plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:Naukowcy zauważają jednocześnie, że wiele kobiet "typu 0" bez problemu zachodzi w ciążę i rodzi dzieci. Jak twierdzą eksperci: - Grupa krwi nie jest czynnikiem decydującym. Istnieje cała masa czynników wpływających na kobiecą płodność, takich jak wiek, masa ciała, a nawet ilość spożywanego alkoholu.
BINGO! Dlatego nie ma co się przejmować każdym przeczytanym artykułemTym bardziej, że jest duże prawdopodobieństwo, że na drugim końcu świata inna grupa naukowców doszła do wprost przeciwnych wniosków
Umiar we wszystkim i będzie dobrze!
Fedra, Rucia lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:Blondi to może bardzo dobry znak!
Fedruś czyli już konkretnie robicie bez refungdacji? coś kojarzę ze kiedyś mówiłas o kwietniu dobrze zapamiętałam?
chyba raczej znak na @ w najbliższych dniach i jeszcze chyba grypa mnie bierze bo kosci bola;/ -
mauysia wrote:Fedra wrote:mnie odnośnie grupy krwi 0 niepokoi to co znalazłam odnośnie zajścia w ciąże
http://kobieta.wp.pl/kat,26321,title,Z-ta-grupa-krwi-nie-bedziesz-mama,wid,12789348,wiadomosc.html?ticaid=1fef6
no i potwierdza się u mnie historia o wyczerpującej rezerwie jajnikowej
WIĘC APEL DO DZIEWCZYN Z GUPĄ 0 ZRÓBCIE SOBIE BADANIE NA REZERWĘ JAJNIKOWĄ.
Co by to zmieniłoJa tam i tak się staram
mi AMH zaleciła ginka z Kliniki jak tylko zobaczyła moją grupe krwi... i faktycznie okazało się ze jestem już przy dolnej granicy rezerwy... więc ja wiem ze musze się spieszyć ze nie mam czasu na czekanie biorąc pod uwagę jakość nasienia mojego M....
to to zmieniło MauysiaDora lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dora wrote:shagga ja odebralam ze wszystko to co ja napisalam,ze jest dla mnie wazne(a nie ze umieram ze strachu) przez Ciebie zostalo okreslone jako przesadzone i wyolbrzymione.
Doruś Kochana trzy głębokie wdechy prosze zrobić
jak ja kocham kobiety w ciażyShagga_80 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Dora wrote:shagga ja odebralam ze wszystko to co ja napisalam,ze jest dla mnie wazne(a nie ze umieram ze strachu) przez Ciebie zostalo okreslone jako przesadzone i wyolbrzymione.
Doruś Kochana trzy głębokie wdechy prosze zrobić
jak ja kocham kobiety w ciaży
Doruś!!!Pozwól,że ugryzę się w język
Nooo, nadrobiłam Wasze pościki
PS. Czyżby trochę uspokoiło się na ovu? Tzn w zakresie tych błędów itd -
Beata nie pamiętam w jakich progesteron był wartościach, w domu mam te wyniki.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Fedrus:-) moze i moje hormony szleja, ja sie nawet nie wypieram.Chyba jednak znacie mnie na tyle zeby wiedziec,ze zawsze bylam dociekliwa w kwestiach naukowo medycznych i ciaza tego nie zmienila ?!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2013, 12:46
mauysia, Beata lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
hej dziewuszki moje kochane. Ja tylko się przywitać wpadłam bo m ma dzis wolne i chcemy trochę się z domu wyrwać. jadę się zrobić na bóstwo
żarcik
tylko malowanie włosów :)jutro do was zajrzę i proszę o maleńki skrócik od wczorajszego wieczora,bo nie nadrobię was jutro. Buziaki i miłego dnia
mauysia, Fedra, Shagga_80, Woseba, Beata lubią tę wiadomość
-
Dora wrote:Fedrus:-) moze i moje hormony szleja, ja sie nawet nie wypieram tego. Chyba jednak znacie mnie na tyle zeby wiedziec,ze zawsze bylam dociekliwa w kwestiach naukowo medycznych i ciaza tego nie zmienila.
tak wiemy Kochana...
ale uwierz że są sytuacje w których ja bym wolała nie wiedzieć tych wszystkich rzeczy...
teraz zaczęłam czytać o tej mojej grupie krwi 0Rh+ i powiem Ci że znowu załapałam doła bo wygląda na to że moje szanse na bycie mamą znowu maleją...
i dlatego w takich sytuacjach wolałabym nie wiedzieć tego co już wiem...
przepraszam ale znikam...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Blondi22 wrote:a mnie znowu wywaliło i musiałam sie logowac
kurcze slabo sie dziś czuje
To walnij się do łóżka - może do jutra złe samopoczucie minie, tym bardziej, że jutro termometr wskaże też wysoki wynik
... no chyba że Kubuś tez w domu, to wtedy pewnie z "leżakowania" nici...Blondi22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem zła jak nie wiem , grrrrrrrrrrr...przez moje lenistwo (zamiast porządnie zabrać się dziś do roboty,to ja wolałam spędzić czas na ovu) znów nie skończę tego co zaplanowałam
A tak,może nie musiałabym już tu do biura przychodzić, spędziłabym więcej czasu z dzieckiem...ehhh a tak,to w nieskończoność będę tu przychodziła a na koniec miesiąca wyjdzie,że zarobiłam ledwo na ZUS (tzn tak obstawiam,że podliczy mnie Szef,bo On dusigrosz,więc skorzysta,że pracować chcę)....i jeszcze to gardło,sama już nie wiem,czy nakręcam się (słysząc tyle o wirusie jaki Ich-Szefostwo - dopadł) czy naprawdę złapałam i ja...i jeszcze męczy mnie wciąż kaszel po tym wczorajszym "spotkaniu"z kotem Teściów...
-
mauysia wrote:Blondi22 wrote:a mnie znowu wywaliło i musiałam sie logowac
kurcze slabo sie dziś czuje
To walnij się do łóżka - może do jutra złe samopoczucie minie, tym bardziej, że jutro termometr wskaże też wysoki wynik
... no chyba że Kubuś tez w domu, to wtedy pewnie z "leżakowania" nici...
oj coś mi sie wydaje ze jutro bedzie spadek
a mały jest w domu to polezec sie nie da