WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Pisałam wam o mojej siostrze że pije!!!
    Teraz właśnie mama do mnie zadzwoniła że ona niby w ciąży jest!!!
    To już porażka na maksa no chyba że mózg ma tak przepity że myśli że w ciąży jest!!!
    MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-(

No nie mów...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Beata wrote:
    Saagga masz racje ja tez zazdroszę... to jest moje ciągłe marzenie ale takie nie do spełnienia... nierealne :)

Moje musi się spełnić...za każdym projektem jaki rysuję jestem bardziej zdeterminowana :) Szczególnie jeśli wiem,że sposobem gospodarczym budując można w 2 setkach się zmieścić (a nawet i mniej można wydać) ...no i wiem,że mam trochę znajomości w branży,więc liczę,że dałoby radę tu na tym , tu na tamtym oszczędzić :)

masz racje Szagus Twoje musi sie spełnić!
    pisałas że działke masz prawda?

my na nasze mieszkanie z wykończeniem wydaliśmy prawie 300 :(
    gdybysmy mieli dzialkę nawet byśmy sie nie zastanawiali
    ale niestety ceny działek u nas są kosmiczne :O wiec u mnie to pozostanie na zawsze wsferze marzeń (no chyba że wygramy w totka :P )

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga no to faktycznie szokujaca wiadomosc..

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • natusia Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie :) W końcu was nadrobiłam uffff trwało to chwilę....

mauysia, Effcia28 lubią tę wiadomość

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    No to ja się faszerowałam witaminą c przez ostatnie 2 tygodnie i może dlatego na owulkę mi narazie się nie zanosi!!!:

no to wszystko jasne Aguś witamina C może znacznie wydłużyć cykl!

AGA 30 lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Effcia28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Effcia
    Podobno zima to ma dopiero zaatakowac. A moj m. na drugim koncu Polski w delegacji. Nie wiem jak on wroci...
    Ja juz mam dosyc tej zimy

drogi główne odgarniają na bieżąco więc potrwa to dłużej ale wróci:)ciekawe jakby Angole zareagowali jakby byli w naszej sytuacji;)

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poczekamy zobaczymy jak to będzie Beatko!!!
    I tak jak nie na owulke czekać to na @ czekam to na chłopa czekam i w kółko to samo!!!
    Właśnie zdałam sobie sprawe że już tu z wami 4 miesiące jestem a to prawie pół roku!!! Oj chyba szybko nie zniknę stąd !!!!:-) :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2013, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia Ty to normalnie lepsza niz FBI jestes no ;P
    witajcie kobitki:)

u mnie zima jak ta lala...:( normalnie osiedle zasypalo, nikt nie odsnieza a sniegu na balkonie mam do 1/4 dolnej szyby...:/

Shagga_80, Effcia28, Beata, mauysia, Rucia lubią tę wiadomość

• Dora Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    A podobały się Wam święta bez śniegu? Bo mnie nie...jak jest zima to musi być śnieg :)

ale juz dawno po świętach, to i zima moze sie skonczyc ..

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    AGA 30 wrote:
    Beata wrote:
    Aguś dziś dopiero 14d.c. a ostatnio jak miałaś?

Ostatnie 3 cykle to 14 ,15 i 17 dc owulkę miałam !!! No chyba że bez clo nic nie bedzie też może być !! chociaż jajniki pobolewają i ból owulacyjny pojawia się od czasu do czasu!! Poczekamy zobaczymy co mój organizm bedzie mieszać he he!!

ee no to jesze Ci wyznaczy moze nawet na dziś... a mnie tez jajnik boli 4 dzień.. i byłam pewna ze ovu sie przyspieszy a jednak nie...

p.s. ale sie najadłam cheesburgerami (w sumie tylko 3 ) ale popiłam herbata i jestem mega pełna..

Gdzie Ty to wszystko mieścisz?! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    AGA 30 wrote:
    To już porażka na maksa no chyba że mózg ma tak przepity że myśli że w ciąży jest!!!

No nie mów...

I jak ta moja siostra bedzie naprawdę w ciąży to wstyd się przyznać ale chyba nie będzie wiedziała z kim!!!!!!! Boże co za rodzina
    masakra i tyle!!!!!!
    dopiero co jej na prąd dałam kasę bo bieda a jeszcze do tego dziecko miało by być!!!

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie święta bez śniegu też się nie podobają-ale co zrobić

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tempo to macie zabojcze... bylam tu wczoraj a nadrabiac musialam prawie dwie godziny... :)
    mazurciu- oczywiscie ze sie nie obrazilam! przeciez wiem ze nie kazda ciagla siedzi u nas na forum tylko ma tez swoje obowiazki. bardzo sie ciesze ze bylas u lekarza i tak dokladnie Cie przebadal:) nie martw sie-tak jak dziewczyny pisaly- czas szybko minie i zaczniesz nowe staranka tym razem z sukcesem:)

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

i gdzie tu sprawiedliwość

• Beata Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    mauysia wrote:
    AGA 30 wrote:

No nie mów...

I jak ta moja siostra bedzie naprawdę w ciąży to wstyd się przyznać ale chyba nie będzie wiedziała z kim!!!!!!! Boże co za rodzina
    masakra i tyle!!!!!!
    dopiero co jej na prąd dałam kasę bo bieda a jeszcze do tego dziecko miało by być!!!

:(

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2013, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam na śnieg nie narzekam,w domu jak siedzę czy w pracy to cieplutko mam, w drodze na autobus mam niezłą przeprawę,bo zwykle po nocy świeży śnieg,ale daleko nie mam,więc nie narzekam a jak ładnie wygląda taki biały świat...co tydzień mykamy w weekend na sanki z Młodym, jest booosko :)

Aga,to się niestety nazywa przewrotność losu, jedni nie mogą mieć dzieci,a byliby pewnie najlepszymi rodzicami,a inni są wręcz przeciwnie a dostają szanse cieszenia się rodzicielstwem... A Twoja siostra już ma jakieś dzieci,czy to pierwsze będzie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2013, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauyska- no no jasne- wyrzucasz termometr zeby sie do konca cyklu luzowac hehe... juz Ty sama wiesz jakie to bedzie " luzowanie" ;)

zosku- milo Cie widziec:) co do Twojego m- sorki ale ma Ciebie i nadal nie jest pewny czy ma stabilne zycie i szczesliwa rodzine...? :)
    a na marginesie-moze rzeczywiscie przyda mu sie wizyta u jakiegos dr skoro on wszystko widzi w takich czarnych barwach... no chyba ze depresja srodka zimy go wlasnie dopadla...
    jak dla mnie to zima juz moglaby sie skonczyc....

• Beata Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    poczekamy zobaczymy jak to będzie Beatko!!!
    I tak jak nie na owulke czekać to na @ czekam to na chłopa czekam i w kółko to samo!!!
    Właśnie zdałam sobie sprawe że już tu z wami 4 miesiące jestem a to prawie pół roku!!! Oj chyba szybko nie zniknę stąd !!!!:-) :-(

oj leci Aguś czas.... tak nam się niby dłuża te oczekiwania ale jak sie obejrzymy w tył.. to już trochę tego czasu minęło

zniknąc nie znikniemy ale oby tematy były bardziej c iązowe niz przygotowawcze* :)

gadgeta, AGA 30 lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2013, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ja tam na śnieg nie narzekam,w domu jak siedzę czy w pracy to cieplutko mam, w drodze na autobus mam niezłą przeprawę,bo zwykle po nocy świeży śnieg,ale daleko nie mam,więc nie narzekam a jak ładnie wygląda taki biały świat...co tydzień mykamy w weekend na sanki z Młodym, jest booosko :)

Aga,to się niestety nazywa przewrotność losu, jedni nie mogą mieć dzieci,a byliby pewnie najlepszymi rodzicami,a inni są wręcz przeciwnie a dostają szanse cieszenia się rodzicielstwem... A Twoja siostra już ma jakieś dzieci,czy to pierwsze będzie?

Już ma dwoje 13 i 8 lat!!! Już chcą jej te dzieci zabrać a co dopiero następne do tego bagna tam!!!:-(

• Beata Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Beata wrote:
    AGA 30 wrote:
    Beata wrote:
    Aguś dziś dopiero 14d.c. a ostatnio jak miałaś?

Ostatnie 3 cykle to 14 ,15 i 17 dc owulkę miałam !!! No chyba że bez clo nic nie bedzie też może być !! chociaż jajniki pobolewają i ból owulacyjny pojawia się od czasu do czasu!! Poczekamy zobaczymy co mój organizm bedzie mieszać he he!!

ee no to jesze Ci wyznaczy moze nawet na dziś... a mnie tez jajnik boli 4 dzień.. i byłam pewna ze ovu sie przyspieszy a jednak nie...

p.s. ale sie najadłam cheesburgerami (w sumie tylko 3 ) ale popiłam herbata i jestem mega pełna..

Gdzie Ty to wszystko mieścisz?! :)

heheh mój mąz sie smieje że w tyłku... hehehe

Shagga_80 lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 1175 1176 1177 1178 1179 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ