plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Aga a jakie brałaś leki?bo ja biorę bisocard 5 i mnie się uspokoiło i ciśnienie i wysoki puls no i kołatanie serca tez ustąpiło:)
a już nie pamiętam bym musiała poszukać nazwy tych leków!!!
Mi się jakieś płatki w sercu nie domykają i dlatego tak mi wali czasami!!
no mam nadzieję że przejdzie i spokój będzie ,,,
chociaż u nas w rodzinie to wszyscy problemy z ciśnieniem mają to i mnie dopada he he!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Aga nie ma chyba czasu bo romansuję z tym swoim:)ja bym chyba nie mogła tak być z kimś na odległość-także Aguś podziwiam Cię :)Ale wiem wiem jak trzeba to trzeba:)
Effcia poszedł już spać mój M wiec już czas mam !!!
U nas na opolskim to w co drugiej rodzinie chłop za granicą robi więc więcej takich słomianych wdów jak ja!!!
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Libra wrote:Aga, a nie jesteś czasem przeziębiona?
Libra grypa już mnie puściła trochę katarku mam jeszcze no chyba że mnie znowu złapie coś!!
może to powikłanie po grypie... serducho jest bardzo wrażliwe na tego wirusa...
lepiej idź sprawdź u lekarza... ja po przeziębieniu leczonym domowymi sposobami nabawiłam się kołatania - objaw miałam jedynie taki, że przy gwałtownym wysiłku (np. wbiegnięcie po schodach) serducho mi dziwnie waliło i tchu mi brakowało... śmiałam się, że starość nie radość, a tu się okazało, że serducho niedomagało... -
nick nieaktualnyLibruś ja mam małą wadę w tamtym roku miałam badania robione i jakieś płatki w sercyu mi się nie domykają brałam leki i się serce uspokoiło puls spadł z 120-na 80 -90 a może to i od pogody bo zauważyłam że w dzień ok jest a wieczorem mi się podnosi!!! Nie przejdzie to pójdę do lekarza ale jak ja mam chodzićz po lekarzach to szlak mnie trafia!! zawsze coś znajdą
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:ja kiedyś miałam faceta który wyjechał do IRL i nam się nie udało,potem inny tez w delegacji również się nie udało więc tak się trochę zraziłam
mój M co 4-5 dni do domu wraca więc nie jest tak zle w święta ma dłuższe postoje i urlopu dość dużo więc nie jest żle!! Kiedyś robił we włoszech i co 3 tygodnie wracał to już za długo było więc zmienił pracę!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczęta, ja dzisiaj bez prądu do południa, także odezwę się wieczorkiem
Sandra, ale z wykresu uszy kotka Ci się zrobiły;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2013, 06:58
Woseba, mauysia, Rucia, AGA 30, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Cześć Sandruś, Libro i Wosebciu
Wosebko, widzę, że temperatura wróciła na właściwe tory
Lbra, Sandra --> jak nie uszy Batmana to uszy kotka
hej mauysia:)no niewiem czy wróciła dlatego ze tak ma byc..czy coś mnie bierze:(bo od wczoraj jakos tak dziwnie sie czuje..jakos tak inaczej..jakby grypsko mnie brało...Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny