plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja was mocno wspieram i trzymam kciukasy z 2 kreseczki i wieze ze wam sie uda a co do wyprzedzenia to na to nie liczcie raczej to wy mnie wyprzedzicie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2012, 11:34
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
cześć kochane.. pisze dopieor teraz bo byłam na spacerze z m. potem obiadeki szybki namiętny seksik:) fajnie było..
poza tym w lapku zrąbała mi się klawiatura a właściwie spacja.. i musieliśmy kupić na usb tymczasową dopóki nie naprawię lapka..
plaemniczko i klamko następny cykl i staranka.. wszystko ma swoje wady i zalety.. jest @ ale też nowe nadzieje:)
u mnie 12dc i przede mną mam nadzieję owocne starania.. z resztą każdej życzę owocnych i napewno takie będą. -
Tyśka no jasne ze nowe staranka fajne będą... ale zawsze jest rozczarowanko w tym przynajmniej pierwszym dniu jak sie dostaje @.... i nie ma tu znaczenia który cykl starań, no cóż mam nadzieje ze listopad bedzie dla nas pomyslny. Fajnie ze juz masz staranka tuż tuż
A jakis plan obierasz? codziennie w plodne? czy raz a dobrze? -
a się zobaczy.. ale chciałabym od środy do soboty codzień.. nie wiem co z tego wyjdzie// ale zauważyłam że jak jestem milsza dla m znaczy pytam na co ma teraz ochotę, mówię że jest przystojny i go kocham.. to sam wieczorem na mnie "leci".. o to chodziło.. Justynka po prostu musi być milsza i tyle:-)
plemniczka, klamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zosia jak znam życie to przed @ spadnie temp i przylezie @. Na razie to temp idzie w górę no i mam dużo białego śluzu (sory za szczegóły )ale nie nakręcam się bo wiem co pod koniec będzie więc wole nie mieć rozczarowania. Czekam aż ten cykl się skończy żeby zacząć następnym cykl z lekiem i monitoringiemW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke