X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Beata Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj Gadeciu *)

gadgeta lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saaga ja narazie tez nie narzekam nawet jesli sie okarze ze od jutra będe musiała pieszo chodzić:)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2013, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Ja tam na śnieg nie narzekam,w domu jak siedzę czy w pracy to cieplutko mam, w drodze na autobus mam niezłą przeprawę,bo zwykle po nocy świeży śnieg,ale daleko nie mam,więc nie narzekam a jak ładnie wygląda taki biały świat...co tydzień mykamy w weekend na sanki z Młodym, jest booosko :)

Aga,to się niestety nazywa przewrotność losu, jedni nie mogą mieć dzieci,a byliby pewnie najlepszymi rodzicami,a inni są wręcz przeciwnie a dostają szanse cieszenia się rodzicielstwem... A Twoja siostra już ma jakieś dzieci,czy to pierwsze będzie?

Już ma dwoje 13 i 8 lat!!! Już chcą jej te dzieci zabrać a co dopiero następne do tego bagna tam!!!:-(

Kurcze wiecie co,mi to jest szkoda takich ludzi,szkoda mi takich niezaradnych życiowo ludzi:( a dzieci to już w ogóle najbardziej,co to za atmosfera dla Nich :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2013, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Beciu- fajnie Cie jeszcze zastac- bo jak zagladam wieczorkiem to Ciebie juz dawno nie ma... widze ze szykuje sie u Ciebie goracy weekend...? :P

Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie balony dmucham na te urodziny!!! Ale mi jeden strzelił w pysk ał ała ała!!!!!
    Wcale mi się nie chce wychodzić na ten mróz!!!!!!!!WRRRRRRR

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2013, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Pisałam wam o mojej siostrze że pije!!!
    Teraz właśnie mama do mnie zadzwoniła że ona niby w ciąży jest!!!
    To już porażka na maksa no chyba że mózg ma tak przepity że myśli że w ciąży jest!!!
    MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-(

no ja Cię kręcę...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2013, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja macica właśnie zaczęła produkcję śluzu rozciągliwego hi hi hi!!
    Już nie tylko w nosie mam płodny sluz!!!! ach a chłopa nie ma!!!:-) :-(

natusia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja spadam dziewczyny na te urodziny!!!
    Jeszcze po teściówkę przyszła muszę podjechać !!! Jak ja uwielbiam jeżdzić zimową porą po zadupiach!!!!!!!
    Wieczorem się zamelduję na pewno!!!!!!!
    Miłego popołudnia!!!:-)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej gadgetko :)

ja właśnie wróciłam z mini imprezki z okazji imienin koleżanki z pracy... Oczywiśćie zjadłam kawałek... :/ Ale od jednego się świat nie zawali :)

natusia, gadgeta, Libra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadgetko, ja mam już wprawę w niemierzeniu temperatury (2 połowa mojego ost. cyklu) więc chyba nieźle sobie poradzę :)

gadgeta, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zmiatam dziewczyny pod kołderkę bo coś mnie chyba łapie bolą mnie wszystkie kości,zimno mnie trzęsie i wogólę jakaś taka nie do życia jestem-pewnie po sobotnich balatach wychodzi stanie na dworze ,żeby się ochłodzić:(teraz będę zdychać -na własne życzenie!Miłego popołudnia życzę wszystkim obecnym i nie obecnym również:*

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2013, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam na chwilę. Na mazowszu od poniedziałku przychodzi ocieplenie, i zapowiadają ferię na plusowej temperaturze :D Jupi !!! Uciekam, bo muszę się wziąć za sprzątanie. Miłego popołudnia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Gadgetka:)

gadgeta lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie Effciu,

mi przyfasolili duże zadanie pod koniec pracy więc ślęczę :( Mam nadzieję, że się wyrobię.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie dzieweczki, do jutra!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2013, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Na razie Effciu,

mi przyfasolili duże zadanie pod koniec pracy więc ślęczę :( Mam nadzieję, że się wyrobię.

to mam tak samo:) mam nadzieję, że zdążę do 16-tej

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    udało mi się:) to mykam... do wieczorka:)

Effcia28 lubi tę wiadomość

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!!!
    CO tam nowego słychać??
    Mnie ten mój wykres zaczyna denerwować bo nic z niego nie wynika jak narazie.... buuuuuu ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2013, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może dlatego, że nie ma 6 wstecznych od tej drugiej z kolei temperatury bodajże z 9 dnia cyklu...czyżby aż tak szybko była owulka? Tajemniczy wykres...ta z 11 d.c. ciut niżej...Sandrunia trzeba poczekać...jak nie to do gina i już...Śliczny ten Twój awatar...z tymi bucikami nigdy nie mogłam Cię wyśledzić... buziam kochana...jak zwykle trafiłaś w ciszę w eterze ;-)

Effcia28, Sandraa, Libra lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczynki
    chciałam Was nadrobić ale stanełam na 1161 stronie i niejestem w stanie nadrobić...
    coś mnie ominęło?
    Muzarciu jak tam u lekarza bo doczytałam ze miałaś iść ale już nie doczytałam jak po wizycie?
    i jakby ktoś był tak miły i mi w skrócie napisał co ważniejsze sprawy :)

Effcia28 lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 1176 1177 1178 1179 1180 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ