plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
dzisiaj tak piękny dzień się zapowiada, że chyba z M wybierzemy się na rowery właśnie oglądam dzień dobry tvn i Agnieszka Chylińska w ciąży mówi o swojej jeszcze nienarodzonej małej Krysi; uwielbiam ją kiedyś mnie wkurzała, ale teraz mam z niej ubaw hehehe szkoda tylko że taka "podziarana" ale do niej to pewnie pasuje
bawcie się dzisiaj dobrze Dziewczynki i dziekuję Wam za miłe powitanie w Waszym gronie - buziaki!!BellaRosa, klamka, muzarcia lubią tę wiadomość
-
cześć kochane. jak tam sobota? u mnie piękna pogoda..
witam nowe staraczki she oraz aneczkaa, bardzo mi miło
mam nadzieję że się u nas dobrze poczujecie.
dziś temp w dół, zaczyna się faza 4-5 niższych temp tuż przed owulacją, dobry znak.muzarcia lubi tę wiadomość
-
bardzo milusio tu u was dziewczyny ja dopiero zaczynam z temperaturą wiec z miłą chęcią posłucham waszych rad to mój 28 cykl staranek cykle mam 28 dniowe ( więc nie jest tak źle) to mój 2 cykl po hsg wiec teoretycznie mam "większe szanse" jak to mój gin powiedział. Coś mnie od 3 dc jajnik lewy rwie i brzuch pobolewa - nie wiem czemu macie jakieś pomysły??
muzarcia lubi tę wiadomość
-
aneczkaa1985 przyczyn może być wiele, po błache a skończywszy na poważnych.
1. jesteś zdrowa, tzn nie masz zapalenia jakiegoś?
2. owulacje przeważnie kiedy masz? (może już zaczynają pracować jajniki)
3. może coś dźwigałaś ostatnio?
mnie tez zaczynają doskwierać powoli moje jajniki, ale u mnie przed owu.. w dzień owu będą okropnie boleć..muzarcia lubi tę wiadomość
-
zapalenia raczej nie mam musiałam mieć jałowy posiew żeby mi zrobili hsg i byłam "czysta" .... chyba że przy sprawdzaniu drożności wprowadzili mi jakieś cholerstwo. Owulację mam tak 13-15 dc to chyba za wsześnie na takie bóle. Dzisiaj w nocy złapał mnie taki ogromniasty ból brzucha że ho ho. W piątek ide do gina żeby sprawdził czy pęcherzyk jest to mu powiem żeby oblukał i może pobrał próbkę to zrobie posiew.
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ...witam te, których dziś nie witałam jeszcze;-)Skończyłam sprzątanie...pranie i czas na te większe zakupy...w brzuchu mi burczy strasznie;-)Przyjadę zrobię coś jeść i chyba poczytam troszkę w ogrodzie albo z synkiem w karty pogram;-)
Pogoda śliczna jest u nas...plemniczko dziękuję Ci za podpowiedź z tym detektorem ciąży...nie wpadłam żeby zajrzeć do pytań i odpowiedzi w tej kwestii. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie chyba nic z tego. jak mierzylam temperature to zobaczylam na termometrze troche brązowatego sluzu... czyli pewnie zapowiedz @. Okres mam miec w poniedzialek wiec nie wiem czemu juz dzisiaj takie coś. Nigdy przed @ nie mialam zadnych plamien brązowych. No i póki co w sumie to nie są plamienia, tylko na szyjce jest troche takiego sluzu:( smuuuuuutno
-
nick nieaktualnyKochana implantacja może mieć miejsce 12 dnia po zapłodnieniu nawet...nie załamuj się, wysypiaj i łykaj świeżego powietrza, połóż z dobrą książką na kanapie...a może jednak fasolinka zapuka? Przy implantacji też może być brązowy śluz....tym bardziej, że wcześniej tak nie miałaś...że przed @ jakieś oznaki w takiej postaci były...Plemniczko to objaw na plus...wytrzymaj jeszcze troszkę...tulę mocno do serducha...a jak nie wyjdzie to przecież nie jesteś z tym sama...no uśmiechnij się....masz piękny wykres...mi czas wolno płynie i nie mogę się doczekać co z mojego wyjdzie...następny cykl też może liczyć z 90 dni;-( ech...poczekajmy...dobrze?...też nie wiem co ja mam robić...ale wiem, że mam Was i wszystko zniosę...
Poza tym jeśli nie współżyłaś ostatnie dwa dni lub jeden to ten śluz mógł zmienić barwę i implantacja się odbyła przy tym spadku tempki? Nie wiem ale jestem dobrej myśli...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2012, 13:12
plemniczka, BellaRosa lubią tę wiadomość
-
muzarcja jejku jaka kochana jestes... dziękuje, ale jakos tak nie sadze. Wczoraj test negatywny. Wiesz w sumie nie staram sie jeszcze dlugo, ale tak jakos uwierzylam ze moglo sie udac ze za bardzo sie nakrecilam i bardziej rozczarowalam niz ostatnio. Zresztą w sumie to w poniedzialek juz pewnie bede pewna.