plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
ból zatokowy można wykluczyć u lekarza, a jak ciśnienie niskie to pewnie migrenka, ale wiecie każdy inaczej ból odczuwa, także dobrze żeby na jakieś badania dostać skierowanie.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Effcia28 wrote:Beata to jak Cię głowa boli na migrenę opowiedz bo ja już nie wiem czy mój ból to zatokowy czy też migrenowy jest.
kochana ja to wiem że mam migrenę, bo ja mam taką z wymiotami najczęściej...
ż eleże plackiem, światłowstręt wymioty 24h i wogóle... a głowa nawala że nic nie działa po prostu musze odchorować...
byłam już nawet pewna że mam jakiegos raka mózgu... bo takie napady miałam co parę dni swego czasu, ale robiłam eeg , tomografię i nic nie wykazało dzięki boguOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Libruś napisze tylko późno bo mam jeszcze 5 babć do objeżdzenia dziś po wizycie
chyba wszystkie tego typu fora mają jakieś oblęzenie... bo bocian dzis wogóle nie działa...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2013, 13:53
Libra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Mi też często łeb pęka. Ostatnio całą sobotę się męczylam,tabletki nie chciałam brać, bo przeczytałam,że VI tydzień jest szczególnie wrażliwy pod tym względem. Wszystkie metody stosowalam: dotlenienie na spacerze, kawa, masaż i zimne okłady i nic cholerstwo nie przeszło. Dopiero nastepnego dnia było lepiej. Wam to wogóle współczuję takich rewelacji ...
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Beata to, że dziś idziesz do gina to jest już punkt zaczepienia, bo od czegos trzeba zacząć. Trzymam kciuki!
Beata lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
natusia wrote:mauysia wrote:Natuś, po prostu praca wre, przynajmniej u mnie
Widzę, że u Ciebie powoli zbliża się godzina "0", tak? Jeszcze 4, 5 dni i wszystko będzie jasne
a no tak...dziś z ciekawości zmierzyłam temperaturę,bo cały miesiąc nie mierzyłam,bo sobie odpuściliśmy...dziś 37,20...nie jest zła ale zawsze taką mam potem leci na łeb na szyjętaki dziwny ten cykl...jakieś skurcze macicy po owu,zaraz po straszny ból sutków,teraz jakieś zapalenie w jamie ustnej...nie afty tylko takie uczucie jakbym dziąsła poobcierała...buuu
to tak jak u mnie inaczej niz zawsze po owulacji odrazu okropny bol piersi teraz juz tylko sutkow jakies ciagniecia w macicy i jak wezme coś cieżkiego np kube wczoraj to aż mnie zakłulo tam w srodki coś jak by w pochwie... -
DZIĘKI kochane ja już zmykam dam znać wieczorem (nocą
)
effcia wysokie tez może być prz migrenie.. po prostu skokinatusia, Effcia28 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Blondi22 wrote:natusia wrote:mauysia wrote:Natuś, po prostu praca wre, przynajmniej u mnie
Widzę, że u Ciebie powoli zbliża się godzina "0", tak? Jeszcze 4, 5 dni i wszystko będzie jasne
a no tak...dziś z ciekawości zmierzyłam temperaturę,bo cały miesiąc nie mierzyłam,bo sobie odpuściliśmy...dziś 37,20...nie jest zła ale zawsze taką mam potem leci na łeb na szyjętaki dziwny ten cykl...jakieś skurcze macicy po owu,zaraz po straszny ból sutków,teraz jakieś zapalenie w jamie ustnej...nie afty tylko takie uczucie jakbym dziąsła poobcierała...buuu
to tak jak u mnie inaczej niz zawsze po owulacji odrazu okropny bol piersi teraz juz tylko sutkow jakies ciagniecia w macicy i jak wezme coś cieżkiego np kube wczoraj to aż mnie zakłulo tam w srodki coś jak by w pochwie...
Ja tak miałam po owulacji zaraz. Teraz mi przeszło. Był taki ból,ze jak siadałam czasem tak szybko to jakby mi szyjka macicy wypadła i taki skurcz przy tym. Okropne uczucie. A tak to cały czas takie pobolewanie,takie skurcze nieprzyjemne w macicy i w szyjce... -
pa Mauysia i Beata.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
Libra wrote:muzarcia wrote:Napiszcie proszę jak Wy czujecie ujście w szyjce...proszę, może troszkę się uspokoję a pójść i tak pójdę....
ja mam gładkie... w czasie okołoowulacyjnym jak się szyjka otwiera jest takie mięciutkie jakby brzegi troszkę pofalowane...
o przy okazji teraz wiem dlaczego takie jak by własnie pofalowane czuje w okolicach owulacji jka szyjka jest otwarta;)Libra lubi tę wiadomość
-
Blondi dodam jeszcze,ze przy przytulanku od tyłu była tragedia... ból nieziemski. ale miałam tak pierwszy raz w życiu. I w sumie jedyny,bo teraz jest oki. Pobolewanie było kilka dni. Przesilenie mialam jeden dzien.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2013, 14:36
-
muzarcia wrote:Dzwoniłam do przychodni...mam być przed 16-tą...łyknę coś podwójnie na uspokojenie i poczekam...Dorcia dziękuję Ci ale i tak pójdę, bo bym się nigdy nie wybrała a ze strachu muszę...normalnie się wystraszyłam...dziś przynajmniej pogadam z doktorem porządnie...może usg mi zrobi i zobaczy pęcherzyk, bo około owulacji jest...powinno być...zleci badania i zacznę już u niego porządne leczenie...miałam iść i tak w styczniu jak obiecałam mauysi ale miałam skończyć cykl, no trudno...wsjo się porąbało...
Cykl się skończy w lutym jak dobrze pójdzie...może mi pan doktor pomoże i się wszystko ustabilizuje...liczę na niego...
Zaraz spiszę pytania jakie mam i spakuję poprzedni wykres i ten co mam na dziś...
Dziękuję Wam dziewczynki za wszystkie odpowiedzi...Dora możesz coś więcej napisać...ja z tą moją słoniowatością jestem w grupie ryzyka ale cyt. miałam zawsze jedynki...no nic poczekam...wtedy robiłam prywatnie cytologię a teraz zrobię na kasę dla świętego spokoju...mój gin jest za robieniem cytologii raz do roku zawsze i u każdej kobiety...mówi, że nie dobrze mówią gdy każą iść raz na dwa, trzy lata...
Czy u Was też mówią, że jak jest zła grupa cyt to będą dzwonić?
u nas tak jest ze jak cos to dzwonia .
wstyd sie przyznac ale ja robilam ostatni raz pod koniec 2009roku zaraz po ciaży. -
nick nieaktualnyJa już w domku...wyszłam po 14,bo chciałam kupić Babci (mojej Mamie) prezent i jeszcze zdążyć na wczesny autobus, żeby Ona z kolei zdążyła na swój wcześniejszy,bo dziś ma wyjście z koleżankami z okazji dnia babci
Poza tym, teoretycznie to ja już nie pracuję w firmie więc nie muszę siedzieć tam bite 8h
Teraz poczytam co tam nowego wydarzyło się pod moją nieobecność..o ile Młody da, bo teraz zajął się jedzeniem obiadku i oglądaniem bajek,ale wiecznie tak dobrze nie będzie
-
nick nieaktualny