plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNooo, ja popracowałam sobie trochę i wpadam na chwilę tu do Was znów
Dora,ja mam Orh+ i nikt mi nie mówił,że to może być problem i nawet Mąż nie miał badanej grupy krwi - a dopiero niedawno okazało się,że ma A+ więc Kuba też ma szanse na taką krew a nikt mi nic nie mówił i nic też nie było... chyba coś za dużo czytaszJa wiem,że jest tak - bada się grupę krwi matki - jeśli ma rh- (jakąkolwiek) wtedy trzeba zbadać krew ojcu czy nie ma czasem rh + wtedy jest ryzyko konfilktu serologicznego (ale znam do najmniej 2 babeczki z takim przypadkiem i nie było to niewiadomo jakie nieszczęści).
Co do znieczulenia, to ja rodziłam bez znieczulenia - dostałam jedynie dożylnie relanium i przeżyłam i fakt,że w moim Szpitalu nie mieli znieczulenia,ale ja nawet o tym nie myślałam...zresztą o porodzie nie myślałam w ogóle przez 9 m-cy,więc jeśli Ty już się nad tym wszystkim zastanawiasz to chyba dużo za wcześnie, nie stresuj się Babeczko:) A w ogóle polecam Szkołę Rodzenia - mnie dużżżżżżżżżżo dała.
Wyluzuj DoraFedra, Dora, Libra lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Dziewczyny powiedzcie mi jak z tym śluzem u was bo ja na papierze mam rozciągliwy a jak wieczorem badałam wczoraj szyjkę to na palcach taki biały lepkawo-wodnisty mi został !!! To wkońcu jaki ten śluz się luczy ten co wychodzi ze mnie czy ten co głęboko siedzi!!!
Aga śluz sie może zmieniac w ciągu dnia, ale w obserwacje wpisuj zawsze ten najlepszej jakościmauysia lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
Szagga ja mam Arh+ i mąz musiał robić grupę choć niby nie było zadnego ryzyka , on ma Orh+ ciekawe czemu nie określają krwi dziecka przy porodzie...
a co do porodu ja po 29 godzinach na prodówce ... dostałam zzo i cesarkę
naszczęście skończyło się wszysko bardzo dobrze i bez komplikacjiFedra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
no mi wczoraj wyrzuciło długi post i juz nie mogłam napisać
chcą nas z tąd wyrzucić czy co...
za dużo nas sie chyba zrobiło, nie przewidzieli takiej popularności forumEffcia28 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
NO TAK ALE CHODZI MI O WYMIARY, bo dziewczyny to wczoraj dyskutowały i miałam znaleźć swoje, ale dziś żadna tego nie skomentowała czy dobre mają wymiary...?Oliwka 2006
-
nick nieaktualnySzef i Szefowa od świąt nie mogą wyleczyć się z jakiegoś paskudztwa i ja wciąż o tym słyszę - jak to gardło Ich boli, kaszel męczy itd...i kurcze jak tu siedzę to calutki dzień drapie mnie w gardle, choler jasna wmawiam sobie, grrrrrr. Macie też tak
?
Ja nawet nie wiem co to ból jajników? -
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Szef i Szefowa od świąt nie mogą wyleczyć się z jakiegoś paskudztwa i ja wciąż o tym słyszę - jak to gardło Ich boli, kaszel męczy itd...i kurcze jak tu siedzę to calutki dzień drapie mnie w gardle, choler jasna wmawiam sobie, grrrrrr. Macie też tak
?
Ja nawet nie wiem co to ból jajników?
ja takie drapanie w gardle i lekki bol juz ze 3tyg mam i czasami kaszel bol kosci. Moj P tak samo i maly tez czasai katar i kaszel. to jakis okropny wirus co powraca