plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
AGA 30 wrote:Pisałam wam o mojej siostrze że pije!!!
Teraz właśnie mama do mnie zadzwoniła że ona niby w ciąży jest!!!
To już porażka na maksa no chyba że mózg ma tak przepity że myśli że w ciąży jest!!!
MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-(
No nie mów... -
Shagga_80 wrote:Beata wrote:Saagga masz racje ja tez zazdroszę... to jest moje ciągłe marzenie ale takie nie do spełnienia... nierealne
Moje musi się spełnić...za każdym projektem jaki rysuję jestem bardziej zdeterminowanaSzczególnie jeśli wiem,że sposobem gospodarczym budując można w 2 setkach się zmieścić (a nawet i mniej można wydać) ...no i wiem,że mam trochę znajomości w branży,więc liczę,że dałoby radę tu na tym , tu na tamtym oszczędzić
masz racje Szagus Twoje musi sie spełnić!
pisałas że działke masz prawda?
my na nasze mieszkanie z wykończeniem wydaliśmy prawie 300
gdybysmy mieli dzialkę nawet byśmy sie nie zastanawiali
ale niestety ceny działek u nas są kosmicznewiec u mnie to pozostanie na zawsze wsferze marzeń (no chyba że wygramy w totka
)
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
AGA 30 wrote:No to ja się faszerowałam witaminą c przez ostatnie 2 tygodnie i może dlatego na owulkę mi narazie się nie zanosi!!!:
no to wszystko jasne Aguś witamina C może znacznie wydłużyć cykl!AGA 30 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Dora wrote:Effcia
Podobno zima to ma dopiero zaatakowac. A moj m. na drugim koncu Polski w delegacji. Nie wiem jak on wroci...
Ja juz mam dosyc tej zimy
drogi główne odgarniają na bieżąco więc potrwa to dłużej ale wróci:)ciekawe jakby Angole zareagowali jakby byli w naszej sytuacji;) -
nick nieaktualnypoczekamy zobaczymy jak to będzie Beatko!!!
I tak jak nie na owulke czekać to na @ czekam to na chłopa czekam i w kółko to samo!!!
Właśnie zdałam sobie sprawe że już tu z wami 4 miesiące jestem a to prawie pół roku!!! Oj chyba szybko nie zniknę stąd !!!! -
nick nieaktualnymauysia Ty to normalnie lepsza niz FBI jestes no ;P
witajcie kobitki:)
u mnie zima jak ta lala...normalnie osiedle zasypalo, nikt nie odsnieza a sniegu na balkonie mam do 1/4 dolnej szyby...
Shagga_80, Effcia28, Beata, mauysia, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:AGA 30 wrote:Beata wrote:Aguś dziś dopiero 14d.c. a ostatnio jak miałaś?
Ostatnie 3 cykle to 14 ,15 i 17 dc owulkę miałam !!! No chyba że bez clo nic nie bedzie też może być !! chociaż jajniki pobolewają i ból owulacyjny pojawia się od czasu do czasu!! Poczekamy zobaczymy co mój organizm bedzie mieszać he he!!
ee no to jesze Ci wyznaczy moze nawet na dziś... a mnie tez jajnik boli 4 dzień.. i byłam pewna ze ovu sie przyspieszy a jednak nie...
p.s. ale sie najadłam cheesburgerami (w sumie tylko 3 ) ale popiłam herbata i jestem mega pełna..
Gdzie Ty to wszystko mieścisz?! -
nick nieaktualnymauysia wrote:AGA 30 wrote:Pisałam wam o mojej siostrze że pije!!!
To już porażka na maksa no chyba że mózg ma tak przepity że myśli że w ciąży jest!!!
No nie mów...
I jak ta moja siostra bedzie naprawdę w ciąży to wstyd się przyznać ale chyba nie będzie wiedziała z kim!!!!!!! Boże co za rodzina
masakra i tyle!!!!!!
dopiero co jej na prąd dałam kasę bo bieda a jeszcze do tego dziecko miało by być!!! -
nick nieaktualnytempo to macie zabojcze... bylam tu wczoraj a nadrabiac musialam prawie dwie godziny...
mazurciu- oczywiscie ze sie nie obrazilam! przeciez wiem ze nie kazda ciagla siedzi u nas na forum tylko ma tez swoje obowiazki. bardzo sie ciesze ze bylas u lekarza i tak dokladnie Cie przebadal:) nie martw sie-tak jak dziewczyny pisaly- czas szybko minie i zaczniesz nowe staranka tym razem z sukcesem:) -
AGA 30 wrote:Pisałam wam o mojej siostrze że pije!!!
i gdzie tu sprawiedliwość -
AGA 30 wrote:mauysia wrote:AGA 30 wrote:Pisałam wam o mojej siostrze że pije!!!
No nie mów...
I jak ta moja siostra bedzie naprawdę w ciąży to wstyd się przyznać ale chyba nie będzie wiedziała z kim!!!!!!! Boże co za rodzina
masakra i tyle!!!!!!
dopiero co jej na prąd dałam kasę bo bieda a jeszcze do tego dziecko miało by być!!!
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyJa tam na śnieg nie narzekam,w domu jak siedzę czy w pracy to cieplutko mam, w drodze na autobus mam niezłą przeprawę,bo zwykle po nocy świeży śnieg,ale daleko nie mam,więc nie narzekam a jak ładnie wygląda taki biały świat...co tydzień mykamy w weekend na sanki z Młodym, jest booosko
Aga,to się niestety nazywa przewrotność losu, jedni nie mogą mieć dzieci,a byliby pewnie najlepszymi rodzicami,a inni są wręcz przeciwnie a dostają szanse cieszenia się rodzicielstwem... A Twoja siostra już ma jakieś dzieci,czy to pierwsze będzie? -
nick nieaktualnymauyska- no no jasne- wyrzucasz termometr zeby sie do konca cyklu luzowac hehe... juz Ty sama wiesz jakie to bedzie " luzowanie"
zosku- milo Cie widziec:) co do Twojego m- sorki ale ma Ciebie i nadal nie jest pewny czy ma stabilne zycie i szczesliwa rodzine...?
a na marginesie-moze rzeczywiscie przyda mu sie wizyta u jakiegos dr skoro on wszystko widzi w takich czarnych barwach... no chyba ze depresja srodka zimy go wlasnie dopadla...
jak dla mnie to zima juz moglaby sie skonczyc.... -
AGA 30 wrote:poczekamy zobaczymy jak to będzie Beatko!!!
I tak jak nie na owulke czekać to na @ czekam to na chłopa czekam i w kółko to samo!!!
Właśnie zdałam sobie sprawe że już tu z wami 4 miesiące jestem a to prawie pół roku!!! Oj chyba szybko nie zniknę stąd !!!!
oj leci Aguś czas.... tak nam się niby dłuża te oczekiwania ale jak sie obejrzymy w tył.. to już trochę tego czasu minęło
zniknąc nie znikniemy ale oby tematy były bardziej c iązowe niz przygotowawcze*gadgeta, AGA 30 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Ja tam na śnieg nie narzekam,w domu jak siedzę czy w pracy to cieplutko mam, w drodze na autobus mam niezłą przeprawę,bo zwykle po nocy świeży śnieg,ale daleko nie mam,więc nie narzekam a jak ładnie wygląda taki biały świat...co tydzień mykamy w weekend na sanki z Młodym, jest booosko
Aga,to się niestety nazywa przewrotność losu, jedni nie mogą mieć dzieci,a byliby pewnie najlepszymi rodzicami,a inni są wręcz przeciwnie a dostają szanse cieszenia się rodzicielstwem... A Twoja siostra już ma jakieś dzieci,czy to pierwsze będzie?
Już ma dwoje 13 i 8 lat!!! Już chcą jej te dzieci zabrać a co dopiero następne do tego bagna tam!!! -
Shagga_80 wrote:Beata wrote:AGA 30 wrote:Beata wrote:Aguś dziś dopiero 14d.c. a ostatnio jak miałaś?
Ostatnie 3 cykle to 14 ,15 i 17 dc owulkę miałam !!! No chyba że bez clo nic nie bedzie też może być !! chociaż jajniki pobolewają i ból owulacyjny pojawia się od czasu do czasu!! Poczekamy zobaczymy co mój organizm bedzie mieszać he he!!
ee no to jesze Ci wyznaczy moze nawet na dziś... a mnie tez jajnik boli 4 dzień.. i byłam pewna ze ovu sie przyspieszy a jednak nie...
p.s. ale sie najadłam cheesburgerami (w sumie tylko 3 ) ale popiłam herbata i jestem mega pełna..
Gdzie Ty to wszystko mieścisz?!
heheh mój mąz sie smieje że w tyłku... heheheShagga_80 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006