" chodziło mi o poprzednie związki, nie o zdrady...ojej ale gafę strzeliłam...dlaczego nikt się nie przyczepił, co? Wysypisko też ciekawa lokalizacja;-) To nie jesteśmy sami he he
Bo głupio nie odebrałyśmy
Tak czy inaczej, to nie do mnie pytanie, bo mój M jest moim pierwszym -
hmm. ... pomysły... to my mamy a raczej inicjatywe ale ja raczej z tych co mało o tych rzeczach mówia, dla mnie to trochę nienaturalne
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
BellaRosa.........1......................24lata.......FASOLINKA......Lubelskie.......(2.07.2013)
she...................6......................35lat.........FASOLINKA......pomorskie .....(27.06.2013)
Paulina1986.....4......................26lat.........FASOLINKA......wielkopolska...(26/30.07.2013)
gadgeta...........13.....................32lata.......FASOLINKA......kuj-pom..........(4.08.2013)
Mona................5......................29lat.........FASOLINKA......malopolska
Mamuśka..........5......................27lat.........FASOLINKA......podkarpacki....(3.08.2013)
agga84a ...........1.....................28 lat........FASOLINKA......śląskie
Kasiulek215........5...................25lat..........FASOLINKA......małopolskie (09.09.2013)
Dora...................2...................30lat...........FASOLINKA.............pomorskie
Mała29.............89...................29lat.......17.01................Wielka Brytania
samira.............17...................37lat.........19.01..............śląskie
anna_w...............9...................30lat.......20.01................lubelskie
Malvinka.............4.....................25lat.......23.01...............dolnośląskie
blondi22.............2....................22lata......25.01................mazowieckie
Kleopatra............6...................29lat.......25.01..............pomorskie
Nina82...............9...................30lat.......25.01..............śląskie
natusia...............3.....................27lat.......26.01................kuj-pom
Rucia ..............15....................26lat........30.01................mazowieckie
kopciuszek126....14..................29lat........31.01...........łódzkie
Shagga_80........3.....................32lat...... .31.01.................łódzkie
иιєиσямαℓиα.... 4(po poronieniu)... 31lat.... 31.01.......dolnośląskie
mauysia.............5.....................31lat.......31.01.................wielkopolskie
LuSiA:)...............4.....................22lata......??.01...............Niemcy
Wsk...................8....................23lata......??.01.................
Woseba...............13(odwołane)......24lata......02.02................południe Polski
anusia84.............8...................29lat........02.02................dolnośląskie
Amicizia ......4 ODWOŁANE……….26 lat.......03.02................małopolskie
Sandraa.............8.....................22lata.....04.02...............wielkopolska
Libra...................4...................30lat........04.02.................łódzkie
muzarcia............1.....................30lat.......4.02................opolskie
glazik22..............1...................22 lata......04.02.............podkarpackie
ewela84..............7...................28lat........06.02................świętokrzyskie
AGA30...............26..................30lat.......7.02.................opolskie
Beata.................7...................29lat.......12.02.................mazowieckie
gocha04.............8....................27lat.......13.02.................mazowieckie
zosia-ktosia........7..ODWOŁANE......30lat.......14.02...........łódzkie
Fedra..................54.................28lat......16.02.................małopolskie
patik....................2...................24lata......?????................śląskie.
kiti..........................5................24lata.....?????................małopolskie
Effcia........................5.............28lat........??.04.........wielkopolskie
klamka...................4................35lat........????................mazowieckie
aneczkaaa1985...31................27 lat......?????................warm-mazurskieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2013, 12:04
-
mauysia wrote:muzarcia wrote:W sumie głupio mogłyście odebrać to " niekoniecznie z Waszym mężem" chodziło mi o poprzednie związki, nie o zdrady...ojej ale gafę strzeliłam...dlaczego nikt się nie przyczepił, co? Wysypisko też ciekawa lokalizacja;-) To nie jesteśmy sami he he
Bo głupio nie odebrałyśmy
Tak czy inaczej, to nie do mnie pytanie, bo mój M jest moim pierwszym
hmm to jest nas dwieOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyAmi wpadnę może później to coś napiszę , bo teraz już naprawdę nie dam rady....mam nadzieję, że uda mi się znaleźć jeszcze chwilkę...dziś jestem nad aktywna tymczasowo, za wczoraj...wiem, że o mnie myślałyście mauysiu, Beaciu...czytałam...później napiszę tak poważniej trochę...bo teraz to tak na luzie za bardzo...pewnie myślicie o mnie, że jestem wariatką ale nawet jak tak myślicie to ja Was dalej lubię a wariatką wiem, że jestem he he
Amicizia, Libra, Beata, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beata wrote:heheh Ami rozwaliłas mnie tym... ze mamusia mu wmawia ż enie wolno inaczej...
bo wiesz Baetko ona juz mu takie rzeczy wmawia i to bez ogródek przy obcych ludziach to kto wie moze o tym jak serduszkowac tez mu mowi
dzisja bylz tesciowa w katowicach a teraz jedzie przywiezc mi moja mame do mnie haha
Mazurcia ja tez tego zle nie odebralam domyslilam sie o co chodzilo ci bo sie tu juz znamy jak yse konie wiec wiesz, a poza tym moj M tez jest moim pierwszym i mam nadzieje ze pozostanie jedynym, ale to juz zalezy od tesciówki...
a tak sobie mysle ze moze ta abstynencja dobrze na niego wpłynie i w koncu zaczenie potem sie jakas innowacja w naszym zwiakzu...
a wogole tozauwazylam ze 2 rzeczy najbardziej go ubodly w tej sytuacji ze nie chce teraz dziecka i ze nie ma przez to seksu ale dobrze musi wiedziec ze to nie jest tak ze mnie przeporis i juz bedzie super inech troszke pocierpi to moze zobaczy i zrozumie co zle robitestuje na nim moje pedagogiczne wykształcenie własnie
-
nick nieaktualnymauysia wrote:BellaRosa.........1......................24lata.......FASOLINKA......Lubelskie.......(2.07.2013)
she...................6......................35lat.........FASOLINKA......pomorskie .....(27.06.2013)
Paulina1986.....4......................26lat.........FASOLINKA......wielkopolska...(26/30.07.2013)
gadgeta...........13.....................32lata.......FASOLINKA......kuj-pom..........(4.08.2013)
Mona................5......................29lat.........FASOLINKA......malopolska
Mamuśka..........5......................27lat.........FASOLINKA......podkarpacki....(3.08.2013)
agga84a ...........1.....................28 lat........FASOLINKA......śląskie
Kasiulek215........5...................25lat..........FASOLINKA......małopolskie (09.09.2013)
Dora...................2...................30lat...........FASOLINKA.............pomorskie
Mała29.............89...................29lat.......17.01................Wielka Brytania
samira.............17...................37lat.........19.01..............śląskie
anna_w...............9...................30lat.......20.01................lubelskie
Malvinka.............4.....................25lat.......23.01...............dolnośląskie
blondi22.............2....................22lata......25.01................mazowieckie
Kleopatra............6...................29lat.......25.01..............pomorskie
Nina82...............9...................30lat.......25.01..............śląskie
natusia...............3.....................27lat.......26.01................kuj-pom
Rucia ..............15....................26lat........30.01................mazowieckie
kopciuszek126....14..................29lat........31.01...........łódzkie
Shagga_80........3.....................32lat...... .31.01.................łódzkie
иιєиσямαℓиα.... 4(po poronieniu)... 31lat.... 31.01.......dolnośląskie
mauysia.............5.....................31lat.......31.01.................wielkopolskie
LuSiA:)...............4.....................22lata......??.01...............Niemcy
Wsk...................8....................23lata......??.01.................
Woseba...............13(odwołane)......24lata......02.02................południe Polski
anusia84.............8...................29lat........02.02................dolnośląskie
Amicizia ......4 ODWOŁANE……….26 lat.......03.02................małopolskie
Sandraa.............8.....................22lata.....04.02...............wielkopolska
Libra...................4...................30lat........04.02.................łódzkie
muzarcia............1.....................30lat.......4.02................opolskie
glazik22..............1...................22 lata......04.02.............podkarpackie
ewela84..............7...................28lat........06.02................świętokrzyskie
AGA30...............26..................30lat.......7.02.................opolskie
Beata.................7...................29lat.......12.02.................mazowieckie
gocha04.............8....................27lat.......13.02.................mazowieckie
zosia-ktosia........7..ODWOŁANE......30lat.......14.02...........łódzkie
Fedra..................54.................28lat......16.02.................małopolskie
patik....................2...................24lata......?????................śląskie.
kiti..........................5................24lata.....?????................małopolskie
Effcia........................5.............28lat........??.04.........wielkopolskie
klamka...................4................35lat........????................mazowieckie
aneczkaaa1985...31................27 lat......?????................warm-mazurskie
co to jest 4.02 ? -
nick nieaktualnyDziewczyny pisałam, niekoniecznie z Waszym M., bo jak macie inne wspomnienia z przeszłości może a akurat z M. nie to o to mi chodziło...miałam na myśli sytuację jak u Agi, że M. raczej taki nie do rozruszania a poprzedni partner bardziej twórczy..ale mi się głupio zrobiło...ja mam same wspomnienia z moim M. ale dziwnie mi teraz...idę...
Macie szczęście, że Wasi mężowie są tymi pierwszymi... ;-( idę...bez urazy... -
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:Dziewczyny pisałam, niekoniecznie z Waszym M., bo jak macie inne wspomnienia z przeszłości może a akurat z M. nie to o to mi chodziło...miałam na myśli sytuację jak u Agi, że M. raczej taki nie do rozruszania a poprzedni partner bardziej twórczy..ale mi się głupio zrobiło...ja mam same wspomnienia z moim M. ale dziwnie mi teraz...idę...
Macie szczęście, że Wasi mężowie są tymi pierwszymi... ;-( idę...bez urazy...
Mazurcia co my bysmy tu bez ciebie zrobilyu wrpowadzasz tyle humoru i radosci i potrafisz rozbroic w kazdej sytuacjiuwielbiam Cie kochana
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:No to Libra byle do wiosny...mauysia ma zbliżeniowy pasek i możemy podglądać ile czasu zostało...
my się raz w zimę na śniegu kochaliśmy... i powiem wam, że wcale nie zmarzłam:DRucia, Beata, Shagga_80, Nina82, Fedra, natusia lubią tę wiadomość
-
muzarcia wrote:Dziewczyny pisałam, niekoniecznie z Waszym M., bo jak macie inne wspomnienia z przeszłości może a akurat z M. nie to o to mi chodziło...miałam na myśli sytuację jak u Agi, że M. raczej taki nie do rozruszania a poprzedni partner bardziej twórczy..ale mi się głupio zrobiło...ja mam same wspomnienia z moim M. ale dziwnie mi teraz...idę...
MUZARCIU, co Ty tu pier@#%&@.. ten tego?!?!?!
Nigdzie nie idź!Rucia lubi tę wiadomość
-
glazik22 wrote:unas raczej nie ma tak kosmetyczki na telefon tylko w salonach są w miescie ja teraz aktualnie jestem za granica w szwajcari ale mysle jakbym zaszła w ciaze to po porodzie jakis rok to wtedy załozyc taki biznes
musisz sienajpier rozejrzeć w okolicy w której chcesz działać bo tak to możemy sobie tylko gdybyac...Oliwka 2006
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Dziewczyny pisałam, niekoniecznie z Waszym M., bo jak macie inne wspomnienia z przeszłości może a akurat z M. nie to o to mi chodziło...miałam na myśli sytuację jak u Agi, że M. raczej taki nie do rozruszania a poprzedni partner bardziej twórczy..ale mi się głupio zrobiło...ja mam same wspomnienia z moim M. ale dziwnie mi teraz...idę...
ja tego źle nie odebrałam... przecież niektóre z nas są np. w drugim związku... nie przejmuj się:* -
Amicizia wrote:Beata wrote:heheh Ami rozwaliłas mnie tym... ze mamusia mu wmawia ż enie wolno inaczej...
bo wiesz Baetko ona juz mu takie rzeczy wmawia i to bez ogródek przy obcych ludziach to kto wie moze o tym jak serduszkowac tez mu mowi
dzisja bylz tesciowa w katowicach a teraz jedzie przywiezc mi moja mame do mnie haha
Mazurcia ja tez tego zle nie odebralam domyslilam sie o co chodzilo ci bo sie tu juz znamy jak yse konie wiec wiesz, a poza tym moj M tez jest moim pierwszym i mam nadzieje ze pozostanie jedynym, ale to juz zalezy od tesciówki...
a tak sobie mysle ze moze ta abstynencja dobrze na niego wpłynie i w koncu zaczenie potem sie jakas innowacja w naszym zwiakzu...
a wogole tozauwazylam ze 2 rzeczy najbardziej go ubodly w tej sytuacji ze nie chce teraz dziecka i ze nie ma przez to seksu ale dobrze musi wiedziec ze to nie jest tak ze mnie przeporis i juz bedzie super inech troszke pocierpi to moze zobaczy i zrozumie co zle robitestuje na nim moje pedagogiczne wykształcenie własnie
hmm ale uważaj żebyś nie przesadziła... bo tym bardziej poczuje sie tylko jako narzędzie... bo skoro nie chcesz dziecka to seksu brak..?
a teściową olej i czesem coś jej powiedz o tym jak sie kochacie heheheOliwka 2006