plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Szwagierka mi powiedziala,ze dostanie znieczulenie jezeli anestezjolog bedzie wolny-zzo. O innym nie mowila, to chyba nic innego tam nie daja. U mnie tez tylko jeden szpital daje zzo i wszyscy chca tam rodzic. Tam tez wprowadzili juz gaz rozweselajacy. Reszta szpitali dopiero sklada zamowienie...
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
gadgeta wrote:hej Beciu- fajnie Cie jeszcze zastac- bo jak zagladam wieczorkiem to Ciebie juz dawno nie ma... widze ze szykuje sie u Ciebie goracy weekend...?
hEJ Gadetko
juz Cię zapewne nie ma..
wczoraj naprodukowałam długi post do ciebie,... i komp mi się zawiesił
nie możemy sie zgrac
ja wieczorami to juz mam tak dośc komp. po calym dniu ze go wogóle w domu nie włączam, zresztą mam dużo roboty...
hmmm mam nadzieję ze weekend będzie gorącyhehe
Pozdrawiam Kochana i zdrówka zyczę
Shagga_80, gadgeta lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Dora wrote:Szwagierka mi powiedziala,ze dostanie znieczulenie jezeli anestezjolog bedzie wolny-zzo. O innym nie mowila, to chyba nic innego tam nie daja. U mnie tez tylko jeden szpital daje zzo i wszyscy chca tam rodzic. Tam tez wprowadzili juz gaz rozweselajacy. Reszta szpitali dopiero sklada zamowienie...
Gaz rozweselający, hehe
Ja zawsze myślałam, że ZZO jest jakby "drugiej instancji", ja bym się zresztą bała tego wkłuwania w pleryMojej siostrze przy porodzie (CC) źle się wkłuli, miała jakieś drgawki i zemdlała
Mi zapodali dolargan.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2013, 08:35
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny jak tam poranek u was bo u mnie sypie i sypie śniegiem!!!
moje ciśnienie nieco spadło więc może żyć będe!!!
Jak fajnie że dziś już środa!!!
A ja to nawer nie wiem jaką mój M ma grupę krwi!!! MUszę się spytać teściówki przyszłej!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny powiedzcie mi jak z tym śluzem u was bo ja na papierze mam rozciągliwy a jak wieczorem badałam wczoraj szyjkę to na palcach taki biały lepkawo-wodnisty mi został !!! To wkońcu jaki ten śluz się luczy ten co wychodzi ze mnie czy ten co głęboko siedzi!!!
-
Aga to Twoje 0 tez nie jest najszczesliwsze. Poczytaj tu
http://pl.m.wikipedia.org/wiki/Choroba_hemolityczna_noworodka
Konflikt grup glownych jest gdy maatka ma 0 a dziecko A lub B.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2013, 08:59
Shagga_80 lubi tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Dziewczyny powiedzcie mi jak z tym śluzem u was bo ja na papierze mam rozciągliwy a jak wieczorem badałam wczoraj szyjkę to na palcach taki biały lepkawo-wodnisty mi został !!! To wkońcu jaki ten śluz się luczy ten co wychodzi ze mnie czy ten co głęboko siedzi!!!
Ten co wychodziAGA 30 lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Doszłam do wniosku, że chyba zaczną badać szyjkę. Może metodą prób i błędów naucze dojdę o co z nią chodzi, chociaż nienawidzę sobie " tam " grzebać
Ja też za tym nie przepadam
No i ciągle nie wiem "o co kaman" z tą szyjką, może dlatego, że mam tak zawsze taką szparkę, może dlatego że jestem po porodzie, i nie jestem w stanie tego dobrze zinterpretować
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny