plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Shagga_80 wrote:Ja tam na śnieg nie narzekam,w domu jak siedzę czy w pracy to cieplutko mam, w drodze na autobus mam niezłą przeprawę,bo zwykle po nocy świeży śnieg,ale daleko nie mam,więc nie narzekam a jak ładnie wygląda taki biały świat...co tydzień mykamy w weekend na sanki z Młodym, jest booosko
Aga,to się niestety nazywa przewrotność losu, jedni nie mogą mieć dzieci,a byliby pewnie najlepszymi rodzicami,a inni są wręcz przeciwnie a dostają szanse cieszenia się rodzicielstwem... A Twoja siostra już ma jakieś dzieci,czy to pierwsze będzie?
Już ma dwoje 13 i 8 lat!!! Już chcą jej te dzieci zabrać a co dopiero następne do tego bagna tam!!!
Kurcze wiecie co,mi to jest szkoda takich ludzi,szkoda mi takich niezaradnych życiowo ludzi:( a dzieci to już w ogóle najbardziej,co to za atmosfera dla Nich -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Pisałam wam o mojej siostrze że pije!!!
Teraz właśnie mama do mnie zadzwoniła że ona niby w ciąży jest!!!
To już porażka na maksa no chyba że mózg ma tak przepity że myśli że w ciąży jest!!!
MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-(
no ja Cię kręcę... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zmiatam dziewczyny pod kołderkę bo coś mnie chyba łapie bolą mnie wszystkie kości,zimno mnie trzęsie i wogólę jakaś taka nie do życia jestem-pewnie po sobotnich balatach wychodzi stanie na dworze ,żeby się ochłodzić:(teraz będę zdychać -na własne życzenie!Miłego popołudnia życzę wszystkim obecnym i nie obecnym również:*
natusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoże dlatego, że nie ma 6 wstecznych od tej drugiej z kolei temperatury bodajże z 9 dnia cyklu...czyżby aż tak szybko była owulka? Tajemniczy wykres...ta z 11 d.c. ciut niżej...Sandrunia trzeba poczekać...jak nie to do gina i już...Śliczny ten Twój awatar...z tymi bucikami nigdy nie mogłam Cię wyśledzić... buziam kochana...jak zwykle trafiłaś w ciszę w eterze
Effcia28, Sandraa, Libra lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki
chciałam Was nadrobić ale stanełam na 1161 stronie i niejestem w stanie nadrobić...
coś mnie ominęło?
Muzarciu jak tam u lekarza bo doczytałam ze miałaś iść ale już nie doczytałam jak po wizycie?
i jakby ktoś był tak miły i mi w skrócie napisał co ważniejsze sprawyEffcia28 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi