plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak gadgetka to prawda;-)Ale to forum jest na razie naprawdę wyjątkowe...dopóki jakaś żmijka nie wejdzie i coś nam nie syknie nieprzyjemnego;-)My chociaż się różnimy o czym świadczą ostatnie burzliwe dyskusje na temat naszych charakterów i osobowości, to szanujemy siebie i swoje wartości;-)
gadgeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Tak gadgetka to prawda;-)Ale to forum jest na razie naprawdę wyjątkowe...dopóki jakaś żmijka nie wejdzie i coś nam nie syknie nieprzyjemnego;-)My chociaż się różnimy o czym świadczą ostatnie burzliwe dyskusje na temat naszych charakterów i osobowości, to szanujemy siebie i swoje wartości;-)
ale to wlasnie jest fajne muzarcia:) gdybysmy byly takie same to nie byloby w ogole o czym rozmawiac...;P a tak zobacz - zapisujemy juz 124 strone hihi.... najbardziej plodne forum na ovufriend...muzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytak to prawda;-) gadgetka do łóżka odpoczywać(napracowałaś się już dzisiaj), a Sandraa co jutro za plany? Trzeba się wyspać, bo tempka będzie niewiarygodna;-)
Dobrze...to ja jednak nie będę próżnować Jak się księciunio roześpi , to może być kaplica i celibat a nie !!***!!
...no to pa laseczki...do jutra;-)ooo....budzi się...pa pa pa już mnie nie ma;-) psssst... i kolorowych senków;-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoczywiscie po owocnym serduszkowaniu:) ja mam jutro kontrolne usg u gina zeby zobaczyc czy ta owulacja w koncu byla czy nie... a dzisiaj tempka skoczyla do 37... i nie wiem czy mnie jakies chorobsko bierze czy tez moze cos innego.............