Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie głupio mogłyście odebrać to " niekoniecznie z Waszym mężem" chodziło mi o poprzednie związki, nie o zdrady...ojej ale gafę strzeliłam...dlaczego nikt się nie przyczepił, co? Wysypisko też ciekawa lokalizacja;-) To nie jesteśmy sami he he

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2013, 11:58

Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2013, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    W sumie głupio mogłyście odebrać to " niekoniecznie z Waszym mężem" chodziło mi o poprzednie związki, nie o zdrady...ojej ale gafę strzeliłam...dlaczego nikt się nie przyczepił, co? Wysypisko też ciekawa lokalizacja;-) To nie jesteśmy sami he he

Bo głupio nie odebrałyśmy :D
    Tak czy inaczej, to nie do mnie pytanie, bo mój M jest moim pierwszym :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2013, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm. ... pomysły... to my mamy a raczej inicjatywe ale ja raczej z tych co mało o tych rzeczach mówia, dla mnie to trochę nienaturalne :)

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Glazik, może napisz który to Twój cykl, datę @ i lokalizację, a my Cię wpiszemy :)

glazik22,dopiero bedziemy w tym miesiacu sie starac ,22 lata,okres dostałam 3 stycznia koniec 8 mam co jakies 31-32 dni ,woj.Podkarpackie

• mauysia Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2013, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa.........1......................24lata.......FASOLINKA......Lubelskie.......(2.07.2013)
    she...................6......................35lat.........FASOLINKA......pomorskie .....(27.06.2013)
    Paulina1986.....4......................26lat.........FASOLINKA......wielkopolska...(26/30.07.2013)
    gadgeta...........13.....................32lata.......FASOLINKA......kuj-pom..........(4.08.2013)
    Mona................5......................29lat.........FASOLINKA......malopolska
    Mamuśka..........5......................27lat.........FASOLINKA......podkarpacki....(3.08.2013)
    agga84a ...........1.....................28 lat........FASOLINKA......śląskie
    Kasiulek215........5...................25lat..........FASOLINKA......małopolskie (09.09.2013)
    Dora...................2...................30lat...........FASOLINKA.............pomorskie
    Mała29.............89...................29lat.......17.01................Wielka Brytania
    samira.............17...................37lat.........19.01..............śląskie
    anna_w...............9...................30lat.......20.01................lubelskie
    Malvinka.............4.....................25lat.......23.01...............dolnośląskie
    blondi22.............2....................22lata......25.01................mazowieckie
    Kleopatra............6...................29lat.......25.01..............pomorskie
    Nina82...............9...................30lat.......25.01..............śląskie
    natusia...............3.....................27lat.......26.01................kuj-pom
    Rucia ..............15....................26lat........30.01................mazowieckie
    kopciuszek126....14..................29lat........31.01...........łódzkie
    Shagga_80........3.....................32lat...... .31.01.................łódzkie
    иιєиσямαℓиα.... 4(po poronieniu)... 31lat.... 31.01.......dolnośląskie
    mauysia.............5.....................31lat.......31.01.................wielkopolskie
    LuSiA:)...............4.....................22lata......??.01...............Niemcy
    Wsk...................8....................23lata......??.01.................
    Woseba...............13(odwołane)......24lata......02.02................południe Polski
    anusia84.............8...................29lat........02.02................dolnośląskie
    Amicizia ......4 ODWOŁANE……….26 lat.......03.02................małopolskie
    Sandraa.............8.....................22lata.....04.02...............wielkopolska
    Libra...................4...................30lat........04.02.................łódzkie
    muzarcia............1.....................30lat.......4.02................opolskie
    glazik22..............1...................22 lata......04.02.............podkarpackie
    ewela84..............7...................28lat........06.02................świętokrzyskie
    AGA30...............26..................30lat.......7.02.................opolskie
    Beata.................7...................29lat.......12.02.................mazowieckie
    gocha04.............8....................27lat.......13.02.................mazowieckie
    zosia-ktosia........7..ODWOŁANE......30lat.......14.02...........łódzkie
    Fedra..................54.................28lat......16.02.................małopolskie
    patik....................2...................24lata......?????................śląskie.
    kiti..........................5................24lata.....?????................małopolskie
    Effcia........................5.............28lat........??.04.........wielkopolskie
    klamka...................4................35lat........????................mazowieckie
    aneczkaaa1985...31................27 lat......?????................warm-mazurskie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2013, 12:04

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2013, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    muzarcia wrote:

Bo głupio nie odebrałyśmy :D
    Tak czy inaczej, to nie do mnie pytanie, bo mój M jest moim pierwszym :)

hmm to jest nas dwie :)

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ami wpadnę może później to coś napiszę , bo teraz już naprawdę nie dam rady....mam nadzieję, że uda mi się znaleźć jeszcze chwilkę...dziś jestem nad aktywna tymczasowo, za wczoraj...wiem, że o mnie myślałyście mauysiu, Beaciu...czytałam...później napiszę tak poważniej trochę...bo teraz to tak na luzie za bardzo...pewnie myślicie o mnie, że jestem wariatką ale nawet jak tak myślicie to ja Was dalej lubię a wariatką wiem, że jestem he he

Amicizia, nick nieaktualny, Beata, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unas raczej nie ma tak kosmetyczki na telefon tylko w salonach są w miescie ja teraz aktualnie jestem za granica w szwajcari ale mysle jakbym zaszła w ciaze to po porodzie jakis rok to wtedy załozyc taki biznes

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    heheh Ami rozwaliłas mnie tym... ze mamusia mu wmawia ż enie wolno inaczej...

bo wiesz Baetko ona juz mu takie rzeczy wmawia i to bez ogródek przy obcych ludziach to kto wie moze o tym jak serduszkowac tez mu mowi ;D

dzisja bylz tesciowa w katowicach a teraz jedzie przywiezc mi moja mame do mnie haha

Mazurcia ja tez tego zle nie odebralam domyslilam sie o co chodzilo ci bo sie tu juz znamy jak yse konie wiec wiesz, a poza tym moj M tez jest moim pierwszym i mam nadzieje ze pozostanie jedynym, ale to juz zalezy od tesciówki...

a tak sobie mysle ze moze ta abstynencja dobrze na niego wpłynie i w koncu zaczenie potem sie jakas innowacja w naszym zwiakzu...

a wogole tozauwazylam ze 2 rzeczy najbardziej go ubodly w tej sytuacji ze nie chce teraz dziecka i ze nie ma przez to seksu ale dobrze musi wiedziec ze to nie jest tak ze mnie przeporis i juz bedzie super inech troszke pocierpi to moze zobaczy i zrozumie co zle robi :) testuje na nim moje pedagogiczne wykształcenie własnie :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    BellaRosa.........1......................24lata.......FASOLINKA......Lubelskie.......(2.07.2013)
    she...................6......................35lat.........FASOLINKA......pomorskie .....(27.06.2013)
    Paulina1986.....4......................26lat.........FASOLINKA......wielkopolska...(26/30.07.2013)
    gadgeta...........13.....................32lata.......FASOLINKA......kuj-pom..........(4.08.2013)
    Mona................5......................29lat.........FASOLINKA......malopolska
    Mamuśka..........5......................27lat.........FASOLINKA......podkarpacki....(3.08.2013)
    agga84a ...........1.....................28 lat........FASOLINKA......śląskie
    Kasiulek215........5...................25lat..........FASOLINKA......małopolskie (09.09.2013)
    Dora...................2...................30lat...........FASOLINKA.............pomorskie
    Mała29.............89...................29lat.......17.01................Wielka Brytania
    samira.............17...................37lat.........19.01..............śląskie
    anna_w...............9...................30lat.......20.01................lubelskie
    Malvinka.............4.....................25lat.......23.01...............dolnośląskie
    blondi22.............2....................22lata......25.01................mazowieckie
    Kleopatra............6...................29lat.......25.01..............pomorskie
    Nina82...............9...................30lat.......25.01..............śląskie
    natusia...............3.....................27lat.......26.01................kuj-pom
    Rucia ..............15....................26lat........30.01................mazowieckie
    kopciuszek126....14..................29lat........31.01...........łódzkie
    Shagga_80........3.....................32lat...... .31.01.................łódzkie
    иιєиσямαℓиα.... 4(po poronieniu)... 31lat.... 31.01.......dolnośląskie
    mauysia.............5.....................31lat.......31.01.................wielkopolskie
    LuSiA:)...............4.....................22lata......??.01...............Niemcy
    Wsk...................8....................23lata......??.01.................
    Woseba...............13(odwołane)......24lata......02.02................południe Polski
    anusia84.............8...................29lat........02.02................dolnośląskie
    Amicizia ......4 ODWOŁANE……….26 lat.......03.02................małopolskie
    Sandraa.............8.....................22lata.....04.02...............wielkopolska
    Libra...................4...................30lat........04.02.................łódzkie
    muzarcia............1.....................30lat.......4.02................opolskie
    glazik22..............1...................22 lata......04.02.............podkarpackie
    ewela84..............7...................28lat........06.02................świętokrzyskie
    AGA30...............26..................30lat.......7.02.................opolskie
    Beata.................7...................29lat.......12.02.................mazowieckie
    gocha04.............8....................27lat.......13.02.................mazowieckie
    zosia-ktosia........7..ODWOŁANE......30lat.......14.02...........łódzkie
    Fedra..................54.................28lat......16.02.................małopolskie
    patik....................2...................24lata......?????................śląskie.
    kiti..........................5................24lata.....?????................małopolskie
    Effcia........................5.............28lat........??.04.........wielkopolskie
    klamka...................4................35lat........????................mazowieckie
    aneczkaaa1985...31................27 lat......?????................warm-mazurskie

co to jest 4.02 ?

• mauysia Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glazik, to szacowana data przyszłej @ - zakładając, że będziesz miała 32-dniowy cykl.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pisałam, niekoniecznie z Waszym M., bo jak macie inne wspomnienia z przeszłości może a akurat z M. nie to o to mi chodziło...miałam na myśli sytuację jak u Agi, że M. raczej taki nie do rozruszania a poprzedni partner bardziej twórczy..ale mi się głupio zrobiło...ja mam same wspomnienia z moim M. ale dziwnie mi teraz...idę...
    Macie szczęście, że Wasi mężowie są tymi pierwszymi... ;-( idę...bez urazy...

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glazik wyliczona skrupulatnie przez Mauysie według podanych przez ciebie danych spodziewny termin @ :)

mauysia lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha no tak :)

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Dziewczyny pisałam, niekoniecznie z Waszym M., bo jak macie inne wspomnienia z przeszłości może a akurat z M. nie to o to mi chodziło...miałam na myśli sytuację jak u Agi, że M. raczej taki nie do rozruszania a poprzedni partner bardziej twórczy..ale mi się głupio zrobiło...ja mam same wspomnienia z moim M. ale dziwnie mi teraz...idę...

Mazurcia co my bysmy tu bez ciebie zrobilyu wrpowadzasz tyle humoru i radosci i potrafisz rozbroic w kazdej sytuacji :) uwielbiam Cie kochana :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    No to Libra byle do wiosny...mauysia ma zbliżeniowy pasek i możemy podglądać ile czasu zostało...

my się raz w zimę na śniegu kochaliśmy... i powiem wam, że wcale nie zmarzłam:D

nick nieaktualny, Beata, nick nieaktualny, Nina82, Fedra, natusia lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:

MUZARCIU, co Ty tu pier@#%&@.. ten tego?!?!?! :D :D :D
    Nigdzie nie idź! :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    glazik22 wrote:
    unas raczej nie ma tak kosmetyczki na telefon tylko w salonach są w miescie ja teraz aktualnie jestem za granica w szwajcari ale mysle jakbym zaszła w ciaze to po porodzie jakis rok to wtedy załozyc taki biznes

musisz sienajpier rozejrzeć w okolicy w której chcesz działać bo tak to możemy sobie tylko gdybyac...

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:

ja tego źle nie odebrałam... przecież niektóre z nas są np. w drugim związku... nie przejmuj się:*

• Beata Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    Beata wrote:
    heheh Ami rozwaliłas mnie tym... ze mamusia mu wmawia ż enie wolno inaczej...

bo wiesz Baetko ona juz mu takie rzeczy wmawia i to bez ogródek przy obcych ludziach to kto wie moze o tym jak serduszkowac tez mu mowi ;D

dzisja bylz tesciowa w katowicach a teraz jedzie przywiezc mi moja mame do mnie haha

Mazurcia ja tez tego zle nie odebralam domyslilam sie o co chodzilo ci bo sie tu juz znamy jak yse konie wiec wiesz, a poza tym moj M tez jest moim pierwszym i mam nadzieje ze pozostanie jedynym, ale to juz zalezy od tesciówki...

a tak sobie mysle ze moze ta abstynencja dobrze na niego wpłynie i w koncu zaczenie potem sie jakas innowacja w naszym zwiakzu...

a wogole tozauwazylam ze 2 rzeczy najbardziej go ubodly w tej sytuacji ze nie chce teraz dziecka i ze nie ma przez to seksu ale dobrze musi wiedziec ze to nie jest tak ze mnie przeporis i juz bedzie super inech troszke pocierpi to moze zobaczy i zrozumie co zle robi :) testuje na nim moje pedagogiczne wykształcenie własnie :)

hmm ale uważaj żebyś nie przesadziła... bo tym bardziej poczuje sie tylko jako narzędzie... bo skoro nie chcesz dziecka to seksu brak..?
    a teściową olej i czesem coś jej powiedz o tym jak sie kochacie hehehe

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ ‹ 1119 1120 1121 1122 1123 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ