plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mala29_ wrote:wiesz ja nadzieje zawsze mam ale wole nie wmawiać sobie bo potem strasznie przezywam rozczarowanie.
kochana każda na swój sposób jakoś przeżywa.. to normalne. rozumiem że czekasz na dzieciątko dłużej niż my i dlatego nie chcesz tak mocno się rozczarowywać.. Mala w końcu i do ciebie przyjdzie. -
witam was kobietki
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
plemniczka ja znam dziewczynę która przez 4 miesiące nie wiedziała że jest w ciąży bo miała normalną @
-
dokładnie mała fajnie mieć taką miłą niespodziankę
muzarcia lubi tę wiadomość
-
nie chodziło mi o wmawianie tylko miałam na myśli że los może czasem zaskoczyć ...
-
kiti jest różnica w okresie i okresie w ciąży bo wtedy okres jest bardziej jak woda i bez żadnego złuszczania się błony i śluzu tylko sama woda zabarwiona. Wiec jak ktoś zna swój organizm to od razu wyczuje ze coś jest nie tak.
klamka lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyplemniczka, jedna dziewczyna ci radzila, zebys prawdzila sobie szyjke, jak jest otwarta, to przyjdzie okres. ja wczoraj zobaczylam leciusienko zabarwiony sluz, i sobie sprawdzilam, i juz wiedzialam, ze na pewno dzisiaj przyjdzie okres. I przyszedl jak w zegareczku.