plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe jak zawsze:)
Cieszę się, ze zaczynasz takie " konkretne" leczenie:) a potem Ci się na pewno uda:)będę 3mac kciuki:)
Chyba też do Ciebie dołączę, ponieważ odebrałam dzisiaj wynik TSH i jest 4.32 a norma 4.20 w normie się nie mieszcze a gdzie tu robić do 2jestem zalamana:'(
-
Hej Fedruś,
Z ważnych tematów: Muzarcia ma 9-miesięczną przerwę w starankach, wymuszoną "leczeniem cykli". Nie będę może streszczać tego, co Muzarcia napisała o wizycie u gina. Najlepiej wejdź na stronę 1168 i przeczytaj. W skrócie: Muzzi musi brać przez 6 miechów tablety Diane, potem 3 miechów przerwy, kontrola i... mam nadzieję, że wznowienie starań!
... a te zawiechy Ovu to mnie doprowadzają do szewskiej pasji...
Dobranoc!Effcia28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Babeczki...witam ponownie i zmykam
W pracy na koniec musiałam ostro popracować...i wyrobiłam się z tym co sobie zaplanowałam...aż sama nie wiem,po co jutro tam pójdę, bo już prawie nie mam co robić..niedawno wróciliśmy od dziadka Młodego (Taty M) i teraz zabieram się za kolację...zajrzę późniejLibra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:teraz mam 150/99
godzinę temu 155/110
a wczoraj to samo a w niedzielę to 160/125
Może się mała pokarze póżniej jeszcze!!
oj to faktycznie masz wysokie,wiesz gorzej że to drugie ma takie parametry bo to od serca-więc pewnie tak jak ja będziesz musiała dostać jakieś leki:( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja jestem:) myślałam, że już nikogo nie ma:)
Aga, to faktycznie masz wysokie... kiedyś w okresie dorastania miałam problemy z ciśnieniem - jak skoczyło mi do 200/145, to ledwo żyłam i trafiłam do szpitala... teraz mi się wszystko unormowało... chyba, że czasem mi ciśnienie w pracy podniosą
dziewczyny jutro naskrobią a ja do południa nie będę miała prądu... pewnie zamelduję się dopiero wieczorem... -
nick nieaktualny